Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αισθάνεστε τύψεις όταν κατεβάζετε πειρατικά Games?

Poll: Αισθάνεστε τύψεις όταν κατεβάζετε πειρατικά Games? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
5 5.5%
Όχι
72 79.1%
Μόνο όταν είναι παιχνίδια που εκτιμάω
14 15.4%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
More
17 Oct 2006 17:20 #21149 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Όχι βέβαια. Αφού τα αγοράζω. Δεν τα κατεβάζω!!! Εγώ είμαι της άποψης ότι και να μην πάρω εγώ το αυθεντικό, η εταιρεία χέστηκε. Με το συμπάθειο δηλαδή αλλά περιμένει από τα κορόιδα να αγοράσουν αυθεντικό το παιχνίδι. Πέστε μου. Υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ πειρατικού και αυθεντικού στο gameplay, ήχο, γραφικά κλπ???

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Oct 2006 17:43 #21161 by xrhstos
uparxei diafora sto na epizisei h etairia apo tin oikonomikh krish an den ta pernoun oi gamers aplo...8es h etairia na mporei na kanei games tromera? agoraze games ..alliws den 8a minei etairia gia etairia. Egw exw stamatisei na paizw Single player ..mono MMORPG pezw epidi ta 8ewrw oloklhromena. Ektos apo to L2 pou einai san pac man.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Oct 2006 18:15 #21165 by a Guest

jimisballjohn\ wrote: Όχι βέβαια. Αφού τα αγοράζω. Δεν τα κατεβάζω!!! Εγώ είμαι της άποψης ότι και να μην πάρω εγώ το αυθεντικό, η εταιρεία χέστηκε. Με το συμπάθειο δηλαδή αλλά περιμένει από τα κορόιδα να αγοράσουν αυθεντικό το παιχνίδι. Πέστε μου. Υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ πειρατικού και αυθεντικού στο gameplay, ήχο, γραφικά κλπ???

Ξέρεις jimisballjohn υπάρχουν άνθρωποι που ζούν από αυτή τη δουλειά. Και ως συνήθως αυτοί δουλευουν σε κάποια εταιρεία, η οποία φτιάχνει αυτό το παιχνίδι. Είναι σαν να μου λες οτι η MISKO (για παράδειγμα όπου ΜISKO βάλτε το οτι) δεν ενδιαφέρεται για το αν θα αγοράσεις τα μακαρόνια της αλλά μόνο για το αν θα τα φας. Τώρα αν όλοι έτρωγαν τα μακαρόνια αλλά κανένα "κοροιδο" δεν τα αγόραζε η εταίρεία θα έκλεινε. Αν τώρα κλείσει η εταιρεία δεν θα υπάρχουν πια μακαρόνια αυτής της εταιρείας. Οπότε ο κόσμος θα τρώει, αλλά δεν θα αγοράζει, μακαρόνια από άλλες εταιρείες μέχρις ώτου να μην υπάρχουν άλλα μακαρόνια. Τώρα αν εσύ θέλεις να εξακολουθείς να τρώς μακαρόνια θα πρέπει να μάθεις να τα φτιάχνεις μόνος σου. Αλλά τότε θα πρέπει να αγοράσεις τα υλικά (developer tools), πχ το σιτάρι. Επειδή όμως μόνο τα "κοροιδα", συμφωνα με τη λογική σου, θα αγοράσουν το σιτάρι, καταλήγουμε στο προηγούμενο παράδειγμα όπου δεν έχουμε πια συνεταιρισμούς που παράγουν σιτάρι. Τότε λοιπόν φίλε μου σε βλέπω αγρότη, και όλα αυτά γιατί δεν αγόρασες τα μακαρόνια που έφαγες. Και επειδή μάλλον θα συνεχίσεις να τρως χωρίς να αγοράζεις, τουλάχιστον μην δαγκώνεις το χέρι που σε ταίζει, δηλαδή μη βρίζεις τους software developers και τους καταναλωτές.

PS Και εμέ οι παππούδες μου ήταν αγρότες. Η αναφορά στους αγρότες δεν είχε κανένα υποτιμητικό χαρακτήρα αλλά αποτελεί μια ρεαλιστική αναλογία.
PS2 Πείνασα.

More
17 Oct 2006 20:49 #21177 by mitsos

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Oct 2006 22:51 #21187 by a Guest
apo tis poles tis typseis dn mporw na koimithw ta bradia

More
18 Oct 2006 00:31 #21192 by Γιώργος Πάσχος
Καμια απολυτως. :mrgreen:
Τα παιχνίδια που εκτιμω και σκίζομαι πανω σε αυτα τα πάιρνω αυθεντικα.
Τώρα οσο αναφορα τα άλλα δεν θα πάρω τωρα αυθεντικο ενα που θα το παίξω ένα τριλεπτο και μετα απεγκατάσταση :!: :twisted:

More
22 Nov 2006 15:39 #22606 by Gabriel
ego 8a prototipiso se afto to topic kai 8a po kati sintomo

More
22 Nov 2006 15:39 #22607 by Gabriel

More
22 Nov 2006 18:20 #22614 by Νikos Gameworld
Oxi giati na ais8anomai typsis.Oi eteries ta bgazoun ta lefta tous etsi kai alios.Ta pexnidia exoun gini panakriba kai ta pexnidia pou mou aresoun pali piratika ta perno.Alios 8a pezame 2 paixnidia to xrono!!!!!!!!!!

More
22 Nov 2006 18:24 #22615 by Ηλίας
Και εγώ, όταν πρόκειται για παιχνίδι που γουστάρω τρελά, το αγοράζω. Όλα τα άλλα κατέβασμα. Οπότε no guilt