Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
24 Jan 2010 21:26 #68257 by Βαλάντης
Χρωστάω το save μας, ορίστε μήπως θέλει να τσεκάρει κανείς κάτι..Συγνώμη και για την αργοπορία..
rapidshare.com/files/340481591/G ... nt.fm.html

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jan 2010 21:02 #68320 by Βαλάντης
Συνεχίσαμε χθες κανονικά με μια μόνο απουσια δικαιολογημένη..Κάθε φορά και καλύτερα δηλαδή..Έχουμε παίξει 22 αγώνες και ορίστε μια μικρή ιδέα για το τι γινεται και γιατί βάλαμε και δεύτερη μέρα..Chelsea 56, Man City 49, Tottenham 44, Arsenal 43, Man Utd 41, Liverpool 38, Aston V 34..Το φοβερό της υπόθεσης είναι πως οι 7 πρώτες ομάδες του τουρνουά έχουν προπονητή κάποιον από 'μας, όλες!! :icon bow: :icon bow: ..
Ορίστε και το save μας:
rapidshare.com/files/341493293/G ... nt.fm.html
Ραντεβού την Παρασκευή στις 21:30.. :cup: :cup: ..

More
03 Feb 2010 22:17 #68505 by Βαλάντης
Ένα απ' τα καλά αυτού του τουρνουά είναι η συνέχεια που υπάρχει από ποστ σε ποστ και φυσικά η συνέπεια όλων..Σε συνέχεια λοιπόν του προηγούμενου ποστ που έλεγε κάθε φορά και καλύτερα συνεχίσαμε το τουρνουά την Δευτέρα με το απόλυτο στις συμμετοχές.. :icon applaud: :icon applaud: ..Όλα τα παιδιά ήταν στις θέσεις τους κανονικά στις 21:30 και το τι έγινε είναι εύκολο να το φανταστεί κάποιος.. :icon bow: \:D/ ..Ήταν κι η πρώτη φορά απ' την έναρξη που είμαστε όλοι παρόντες και φυσικά ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια..Ραντεβού κανονικά την Παρασκευή..Το save μας :
rapidshare.com/files/345468357/G ... nt.fm.html
Υ.Γ:Συγνώμη για το καθυστερημένο ποστ αλλά λίγο το beta του BC2 λίγο το τρέξιμο για να βρω στολή του Spiderman...

More
06 Feb 2010 09:48 #68523 by Βαλάντης
Καλημέρες..Συνεχίσαμε και χθες κανονικότατα και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία..Μοναδική απουσία(δικαιολογημένη) του Sleth..
Ο giannis1o αποφάσισε να αποχωρήσει απ' το τουρνουά και την θέση του στον πάγκο της Λίβερπουλ παίρνει ο Panos ο οποίος αφήνει την αγαπημένη του Άστον Β. για μια σίγουρα μεγαλύτερη ομάδα..
Ευκαιρία να ευχαριστήσω όσα παιδιά δηλώσανε και δεν παίξανε ποτέ, αυτούς που φύγανε κάποια στιγμή απ' το τουρνουά και σίγουρα τους προπονηταράδες με τους οποίους έχω την χαρά να συναγωνίζομαι κάθε Δευτέρα και Παρασκευή.. :icon applaud: :icon applaud: :icon bow: :icon bow: ..
Ραντεβού την Δευτέρα, με την έναρξη της φάσης των νοκ αουτ αγώνων του CL, του EL και φυσικά του πρωταθλήματος..
Το βράδυ, απ' το σπίτι πια, θα ανεβάσω το save μας αλλά και βαθμολογία και τα στατιστικά των παιχτών(σκόρερ, ασίστ κ.τ.λ)..

More
06 Feb 2010 23:24 #68535 by Βαλάντης
Όπως σας είχα υποσχεθεί στατιστικά και save :
ΣΕ 27 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : Chelsea(Valolthrass) 68 , Arsenal(Ramaya) 55 , Man City(Sleth) 54 , Man Utd(Lavezzi) 50 , Tottenham(Xanthiotis) 50 , Liverpool(Panos) 48..
GOALS : Lavezzi(Arsenal) 19 , Rooney(Man Utd) 19 , Eduardo(Arsenal) 18..
ASSISTS : Gerrard(Liverpool) 13 , Lampard(Chelsea) 11 , Van Persie(Arsenal) 10..
MOM : James(Tottenham) 7 , Gerrard(Liverpool) 6 , Modric(Tottenham) 5..
AVERAGE RATING : Gerrard(Liverpool) 7.50 , Lampard(Chelsea) 7.45 , Essien(Chelsea) 7.33..
Αυτά τα ολίγα με τον πανικό μας αν και νομίζω πως έτσι όπως περνάμε λίγη σημασία έχουν όλα τα παραπάνω..Ραντεβού την Δευτέρα πάλι..Ορίστε και το save μας :
rapidshare.com/files/346903269/G ... nt.fm.html

More
09 Feb 2010 00:40 #68583 by Βαλάντης
Κανονικά και σήμερα στις επάλξεις με μοναδικό απόντα(δικαιολογημένο) τον Lavezzi..Σήμερα παίχτηκε κι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς(League Cup) μεταξύ Chelsea και Liverpool..Απ' τα καλύτερα ματς που έχω λάβει μέρος ποτέ!!Προηγήθηκε η Liverpool 3-1 και το ματς τέλειωσε 3-3!!Στην παράταση δεν μπήκε γκολ και πήγαμε στα πέναλτι, εκεί που το τελευταίο χαμένο πέναλτι του Skrtel έδωσε το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς στην Chelsea με 8-7 (11-10 γενικά)!!Ο σημερινός αγώνας μ' έκανε να καταλάβω πόσο καλά έκανα που επέμεινα στο συγκεκριμένο τουρνουά..Νομίζω πως και τα παιδιά που το παρακολουθούσανε το ευχαριστηθήκανε όσο κι εγώ κι ο Panos..Συνεχίζουμε κι ελπίζω και σε πολλά ακόμα τέτοια ματς(το μόνο εύκολο)..Ραντεβού κανονικά την Παρασκευή με σχόλια και κριτική για τον αγώνα που δυστυχώς δεν προλάβαμε να κάνουμε μετά μιας κι ''έπεσε'' η σύνδεση μου..Το save μας :
rapidshare.com/files/347896386/G ... nt.fm.html

More
18 Feb 2010 17:26 #68782 by Βαλάντης
Δυστυχώς τις δυο προηγούμενες μέρες τουρνουά, δεν παίξαμε..Την Παρασκευή εγώ δεν μπορούσα, δεν ξέρω ποιά άλλα παιδιά λείπανε, την Δευτέρα επειδή ήταν Καθαρή δεν πολυμαζευτήκαμε οπότε ελπίζω να μαζέψατε όλοι όρεξη για αύριο..Ραντεβού κανονικά στις 21:30..

More
20 Feb 2010 00:10 #68818 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Kαι σημερα δεν ειχαμε απαρτια.Ειμασταν Ramaya,valolthrass,xanthiotis,panos ο οποιος δηλωσε οτι επρεπε να φυγει και γιαυτο διακοψαμε το τουρνουα.Για απουσιες κλπ ο Βαλαντης.Πρεπει να συνεχιστει το τουρνουα και τη νεα χρονια γιατι ετσι θα εχει και νοημα το να βγεις 2ος,3ος κλπ.Συμμετεχεις στην Ευρωπη και καταστρωνεις τα πλανα σου με την ομαδα που οδηγει ο καθενας στα σαλονια της Ευρωπης.Απλα με το τελος του πρωταθληματος θα το ξαναγραψουμε εδω για να δηλωσουνε και αλλα παιδια με τη προυποθεση να ειναι ΠΙΣΤΟΙ στο ραντεβου που θα καθορισουμε.Εξαιρουνται βεβαια οι οποιες απουσιες οι οποιες ειναι λογικο να γινουν γιατι ολοι εχουμε υποχρεωσεις.Ειναι καλυτερο να ειμαστε τουλαχιστον 8 με 10 ατομα απο το να παιζουμε συνεχεια οι ιδιοι 4-5.

More
20 Feb 2010 10:34 #68825 by Βαλάντης
Με πρόλαβε ο Κώστας οπότε προσθέτω, ο Lavezzi είχε μια δουλειά(ειδοποίησε νωρίς), κι ο Sleth ήταν εκτός το Σ/Κ και μου έστειλε μήνυμα κι αυτός στο msn..Άρα απουσίες off..Η αλήθεια είναι πως δεν παίζουμε τις τελευταίες δυο εβδομάδες όσο θα θέλαμε αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα κατά την γνώμη μου..Δηλαδή την Δευτέρα(καλά να είμαστε) θα είναι μέσα κι ο Lavezzi κι ο Sleth οπότε θα έχουμε απαρτία..Προσωπικά εννοείται πως θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά είτε είμαστε 2 ή 3 ή και περισσότεροι..Εννοείται πως είναι ότι καλύτερο τα πολλά άτομα αλλά δεν μπορείς να πιέσεις κανέναν, η συνέπεια φίλε Κώστα δεν είναι κάτι που επιβάλεται, οπότε χαλάρωσε και απολάμβανε..Άντε την Δευτέρα προχωράμε, σειρά έχει η Ίντερ στους 8 του CL.. \:D/ \:D/ ..

More
21 Feb 2010 01:40 #68835 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Χαλαρος δεν μπορω να ειμαι!!Εχει αρκετο ψωμι ακομα το πρωταθλημα και τα cups,αρα το παλευουμεεεε!!! :mrgreen: