Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αισθάνεστε τύψεις όταν κατεβάζετε πειρατικά Games?

Poll: Αισθάνεστε τύψεις όταν κατεβάζετε πειρατικά Games? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
5 5.5%
Όχι
72 79.1%
Μόνο όταν είναι παιχνίδια που εκτιμάω
14 15.4%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
More
23 Oct 2009 22:17 #63113 by doxitis
τελικα απο τι φαινεται κανεις δεν εχει τυψεις οταν κατεβαζει παιχνιδια :mrgreen: :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Nov 2009 21:23 #64069 by darkgspot
με τετοιες τιμες που εχουν σιγα μην εχουμε και τυψεις..

More
20 Mar 2010 12:37 #69502 by Βαλάντης
Πολύ καλά τα λέει ο φίλος dark...Αν είναι δυνατόν να παίζουν τέτοιες τιμές και να αγοράσεις ένα παιχνίδι 10 ωρών!!Ας ρίξουν τις τιμές στα μισά να το σκεφτούμε!!

More
20 Mar 2010 13:58 #69504 by guards54
Αν ένα παιχνίδι δεν το ξέρω και θέλω μια πρώτη γνώμη ναι το κατεβάζω αν μου αρέσει το αγοράζω και τις πιο πολλές φορές και collector ή limited.Σαν εργαζόμενος νοιώθω τύψεις για όλους αυτούς που δουλέυουν για να βγει ένα game στην αγορά και όχι για τις πολυεθνικές.

More
20 Mar 2010 17:32 #69510 by Γιώργος Δημόπουλος
Δν νιωθω καθολου τυψεις απλως κρινω με προσωπικη μου αποψη για ποια παιχνιδια αξιζει να δωσω τα χρηματα.Ετσι ειτε θα αγορασω καποιο παιχνιδι αυθεντικο(πχ cod,pes) ειτε καποια αλλα τα κατεβαζω καθως θεωρω πως δν αξιζει να τα αγορασω.

More
20 Mar 2010 18:29 #69513 by Νίκος Παπαγεωργίου
Ποτε μου δεν αισθανθηκα τυψεις για καθε τι πειρατικο που αγορασα (μουσικη, ταινια η game). Το αντιθετο, αισθανομαι οτι ριχνω ενα χαστουκι σε ολους αυτους που επιμενουν να πουλαν τα προιοντα τους σε εξωφρενικες για τα ελληνικα δεδομενα τιμες. Σε μια χωρα οπου το να βγαζεις 700 ευρω πλεον θεωρειται προνομιο, ειναι κοροιδια να πρεπει καποιος να δωσει 60 και 70 ευρω για να διασκεδασει με μια κονσολα που αγορασε 200 και 300 ευρω.

Επειση ομως παντα υπαρχει ο αντιλογος, απο προσωπικη πειρα ξερω οτι εκτιμας περισσοτερο ενα παιχνιδι το οποιο αγορασες original. Η χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο, αν εδωσες το ενα δεκατο του μισθου σου για να αγορασεις μια μουφα. Χωρια οτι το τσιπαρισμα καταστρεφει σιγα σιγα τις κονσολες και χανεται η εγγυηση.

More
20 Mar 2010 19:24 #69520 by reinko24
Χμμμμμ...όλοι έχουν δικιο και όλοι έχουν άδικο και μέσα σε όλους αυτούς φυσικά και εγώ προσωπικα πολύ περισσότερο πωρόνομε με MAME παρά με οποιδήποτε άλλο game σημερινό εντυπωσιάζομαι από τα όμορφα γραφικά αλλά δεν είναι άδικο παιχνίδια θρύλους όπως το FF να βγαίνουν εν ετη 2010 με τέτοια μούφα γραφικά και δισδιάστατα backround;;;κρίμα!!!!εχω games για PC original 10ετίας και το υλικό που έχουν μέσα άξιζε πολύ περισσότερο από την τιμή τους..Για όσους ξέρουν εχω το Leisure Suit Larry 7 με ολόκληρο βιβλίο μέσα και μια καρτούλα που την έξινες κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού σε συγκεκριμένα σημεια για να τη μυρίσεις και να πάρεις και καλά μυρωδιά απο το χώρο που είσουν,empire earth με χαρτες οδηγούς και ολόκληρο τόμο με το πως να παίξεις το παιχνίδι και πολλά άλλα ακόμα....Πλέον πρεπει να βγαλει κάποια special edition η εταιρεια και φυσικά να είναι και πανάκριβη..Γνώμη μου είναι να παίρνουμε αυθεντικα games αλλά να αξίζουν έωσ και το τελευταίο πεντάλεπτο και να μην ειναι βιαστικές κινήσεις για γρήγορο francice...Αυτά προ το παρών... :stopsign:

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.

More
21 Mar 2010 00:20 #69541 by giorgos147
Αν αξίζει το παιχνίδι και έχει δείξει ότι έχουν ρίξει ιδρώτα οι προγραμματιστές, ναι, δεν αισθάνομαι πολύ καλά... Αλλά πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις τα αγοράζω =P

More
21 Mar 2010 00:21 #69542 by Βαγγέλης Καρίμαλης
ψήφισα όχι...

νοιώθω τύψεις...όταν αγοράζω κάποιο παιχνίδι αυθεντικό...

More
11 May 2010 16:56 #71858 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
Άν αξίζει και έχω λεφτά θα το πάρω αυθεντικό και ας το βρίσκω πειρατικό
αν όχι, κατέβασμα.