jimisballjohn\ wrote: Όχι βέβαια. Αφού τα αγοράζω. Δεν τα κατεβάζω!!! Εγώ είμαι της άποψης ότι και να μην πάρω εγώ το αυθεντικό, η εταιρεία χέστηκε. Με το συμπάθειο δηλαδή αλλά περιμένει από τα κορόιδα να αγοράσουν αυθεντικό το παιχνίδι. Πέστε μου. Υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ πειρατικού και αυθεντικού στο gameplay, ήχο, γραφικά κλπ???
Ξέρεις jimisballjohn υπάρχουν άνθρωποι που ζούν από αυτή τη δουλειά. Και ως συνήθως αυτοί δουλευουν σε κάποια εταιρεία, η οποία φτιάχνει αυτό το παιχνίδι. Είναι σαν να μου λες οτι η MISKO (για παράδειγμα όπου ΜISKO βάλτε το οτι) δεν ενδιαφέρεται για το αν θα αγοράσεις τα μακαρόνια της αλλά μόνο για το αν θα τα φας. Τώρα αν όλοι έτρωγαν τα μακαρόνια αλλά κανένα "κοροιδο" δεν τα αγόραζε η εταίρεία θα έκλεινε. Αν τώρα κλείσει η εταιρεία δεν θα υπάρχουν πια μακαρόνια αυτής της εταιρείας. Οπότε ο κόσμος θα τρώει, αλλά δεν θα αγοράζει, μακαρόνια από άλλες εταιρείες μέχρις ώτου να μην υπάρχουν άλλα μακαρόνια. Τώρα αν εσύ θέλεις να εξακολουθείς να τρώς μακαρόνια θα πρέπει να μάθεις να τα φτιάχνεις μόνος σου. Αλλά τότε θα πρέπει να αγοράσεις τα υλικά (developer tools), πχ το σιτάρι. Επειδή όμως μόνο τα "κοροιδα", συμφωνα με τη λογική σου, θα αγοράσουν το σιτάρι, καταλήγουμε στο προηγούμενο παράδειγμα όπου δεν έχουμε πια συνεταιρισμούς που παράγουν σιτάρι. Τότε λοιπόν φίλε μου σε βλέπω αγρότη, και όλα αυτά γιατί δεν αγόρασες τα μακαρόνια που έφαγες. Και επειδή μάλλον θα συνεχίσεις να τρως χωρίς να αγοράζεις, τουλάχιστον μην δαγκώνεις το χέρι που σε ταίζει, δηλαδή μη βρίζεις τους software developers και τους καταναλωτές.
PS Και εμέ οι παππούδες μου ήταν αγρότες. Η αναφορά στους αγρότες δεν είχε κανένα υποτιμητικό χαρακτήρα αλλά αποτελεί μια ρεαλιστική αναλογία.
PS2 Πείνασα.