Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
15 Apr 2010 10:53 #70794 by Βαλάντης

gavraki95 wrote: βασικά θα προτιμούσα Aston Villa αν είναι ελεύθερη.

Έγινε, είσαι ήδη ''χωριάτης''..Την Δευτέρα μπες λίγο νωρίτερα msn να σου εξηγήσω τι και πως και βουρ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2010 00:52 #70874 by Βαλάντης
Σκεφτόμουν σήμερα (με αφορμή ένα περιστατικό) μήπως το save που δίνουμε κάθε φορά πρέπει να το κόψουμε μιας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ο τέλειος κατάσκοπος για κάποιον που θέλει να δει τα πάντα για έναν αντίπαλο του..Αν δηλαδή παίζοντας ο καθένας μας μπορεί να κάνει save νομίζω πως το save του host μετά είναι ''άκυρο''..Αν πάλι δεν μπορεί κάποιος να σώσει παίζοντας, το ξανασυζητάμε..Θα το συζητήσουμε με τον Frank αλλά και μεταξύ μας την Δευτέρα..

More
17 Apr 2010 14:46 #70885 by RamayaGr

XANTHIOTIS wrote: www.sport-fm.gr/article/225492

Eτσι η ομαδαραααα!!Περαστικα Μητσοοοοοο!!

Μην με κολαντριζεις μη σου ευχηθω εγω περαστηκα την κυριακη :lol: :lol: ¨και οσο για το θεμα που εβαλε επη ταπητος ο Βαλαντης την Δευτερα με το καλο θα το συζητησουμε εκτενος το θεμα

More
17 Apr 2010 20:55 #70889 by Frank
Με αποφαση του Μανου και για να μην εχουμε cheats στο μελλον στο εξης το save θα το εχουν μονο οι δυο host και εγω. :wink:

More
17 Apr 2010 21:46 #70891 by Βαλάντης
Νομίζω πως είναι το πιο σωστό για την πιο ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά χωρίς παρεξηγήσεις ή οτιδήποτε ''γκρίζο''.. :icon applaud: :icon applaud: ..

More
17 Apr 2010 22:27 #70893 by RamayaGr

Frank16 wrote: Με αποφαση του Μανου και για να μην εχουμε cheats στο μελλον στο εξης το save θα το εχουν μονο οι δυο host και εγω. :wink:

συμφονω απολυτος

More
17 Apr 2010 22:53 #70894 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

RamayaGr wrote:

XANTHIOTIS wrote: www.sport-fm.gr/article/225492

Eτσι η ομαδαραααα!!Περαστικα Μητσοοοοοο!!

Μην με κολαντριζεις μη σου ευχηθω εγω περαστηκα την κυριακη :lol: :lol: ¨και οσο για το θεμα που εβαλε επη ταπητος ο Βαλαντης την Δευτερα με το καλο θα το συζητησουμε εκτενος το θεμα

www.sport-fm.gr/article/225878

:mrgreen: :mrgreen:
Περαστικα και στον Βαλαντη!!!

Οσο για την ΑΟΞΑΡΑ!!Κοντρα στα θεληματα ολων και πρωτιστως κοντρα στο αφεντικο της ομαδας που υποστηριζεις,ΠΑΛΕΨΑΜΕ ολους τους αγωνες.Εμεινε αλλος ενας!!ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!

www.xanthifans.gr/

More
20 Apr 2010 12:33 #71014 by Βαλάντης
@Κώστα δεν βγάζεις αυτά της Ξάνθης να βάλεις σιγά σιγά της Τότεναμ γιατί έχεις πάρει την κάτω βόλτα;;!!
Συνεχίσαμε χθες κανονικά με μοναδική απουσία(δικαιολογημένη) τον Nenzo(πρόβλημα τελευταίας στιγμής)..Οι υπόλοιποι όλοι παρόντες με την κορυφή να έχει πάρει φωτιά τις πρώτες αγωνιστικές(λεπτομέρειες το βραδάκι απ' το σπίτι)..
Δυστυχώς επειδή μερικά παιδιά δεν μπορούν να είναι παρόντες και δεύτερη μέρα συνεχίζουμε ως έχει..

More
20 Apr 2010 13:50 #71016 by KaizerGr

Valolthrass wrote: Οι υπόλοιποι όλοι παρόντες με την κορυφή να έχει πάρει φωτιά τις πρώτες αγωνιστικές(λεπτομέρειες το βραδάκι απ' το σπίτι)..

Ναπω εγω για το τελος (ουρα)?

Πρωτος αγωνας με Blackburn (κυπελλο), κοκκινη στην παραταση και 2 πεναλντι, το σκορ απο 0-1 σε 2-1, (ηττα)
Δευτερος αγωνας με Stoke,2 κιτρινες και πεναλντι (ηττα)
Τριτος αγωνας με Newcastle 3-1 ουτε πεναλντι ουτε κιτρινες (νικη)
Τεταρτος αγωνας με Liverpool, με πεναλντι χωρης αξιολογες φασεις πηρε το ματς, 0-1 και εκει. (ηττα)
Πεμπτος αγωνας με Blackburn, κοκκινη και στα δευτερολεπτα γκοαλ, 0-1 (ηττα)

4 πεναλντι σε 5 αγωνες
2 κοκκινες και 2 κιτρινες σε 5 αγωνες

Ερωτηση εαν αυτο δεν ειναι παραγκα (?) μηπως να κανω κανα ευχελαιο ? :P

(το θεμα ειναι καθαρα χαβαλεδιαρικο προς αποφυγη παρεξηγισεως)

More
20 Apr 2010 14:29 #71019 by dimkleft
1)3 Ομάδες που σας ενδιαφέρουν (μία μεγάλη, μία μεσαία, μία μικρότερη)
2)E-mail
3)MSN
4)Ταχύτητα σύνδεσης
1) Arsenal, Aston villa kai everton