Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
10 Apr 2010 01:30 #70552 by nenzo
Καλησπέρα , διαλέγω την Everton για το τουρνουά ...
τα λεμε την δευτέρα απο msn ..

ps. σας έχω κάνει όλους add ..
nenzo@hotmail.gr

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Apr 2010 10:26 #70560 by Βαλάντης
Οπότε έχουμε και λέμε, Kaizer-Middlesbrough και Nenzo-Everton..
Επειδή το pc μου είναι ακόμα στα πιτς θα χοστάρει κι αυτήν την εβδομάδα ο Ramaya..
Ραντεβού με όλους την Δευτέρα στις 21:30..Προπονηθείτε, έρχεται πανικόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος..

More
12 Apr 2010 01:43 #70629 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Καθε Δευτερα και Τεταρτη δεν θα μπορω να ειμαι διαθεσιμος για το τουρνουα.Απο αυριο ξεκιναμε κατα 99% οποτε υπαρχει προβλημα.Τι κανουμε?

More
12 Apr 2010 11:51 #70636 by Βαλάντης

XANTHIOTIS wrote: Καθε Δευτερα και Τεταρτη δεν θα μπορω να ειμαι διαθεσιμος για το τουρνουα.Απο αυριο ξεκιναμε κατα 99% οποτε υπαρχει προβλημα.Τι κανουμε?

Καλημέρα, μάλλον έχουμε πρόβλημα φίλε Κώστα μιας και η Δευτέρα είναι η βασική μας μέρα(το ξέρεις κι εσύ μιας κι είσαι πάλιουρας πλέον στο τουρνουά και δεν έχεις χάσει μέρα)..Θα το συζητήσουμε και το βράδυ αλλά μάλλον τον ήπιαμε..!!

More
12 Apr 2010 19:20 #70655 by KaizerGr
Tο Σ/Κ προσπαθησα να συνδεθω πανω στον Ramaya για να δοκιμασουμε το FM αλλα το dongle μαλλον εχει κλειδωμενα τα ports.
Eπεισης μια αλλη ψυχη (ο θεος να την κανει) αποφασησε να καθαρησει το πληκτρολογιο του keyboard στο φορητο και απο το πολυ καθαρισμα μου το βγαλε off.

Συμπερασμα δεν θα μπορω να ξεκινησω αυτην την Δευτερα (Ι.e. σημερα), αν και την συνδεση θα την λυσω μεσα στην week το keyboard δεν ξερω ποσο καιρο θα παει για να το φτιαξουν αν και εχω external για την ωρα.

In case u want me να απαχωρησω απο το τουνουα δεν εχω κανενα προβλημα, ευελπιστω την αλλη δευτερα που ειναι η επομενη συναντηση να τα εχω λυσει ολα τα προβληματα.
Θα ειμαι σημερα στο msn (που δηλωσα εαν με χρειαστειτε).

Συγνωμη σε ολους για την καθυστερηση, και εαν καποιος εμφανιστει μεσα στην week που να θελει την ομαδα που διαλεξα κανενα προβλημα να την αναλαβει.

Regards
Τασος

More
13 Apr 2010 17:20 #70683 by Βαλάντης
8 στους 8..Κάπως έτσι συνεχίστηκε χθες το τουρνουά..Όλοι παρόντες με ολίγη από καθυστέρηση αλλά όλα καλά..Έχουμε φτάσει ήδη στην 6η αγωνιστική άρα όλα και όλοι έχουν αρχίσει να μπαίνουν στην σειρά..
Περιμένουμε το save μας από Ramaya..
Καλωσορίσαμε και επίσημα Nenzo & Kaizer..
Ραντεβού την Δευτέρα στις 21:30 στην οποία θα συζητήσουμε σε κανονική βάση πλέον και την 2η μέρα διεξαγωγής του τουρνουά..Σκεφτείται την Πέμπτη ως αυτή τη μέρα μιας και τα περισσότερα παιδιά έχουν πει ναι στην Πέμπτη ως 2η μέρα διεξαγωγής του τουρνουά..

More
13 Apr 2010 20:20 #70689 by RamayaGr
οριστε και το upload χθες ειμασταν πληρεισ και αυτο ηταν καλοοοοοοοοο παντος για δυτερη μερα απο εμενα εινε καραμπινατο οχι

rapidshare.com/files/375470781/G ... nt.fm.html

More
13 Apr 2010 22:25 - 17 Apr 2010 13:28 #70694 by gavraki95
Ομάδα:Fulham ή Aston Villa
E-mail/msn : darth_orestis@hotmail.com
Σύνδεση :25 MBPS HOL
Last edit: 17 Apr 2010 13:28 by gavraki95.

More
14 Apr 2010 23:02 #70752 by gavraki95
βασικά θα προτιμούσα Aston Villa αν είναι ελεύθερη.

More
15 Apr 2010 00:15 #70768 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ