Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
06 Apr 2010 09:46 #70320 by Βαλάντης
Συνεχίσαμε και χθες με μερικά εμπόδια αλλά συνεχίσαμε..
Μοναδικός απών(δικαιολογημένος λόγω Πάσχα) ο Napolewn..Ενώ ξεκινήσαμε κανονικά κάποια λάμπα έφαγε το pc μου οπότε χόσταρε ο Ramaya και τα παιδιά συνεχίσανε κανονικά..
Απ' ότι πρόλαβα να δω ο βοηθός μου τα έκανε ρόιδο τρώγοντας μια 3αρα απ' την Αθλέτικο Μ. για το CL και έφερε κι ένα Χ με την Σάντερλαντ για το πρωτάθλημα..Αποτέλεσμα αυτού να αυξήσει την διαφορά η Λίβερπουλ η οποία πάει σαν τρένο εντός και εκτός συνόρων..Στο κυνήγι παραμένουν η Σίτυ κι η Άρσεναλ..Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα οπότε όλα είναι ρευστά και η μάχη για την κατάκτηση της κορυφής θα έχει πολλά επεισόδια ακόμα..
Μια πρόταση που ήθελα να κάνω χθες και δεν πρόλαβα, είναι να δούμε αν μπορούμε να βάλουμε και 2η μέρα(είμαι αχόρταγος;;)..Οπότε καλό θα είναι να γράψουν όλοι οι προπονηταράδες από κάτω αν μπορούν και ποιά μέρα..Εγώ είμαι μέσα για Πέμπτη ή Παρασκευή ως 2η μέρα..
Υ.Γ:Ramaya σήκωσε και το save μας για να είμαστε κομπλέ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Apr 2010 12:15 #70333 by RamayaGr
Συγνομη αλλα ηυπνησα λιγο αργα χθες ειχαμε και δυο derby Βαλαντη το Tottenham 0-1 Manchester United και Arsenal 1-1 M.City το δευτερο επειδη επεζα και γω ηταν εντυποσιακο με πολλες φασεις και τα γκολ στα τελευταια λεπτα και ο πανος συνεχισε το σερη νικων.
Save : rapidshare.com/files/372592280/G ... nt.fm.html

More
06 Apr 2010 13:37 #70338 by KaizerGr
Καλησπερα,
Χρονια πολλα σε ολους
θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχη για το English Tournament,
(special delivery by Valothrass)

Δεν υπαρχει προβλημα στο θεμα μερας και ωρας
αρκει να μην ειναι πριν της 6 (18:00) GMT και ορισμενα Σ/Κ
Δεν εχω προβλημα με οποια ομαδα ειναι ελευθερη (αν και ειμαι Tottenham)

Το mail/msn ειναι KaizerRN@gmail.com

Επειδη εχω παραξενη συνδεση (Dongle για την ωρα) οποτε οποιος κανει hosting εαν μπορει καποια μερα η' καμια ωρα πριν την επομενη συναντηση να κανουμε ενα τεστ.

~ Δεν εχω ξαναπαιξει FM ημουν για αρκετα χρονια fan του ΤCM.

Regards :P
Αναστασιος

More
06 Apr 2010 21:01 #70378 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Βαλαντη κι εγω θελω να παιξουμε 2η μερα,απλα οταν θα ξεκινησουμε προπονησεις με την ομαδα στο Bf θα ενημερωσω ποια μερα μπορω.+1 λοιπον για 2η μερα,προς το παρον Παρασκευη αν γινετε.

Φιλε Τασο χρονια πολλα καταρχην και για τη γιορτη σου.Καλως ηρθες στη παρεα μας.Δυστηχως εχω εγω τη τοτεναμ απο περσι και ενω ειχα ξεκινησει τελεια στη συνεχεια επεσε η αποδοση της ομαδας.Φετος και παλι δεν ξεκινησαμε καλα αλλα εχουμε βασικα στελεχη της ομαδας τραυματιες οι οποιοι επιστρεφουν συντομα.Αν δεν κανω λαθος υπαρχει η Εβερτον ελευθερη.Ριξε μια ματια.Τα λεμε online! :wink:

More
07 Apr 2010 10:42 #70389 by nenzo
1)Everton ή Aston Villa
2)nenzo@hotmail.gr
4) 6-7-8-9 Mbps ( Αναλόγως τα κέφια του router )

More
08 Apr 2010 22:16 #70505 by KaizerGr
Μιας και ο Βαλαντης και ο Rama μου ειπαν να δηλωσω ομαδα (ευχομενος οτι το dongle connection των 3~4mbs δουλευει μια χαρα και οχι οπως στο BC2)

επιλεγω σαν
A επιλογη την Middlesbrough
Β επιλογη την γειτονικη μου ομαδα Balckburn Rovers.

εαν τις εχει καποιος η' τις θελει ευχαρηστως να βαλω και
Γ επιλογη (την ομαδα της περιοχης μου Bolton Wanders) :P
Δ option choise δεν εχει..... :rolleyes:

XANTHIOTIS
Φιλε Τασο χρονια πολλα καταρχην και για τη γιορτη σου.Καλως ηρθες στη παρεα μας.Δυστηχως εχω εγω τη τοτεναμ απο περσι και ενω ειχα ξεκινησει τελεια στη συνεχεια επεσε η αποδοση της ομαδας.Φετος και παλι δεν ξεκινησαμε καλα αλλα εχουμε βασικα στελεχη της ομαδας τραυματιες οι οποιοι επιστρεφουν συντομα

Ευχαρηστω για το καλωσορισμα και την ευχη,
Η περιγραφη που μου εδωσες για τους πετεινους μου θυμισε τις σεζον 2002-06 :icon what:
Τεσπα, επειδη εχω αδυναμια στην συγκεκριμενη ομαδα, I am registered Fan της εαν ειναι της αλλαξεις τα πετρελαια πες μου να σου δινω παιχτες τσαμπα :lol:

More
08 Apr 2010 22:54 #70506 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
χαχχαχαχ μη τα λες αυτα δημοσια!!!! \:D/ :icon bow: Η Α επιλογη σου δεν ειναι εφικτη διοτι παιζει στη Τσαμπιονσιπ.Περιμενω απαντηση και απο τα υπολοιπα παιδια για το ποια θα ειναι η δευτερη μερα που θα παιζουμε.

More
09 Apr 2010 04:18 #70514 by KaizerGr

XANTHIOTIS wrote: Η Α επιλογη σου δεν ειναι εφικτη διοτι παιζει στη Τσαμπιονσιπ.Περιμενω απαντηση και απο τα υπολοιπα παιδια για το ποια θα ειναι η δευτερη μερα που θα παιζουμε.

Ι think u are mistaken φιλε Κωστα,
Η Α choise ειναι ok βαση του Data file που μου εστειλε ο Rama,
screenshot
[img

Απο μια αποψη εχεις δικιο, in real life οντως ανηκει στην Τσαμπιονσιπ
αλλα δεν νομιζω να μου την δινουν για να την μανατζαρω :P

*Οπως εγραψα και στο πρωτο ποστ, δεν με απασχολει ιδιαιτερα ποια ομαδα θα παρω, απλα να περναμε καλα τις ωρες που παιζουμε και να χαρω το παιχνιδι, απο κει και περα ο καθενας φτιαχνει την ομαδα οπως θελει ασχετως εαν ειναι fan της η΄οχι.

**Για δευτερη μερα μπορω Πεμπτη, Παρασκευη (ισως και Σαββατο), μετα της 18:00 GMT

*** In case το Dongle κανει νερα στην συνδεση απο τεταρτη θα εχω καινουργια. :rolleyes:

Καλο ξημερωμα να εχετε :!:

More
09 Apr 2010 11:25 #70516 by Βαλάντης
Καλέ ρε που είναι η Utd κι η Tottenham;;!!Πω πω πω!!Μια μέρα έλειψα κι ο Κώστας τα 'κανε ρόιδο!!Κώστα άμα την είδες Ματζουράκης πες το μας φίλε..
Τάσο οι ομάδες που θέλεις είναι ελεύθερες και φαίνεσαι αληθινός φαν του παιχνιδιού αφού δεν σε βλέπω να κολώνεις και μπράβο σου..
Άρα φίλε Κώστα Β'(Nenzo) έχεις περιθώριο να διαλέξεις ποιά απ' τις δυο που πόσταρες θα πάρεις τελικά..
Ελπίζω την Δευτέρα να έχω το πισάκι μου πίσω και να μην έχει κάψει φλάτζα..
Ραντεβού την Δευτέρα προπονηταράδες μου στις 21:30..
Υ.Γ:Για το θέμα της 2ης μέρας θα το συζητήσουμε όλοι μαζί την Δευτέρα msn.. \:D/ \:D/ ..

More
09 Apr 2010 11:37 #70517 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Καλημερα.Ναι εχεις δικιο δεν το προσεξα.Οκ λοιπον Δευτερα ραντεβου στο γηπεδο! \:D/

Mατζουρακης ??? φτου φτου φτου μακρια απο μας!!! ](*,)