Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αισθάνεστε τύψεις όταν κατεβάζετε πειρατικά Games?

Poll: Αισθάνεστε τύψεις όταν κατεβάζετε πειρατικά Games? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
5 5.5%
Όχι
72 79.1%
Μόνο όταν είναι παιχνίδια που εκτιμάω
14 15.4%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
More
26 Jul 2010 23:02 #75845 by Aνέστης Αδαμίδης

Lalo007 wrote: Αυτοι νιωθουν τυψεις για τις τιμες που μας βαζουν?Ουσιαστικα αυτοι μας ωθησαν στην περατεια.20-30 ευρω λιγοτερο να εκαναν τα games το 30% της πειρατιας θα ειχε εξαληφθει σιγουρα.Εξαλλου αν οι εταιριες ηθελαν πραγματικα να προστατευσουν τα παιχνιδια τους,τοτε ας υποχρεωναν τον χρηστη να κανει register με συγκεκριμενο serial στο site. :roll:

Το θέμα είναι το πώς νιώθεις εσύ τη συνείδησή σου. Εμένα δεν με νοιάζεο που κατεβάζω παράνομα παιχνίδια, αλλά αυτό είναι που με κάνει να νιώθω περίεργα. Το ότι δεν νιώθω ενοχές.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jul 2010 23:09 #75847 by Lalo007
Ισως δεν το βλεπουμε ως καθαρα εγκληματικη ενεργεια.Αλλο θα θεωρησουμε το να κλεψεις κατι απο καποιο καταστημα κτλ,απο το να αποκτησεις κατι πειρατικο.Ειναι σχεδον δυο ομοια πραγματα,αλλα ταυτοχρονα πολυ διαφορετικα.Πολυ απλα δεν εχουμε μαθει να το θεωρουμε κατι παρανομο,εγκληματικο,κακο,να το κανω πιο λιανα.

More
More
27 Jul 2010 21:26 #75901 by Aνέστης Αδαμίδης

Vins wrote: .........

Εντάξει, τώρα εξαφανίστηκαν όλες οι απόψεις μου περί ενοχών.

Πάντως, τα λεφτά που χάνουν οι εταιρείες δεν είναι αντίγραφα. Είναι πρωτότυπα.

More
27 Jul 2010 22:08 #75905 by Ιβάν
Δεν νιώθω τύψεις γιατί δεν έχω κατεβάσει ποτέ μου παιχνίδι. Αν και τώρα πρόσφατα κατέβασα ένα με μια μικρή βοήθεια (δεν θα πω ποιανού). Παλιά δεν ήξερα από που να κατεβάσω παιχνίδια, οπότε δεν κατέβαζα. Όλα τα παιχνίδια που έχω μου τα έχουν στείλει από την Ουκρανία. Που αν κάνεις τις σωστές πράξεις το κάθε παιχνίδι εκεί κοστίζει 5 Ευρώ.

More
27 Jul 2010 22:19 #75908 by Νικολής Ασημάκης

TakiTsan wrote: Που αν κάνεις τις σωστές πράξεις το κάθε παιχνίδι εκεί κοστίζει 5 Ευρώ.

Παίζει να κάνεις καμιά special εισαγωγή παιχνιδιών για τον καλό σου φίλο Νικολή; xD

More
28 Jul 2010 13:13 #75924 by Lalo007
για τον Λαλο δεν εχει τιποτα??? :evil: α ρε τυχεροι ουκρανοι....τωρα σε λιγα χρονια που θα φουντωσει η κριση εκει θα μεταναστευσουμε. :mrgreen:

More
28 Jul 2010 14:05 #75929 by lavezzi7
Εγώ από τις τύψεις δεν κοιμάμαι τα βράδια... :mrgreen:

Αγοράζω official μόνο τα fm και αν προκύψει καμιά ευκαιρία... :wink:

More
29 Jul 2010 21:48 #76007 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά, κι εγώ έχω κατεβάσει παιχνίδια πειρατικά και δεν μου καίγεται καρφί. Απλά λέω ότι το δεοντολογικό είναι να νιώθουμε αυτές τις τύψεις.

More
06 Nov 2010 15:09 #83578 by Olga Chatzidaki
οχι δεν αισθανομαι καθολου τυψεις...δεν εχω αγορασει ποτε αυθεντικο παιχνιδι για το pc μου αλλα το σπαστικο με τα πειρατικα ειναι οτι μπορει να κολλαει η να μην παιζει καν..