Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
21 Mar 2010 12:13 #69568 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Και γω ειμαι back.Ραντεβου τη Δευτερα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2010 13:23 #69655 by Βαλάντης
Συνεχίσαμε χθες κανονικά μετά από δυο εβδομάδες..Απουσιάζανε χωρίς να ενημερώσουν οι Lavezzi & cave_man..
Φτάσαμε στα τέλη Αυγούστου οπότε την επόμενη Δευτέρα ξεκινάνε και τα επίσημα..Πρώτη κούπα της χρονιάς το Community Shield μεταξύ Chelsea-Newcastle 2-0 με γκολ των Drogba και Necid..Άντε καλή αρχή και πάλι \:D/ :D ..Αυτό που εξακολουθεί να υφίσταται είναι το transfer embargo για την Chelsea το οποίο δεν ξέρω πότε έχει σκοπό να φύγει..Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να στείλουμε κανα mail πουθενά για να ρωτήσουμε τι και πως..Τέλος πάντων, συνεχίζουμε κανονικά, δυνατά κι ανανεωμένα..Ραντεβού την Δευτέρα στις 21:30, το save απ' το σπίτι..

More
More
23 Mar 2010 19:33 #69673 by Βαλάντης
Ο πάγκος της Man Utd έμεινε ορφανός, για κάθε ενδιαφερόμενο!!Χμμμ..

More
More
25 Mar 2010 18:39 #69713 by lavezzi7
Καλή συνέχεια παιδιά.Δυστυχώς δεν μπορώ να συνεχίσω...θα τα λέμε από το msn. :wink:

More
26 Mar 2010 19:25 #69791 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Οπως ειπα και στον Βαλαντη τη Μαντσεστερ θα τη παρει ενα φιλαρακι.Περισσοτερα τις επομενες μερες οταν θα κανει εγγραφη ο φιλος μου,ο Χάρης.

More
28 Mar 2010 15:07 #69868 by Napolewn

More
30 Mar 2010 20:20 #69932 by Napolewn
καλησπέρα πάλι αν γινετε να παρω manchester που ειναι free.plssssssss!!!!!!!!!!

More
30 Mar 2010 20:56 #69936 by Βαλάντης

Napolewn wrote: καλησπέρα πάλι αν γινετε να παρω manchester που ειναι free.plssssssss!!!!!!!!!!

Ok, μιας κι ο Κώστας είπε πως δεν ξέρει αν και πότε θα μπεί ο φίλος του η Utd σου ανήκει..

Ξεκίνησε χθες η 2η χρονιά με μοναδικό απόντα τον Sleth..Οι υπόλοιποι όλοι παρόντες με την μάχη να φουντώνει απ' την αρχή του πρωταθλήματος..Οι ομάδες που ξεκινήσανε με μάνατζερ κάποιον από 'μας είναι : Chelsea(valolthrass), Arsenal(Ramaya), Liverpool(Panos), Man City(Sleth), Tottenham(Xanthiotis), Man Utd(Napolewn)..Έχω ακόμα καλύτερο feeling γι' αυτήν την 2η χρονιά και ξέρω πως ετοιμάζονται 1-2 άτομα ακόμα οπότε η παρέα θα μεγαλώσει κι άλλο..
Ορίστε και το save μας που χρωστάω απ' την Δευτέρα :
www.filefactory.com/file/b0ee16f ... rnament.fm