Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αισθάνεστε τύψεις όταν κατεβάζετε πειρατικά Games?

Poll: Αισθάνεστε τύψεις όταν κατεβάζετε πειρατικά Games? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
5 5.5%
Όχι
72 79.1%
Μόνο όταν είναι παιχνίδια που εκτιμάω
14 15.4%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
More
07 Sep 2009 18:02 #60295 by Νικολής Ασημάκης
"Σιγά μην κλάψω" που λέει και το άσμα. Είμαι και εγώ της τακτικής του να αγοράζω μόνο όσα παιχνίδια θεωρώ γαμάτα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2009 19:50 #60307 by Andr
πολυ μεγαλες.δεν κοιμαμε το βραδυ δηλαδη :D

More
07 Sep 2009 21:09 #60325 by Ρωμανός Βογιατζής
Ντροπή σε όλους σας που κατεβάζετε πειρατικά games θα βράζετε στα καζάνια τις κολάσεως για με αιωνιότητα( :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: )!

More
07 Sep 2009 22:44 #60338 by doxitis
Καρφι δεν μου καιγεται! φυσικα και κατεβαζω! :mrgreen:

More
07 Sep 2009 22:48 #60340 by giannistrv
Eγω δεν μπορω να κλεισω ματι!!!Οχι γιατι εχω τυψεις αλλα κατεβαζω ολο το βραδυ και κανει πολυ θορυβο ο υπολογιστης! :( :( :(

More
07 Sep 2009 23:02 #60345 by Ρωμανός Βογιατζής

giannistrv wrote: Eγω δεν μπορω να κλεισω ματι!!!Οχι γιατι εχω τυψεις αλλα κατεβαζω ολο το βραδυ και κανει πολυ θορυβο ο υπολογιστης! :( :( :(

Κανε ένα topic στο Software/Hardware να το φτιάξουμε !

More
07 Sep 2009 23:32 #60351 by Νικολής Ασημάκης

Van Basten7 wrote: Ντροπή σε όλους σας που κατεβάζετε πειρατικά games θα βράζετε στα καζάνια τις κολάσεως για με αιωνιότητα( :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: )!

Αυτό δεν το ήξερα! :Ο Να φροντίσουμε να βράζουμε σε διπλανά καζάνια τότε! xD

More
07 Sep 2009 23:44 #60353 by Ρωμανός Βογιατζής

Nikolis wrote:

Van Basten7 wrote: Ντροπή σε όλους σας που κατεβάζετε πειρατικά games θα βράζετε στα καζάνια τις κολάσεως για με αιωνιότητα( :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: )!

Αυτό δεν το ήξερα! :Ο Να φροντίσουμε να βράζουμε σε διπλανά καζάνια τότε! xD

Για να βράσεις δίπλα από τον Van Basten7 κανε donate 100000$ για να βράσεις σε καζάνι που έχει βράσει προηγουμένως ο Van Basten7 κανε donate 666$ ! Στον λογαριασμό 8553-73765-853495-666 ! 0ax0ax0a0xa0 :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue: :armata tongue:

More
08 Sep 2009 00:15 #60365 by GoldString

More
08 Sep 2009 00:32 #60380 by Frank
''Μόνο όταν είναι παιχνίδια που εκτιμάω'' πχ. sims κλπ :wink:

τα fm/fifa κλπ (παιχνιδια δλδ που καιω ολοκληρο τον χρονο) τα αγοράζω και για συναισθηματικούς λογους ... αλλο ειναι να εχεις το κουτι και το cd να τα εχει παιξει κυριολεκτικά απ τις πολλες φορες,ενω το manual να κοντεβει να σκιστει ... και αλλο ειναι να εχεις εναν φακελο στο pc ...