Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αισθάνεστε τύψεις όταν κατεβάζετε πειρατικά Games?

Poll: Αισθάνεστε τύψεις όταν κατεβάζετε πειρατικά Games? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Ναι
5 5.5%
Όχι
72 79.1%
Μόνο όταν είναι παιχνίδια που εκτιμάω
14 15.4%
Total number of voters: 24
Only registered users can participate to this poll
More
20 Jun 2010 03:18 #74242 by Nickltd
Όχι, δεν αισθάνομαι τύψεις. Το κατέβασμα το χρησιμοποιώ περισσότερο για να βλέπω ένα παιχνίδι πριν το αγοράσω. Γενικότερα όμως λίγα παιχνίδια θεωρώ ότι αξίζουνε για αγορά με βάση τις σημερινές τιμές. Όσο έπαιζα στο PC κατέβαζα τα πάντα και αγόραζα αυθεντικά αυτά που μου άρεσαν.

Τώρα που παίζω PS3 δεν έχω αυτή την επιλογή και η αλήθεια είναι ότι πολλά από τα χρήματα μου τα κλαίω. Ας πούμε το God of War III ενώ είναι πολύ καλό παιχνίδι το τελείωσα σε δύο μέρες και μετά ήταν άχρηστο, 50-60 ευρό χαμένα, καλύτερα να το είχα νοικιάσει. Πολλά παιχνίδια δεν έχουν ουσιαστικό replay value και αυτό είναι το πρόβλημα. Το Aliens vs Predator φαινόταν οκ από το demo αλλά τλκ ήταν πολύ κακοφτιαγμένο και σταμάτησα να παίζω.

Πάντως ο τίτλος "τύψεις" δείχνει ότι η βιομηχανία ψυχαγωγίας μας έχει κάνει πλύση εγκεφάλου. Τι τύψεις να νιώθω? Όταν ήμουνα μικρός αντιγράφαμε την μουσική που θέλαμε από το ραδιόφωνο σε κασέτα και μας γράφανε τα παιχνίδια σε δισκέτες 3.5 επι τόπου στην Στουρνάρη. Τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν το "πρόβλημα"? Το αληθινό πρόβλημα είναι ότι σήμερα παίζει περισσότερος κόσμος και η ποιότητα των παιχνιδιών έχει υποβαθμιστεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2010 11:48 #74247 by manolis Ds
παλιά κατέβαζα πειρατικά τώρα πιά όχι.Είναι όντως κλεψιά δεν έχεις χρήματα μην το αγοράσεις και μην το παίξεις.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να έχουμε είναι ανάγκη να μας τιμωρούν για να καταλαβαίνουμε μερικά πράγματα....Είναι κλεψιά απο την στιγμή που φτιάχνεις κάτι έχεις το δικαίωμα να ορίσεις την τιμή του,όποιος δεν έχει να το αγοράσει δεν μιλάμε για αγαθό πρώτης ανάγκης δεν παίζει.Δεν είμαι κανείς πλούσιος αλλά σέβομαι τον κόπο και τα δικαιώματα του άλλου.Είναι σαν να μην έχω χρήματα να αγοράσω μία ferrari και να πάω να την κλέψω με την δικαιολογία ότι είναι πολύ ακριβή και δεν έχω λεφτά να την αγοράσω.Πράγματι αν δεν υπήρχε κίνδυνος να τους πιάσουν πολλά άτομα θα το έκαναν.

More
20 Jun 2010 11:58 #74248 by Aνέστης Αδαμίδης
Φυσικά όχι, αφού αν το καλοσκεφτεί κανείς, εδώ δεν πωλούνται τα παιχνίδια με σκοπό να ανταμοιφθούν οι εταιρίες για τον κόπο και τη δουλειά τους, αλλά για να κερδοσοπήσουν οι εταιρίες που πουλάνε τα παιχνίδια αυτά. Με άλλα λόγια, να βγάλουν τα κατστήματα πώλησης μεγαλύτερο κέρδος. Άσε που αν κάποιο παιχνίδι αποδειχτεί τελείως μούφα μπορώ να το διαγράψω απλά, ενώ αν το έχω αγοράσει θα το έχω στο ράφι να μου θυμίζει ότι πέταξα τα λεφτά μου. Γιατί λοιπόν να θυμάμαι κάτι τέτοιο; Αυτές θα ήταν οι δικές μου τύψεις.

Εγώ λοιπόν θα κάνω αυτό που θεωρώ ότι είναι αντάξιο των απαιτήσεών τους κι αν με πιάσουν θα τους δώσω και συγχαρητήρια.

More
20 Jun 2010 12:12 #74251 by manolis Ds
Έχεις δίκιο σε αυτό όταν τα αγοράζεις αυθεντικά δεν μπορείς να τα δώσεις πίσω για αυτό χρειάζεται έρευνα για το παιχνίδι αν σου αρέσει και αν αξίζει.Gamespot,ign,video sto youtube με το παιχνίδι.Είναι ωραία προσθήκη πάντως η υπηρεσία του public,για ανταλλαγή παιχνιδιών.Επίσης δεν τα αγοράζω αμέσως τα παιχνίδια μόλις βγουν περιμένω λίγο μπας και πέσουν οι τιμές.

More
26 Jul 2010 17:49 #75819 by takisant
Όχι δεν αισθάνομαι τύψεις γιατί συνήθως είμαι ταπί οπότε αναγκαστικά στρέφομαι στην πειρατεία για να αποκτήσω αυτό που δεν μπορώ λόγω στενότητας οικονομικής.

More
26 Jul 2010 17:52 #75821 by thanasis
Τυψεις πρεπει να νιωθουν αυτοι που τα πουλαν 60-70 ευρω!Και οχι εμεις...

More
26 Jul 2010 20:55 #75829 by Βασίλης Δρέττας
Εγω για καποιο λογο δεν χαιρομαι τα παιχνιδια που κατεβαζω.

More
26 Jul 2010 22:32 #75837 by Lalo007
Μπααα ποιες τυψεις?....Το μονο που με στενοχωρει με τα πειρατικα ειναι οτι χανεται το multiplayer....και ετσι νιωθω οτι δεν εκμεταλλευομαι το παιχνιδι 100%. :-k

More
26 Jul 2010 22:41 #75840 by Aνέστης Αδαμίδης
Κι όμως εμένα μου φαίνεται περίεργο που ενώ θα ΕΠΡΕΠΕ να νιώθουμε τύψεις, από τη στιγμή που τους κλέβουμε μπροστά στα μάτια τους, τα γράφουμε όλα στα παλιά μας τα παπούτσια. Εσάς δε σας φαίνεται περίεργο; Θέλω να πω, είναι έγκλημα όσο να το κάνουμε, και ξέρω ότι τα παρουσιάζω δραματικά τώρα, αλλά έτσι είναι. Δεν μας νοιάζει καθόλου που είμαστε εγκληματίες;

More
26 Jul 2010 22:50 #75843 by Lalo007
Αυτοι νιωθουν τυψεις για τις τιμες που μας βαζουν?Ουσιαστικα αυτοι μας ωθησαν στην περατεια.20-30 ευρω λιγοτερο να εκαναν τα games το 30% της πειρατιας θα ειχε εξαληφθει σιγουρα.Εξαλλου αν οι εταιριες ηθελαν πραγματικα να προστατευσουν τα παιχνιδια τους,τοτε ας υποχρεωναν τον χρηστη να κανει register με συγκεκριμενο serial στο site. :roll: