Μάλιστα.πειρατεία...χιλιομασημένο θέμα
Κταρχήν να πώ οτι κάποιες σκέψεις μου τις κάλυψε ο xenistis οπότε  είναι περιττό να επαναλάβω τα ίδια.
Nα πώ επίσης οτι είμαι κατά,αν και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν έχω τύψεις που κατεβάζω ένα game αντί να το αγοράσω.
Η αλήθεια είναι οτι είμαστε κακομαθημένοι,τα θέλουμε όλα και τα θέλουμε τώρα.Γιατί κύριε θέλεις 10 παιχνίδια το μήνα;;Να πάρεις 1-2 που ξέρεις οτι αξίζουν(απο demo,screenshots,reviews,σχόλια που άκουσες,νοικιάζοντας τα απ'το videoclub-υπάρχουν τόσοι τρόποι να ενημερωθείς)
Κια δεν κάνουν όλα τα games 50-60 euro,για πηγαίντε μια βόλτα απο το play.com και δείτε τις τιμές!!
Και οι ferrari είναι ακριβές,αλλά κανείς δεν παραπονιέται,απλά όποιος έχει τα φράγκα αγοράζει,και όποιος δεν έχει δεν πάει να βουτήξει μία αλλά αρκείται σε Hyundai μεταχειρισμένο-σαν κι εμένα  

Αλλά ξέχασα,αν κλέψεις ένα αμάξι ή ληστέψεις ένα μαγαζί θα σε πάνε στα σίδερα,ενώ αν κλέψεις ένα παιχνίδι δεν έχεις καμμιά επίπτωση!Ε,αφού είναι έτσι οκ.....
Αλλά τί λέμε,εδώ μεγάλες εταιρίες χρησιμοποιούν σπασμένο λογισμικό,και βέβαια εδώ δε μιλάμε γα παιχνιδάκια μερικών euro,μιλάμε για εξειδικευμένες εφαρμογές που κοστίζουν..κάτι εκατομμύρια!
Τέλος να σχολιάσω(αρνητικά) 1-2 πράγματα που διάβασα πιο πάνω:
Έγραψε κάποιος πως αγοράζει αυθεντικά CDs μουσικής,ενώ τα games του είναι πειρατικά..Ε,αυτό δενέχει καμμία λογική,κατά τη γνώμη μου!!Δλδ οι πολυεθνικές της μουσικής δεν είναι το ίδιο (και χειρότερο),με τις αντίστοιχες των games; Ή μήπως ένα CD σου προσφέρει περισσότερες ώρες διασκέδασης απο ένα καλό παιχνίδι;;Δε νομίζω...
Επίσης κάπου διάβασα την "πρόταση" να μπούν φοιτητικές τιμές στα games!
Να με συγχωρείς φίλε,αλλά γέλασα πολύ με την πρότασή σου!!Για να καταλάβεις:τα φοιτητικά δάνεια,εισιτήρια κλπ αφορούν τις καθημερινές βιωτικές ανάγκες των φοιτητών,και όχι τη διασκέδασή τους!!Σε λίγο θα μας πείς να βάλουν φοιτητικά εισιτήρια στα club της παραλιακής,στα μπουζούκια,και στις καφετέριες στο Μπουρνάζι!!Δε συνεχίζω,ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι τα προβλήματα της νεολαίας είναι πολύ σοβαρότερα..
Τέλος μια παρατήρηση-προτροπή:
Δε θέλετε ν'αγοράσετε αυθεντικό παιχνίδι;;OK,κατεβάστε το απ'το νέτ,νοικιάστε το απο το videoclub και κρακάρετέ το,αγγαρέψτε τον φίλο/αδερφό/γείτονα που έχει ADSL . Αλλά 
ποτέ μη δώσετε τα λεφτά σας στον κάθε ξεφτίλα πειρατή της γειτονιάς,κονομάει απο τη δική μας κ@βλ@ και το παίζει και αυθεντία!!!
Αυτά ,και  σόρυ αν σας κούρασα...
Edit:πριν τελειώσω το post είχε γράψει το δικό του ο Soulseeker!
Φίλε με πρόλαβες,απλά χαίρομαι που και άλλοι έχουν τις ίδιες απόψεις πάνω στο θέμα!