Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
24 Jul 2013 17:27 #129027 by Αλέξης Παυλίδης
Είδα το scary movie 5,και το fast and furious 6.Το ένα χειρότερο από το άλλο.Πέταξα 3 ώρες από την ζωή μου έτσι απλά

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jul 2013 19:00 #129043 by Athan Little
Καλοκαιράκι και όταν δεν μπορείς να πας θάλασσα, Just movie time...
Fast n Furious 6(έχει ξεφύγει "λίγο" από αυτό που ήταν το πρώτο και έγινε καθαρή περιπέτεια που δεν σε νοιάζει αν είναι ρεαλιστικό αυτό που βλέπεις ή όχι), Oblivion(Δεν θα έλεγα ότι καλύτερο και ότι με ενθουσίασε. Περισσότερο ενδιαφέρον θα το χαρακτήριζα και κάπως διαφορετικό από τα συνηθισμένα), Hansel & Gretel: Witch Hunters (Πήραν το παραμύθι και το ξέσκισαν -με την καλύτερη έννοια- με αποτέλεσμα άπειρο ξεκοίλιασμα μαγισσών. Το 3D το ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά), Kick Ass (τα λόγια περιττά), Despicable Me 2 (Θέλω και εγώ καμιά δεκαριά minnions),G.I. Joe: Retaliation (σε κάνει να ευχαριστείς τον Θεό που υπάρχουν τα torrents)

Μελλοντικά man of steel, lone ranger και Wolverine

More
24 Jul 2013 19:38 #129047 by Αλέξης Παυλίδης
To kick ass ήταν πολύ ωραίο πιστεύω,σε φάση αστείο και έτσι

More
25 Jul 2013 00:24 #129072 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Το Kick Ass είχε πλάκα όντως αν και τελικά δεν είχε και κανα φοβερό νόημα. Σήμερα θα δώ το Hobbit. Ναι δεν το έχω δει ακόμα....

More
25 Jul 2013 00:33 #129075 by Νικολής Ασημάκης

rjhe wrote: Σήμερα θα δώ το Hobbit. Ναι δεν το έχω δει ακόμα....

Καλά, εδώ εγώ πρωτοείδα φέτος το πρώτο Matrix. Εσύ που δεν είδες ακόμα το Hobbit μιλάς; :P

More
25 Jul 2013 00:51 #129079 by Νικόλας Μαρκόγλου
Ακόμα δεν είδες Hobbit??? έφυγες αμέσως!!!! μόνο δάκρυα συγκίνησης όταν επέστρεψα στη Μέση Γη... άλλη μία κορυφαία ταινία από τον Jackson.

Εγώ είδα το The Raven εχθές με τον John Cussack που υποδύεται (υποτίθεται) τον Edgar Allan Poe. Απαράδεκτη ταινία που κλέβει την ατμόσφαιρα του From Hell με ένα από τα χειρότερα casting πρωταγωνιστικού ρόλου που έχω δει. Ο Cussack όσο κι αν προσπαθούσε απλά δεν έπειθε στο ρόλο του και φαινόταν λίγο εκτός κλίματος. Όσο για το μυστήριο... απλά τίποτα που να μην έχουμε ξαναδεί ή να προκαλεί έστω και την παραμικρή έκπληξη. Μακριά...

More
25 Jul 2013 05:13 #129086 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ωχ, ούτε και εγώ δεν το είδα ακόμα το Χόμπιτ! Το βιβλίο όμως το διάβασα!

More
25 Jul 2013 12:38 #129094 by Athan Little

rjhe wrote: Το Kick Ass είχε πλάκα όντως αν και τελικά δεν είχε και κανα φοβερό νόημα. Σήμερα θα δώ το Hobbit. Ναι δεν το έχω δει ακόμα....

To Κιck Ass στην ταινία όπως και στο Comic, το νόημα είναι και ο τίτλος της...

Το Hobbit το λάτρεψα, και μάλιστα αφού το είδα, ξανάδα τον άρχοντα και έχουν μέσα πάρα πολλά στοιχεία από την ιστορία του Hobbit και πολλές φορές μόνο στο background.

More
25 Jul 2013 12:53 #129098 by Γιώργος Λακαφώσης
Xτες είδα το The Colony και το μόνο που έχω να πω είναι ότι απογοητεύτηκα τελείως σε σχέση με το τρέιλερ παραγματικά 1,5 ώρα χαμένη απ'την ζωή μου. :evil:

More
25 Jul 2013 15:01 #129108 by Νικόλας Μαρκόγλου

glak wrote: Xτες είδα το The Colony και το μόνο που έχω να πω είναι ότι απογοητεύτηκα τελείως σε σχέση με το τρέιλερ παραγματικά 1,5 ώρα χαμένη απ'την ζωή μου. :evil:

Έλα ρε συ, τόσο χάλια? περίμενα ότι δε θα ήταν κάτι φοβερό αλλά όχι κι έτσι. Κανένα στοιχείο από Pandorum, The Thing έχει τουλάχιστον?