Χμμμμμ...όλοι έχουν δικιο και όλοι έχουν άδικο και μέσα σε όλους αυτούς φυσικά και εγώ προσωπικα πολύ περισσότερο πωρόνομε με MAME παρά με οποιδήποτε άλλο game σημερινό εντυπωσιάζομαι από τα όμορφα γραφικά αλλά δεν είναι άδικο παιχνίδια θρύλους όπως το FF να βγαίνουν εν ετη 2010 με τέτοια μούφα γραφικά και δισδιάστατα backround;;;κρίμα!!!!εχω games για PC original 10ετίας και το υλικό που έχουν μέσα άξιζε πολύ περισσότερο από την τιμή τους..Για όσους ξέρουν εχω το Leisure Suit Larry 7 με ολόκληρο βιβλίο μέσα και μια καρτούλα που την έξινες κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού σε συγκεκριμένα σημεια για να τη μυρίσεις και να πάρεις και καλά μυρωδιά απο το χώρο που είσουν,empire earth με χαρτες οδηγούς και ολόκληρο τόμο με το πως να παίξεις το παιχνίδι και πολλά άλλα ακόμα....Πλέον πρεπει να βγαλει κάποια special edition η εταιρεια και φυσικά να είναι και πανάκριβη..Γνώμη μου είναι να παίρνουμε αυθεντικα games αλλά να αξίζουν έωσ και το τελευταίο πεντάλεπτο και να μην ειναι βιαστικές κινήσεις για γρήγορο francice...Αυτά προ το παρών... :stopsign:
Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.