giannis1o wrote: ρε παιδια γιατι πηρα απουσια αφου δε μπορω να παιξω ακομη και εχω ενημερωσει!!!!!ο υπολογιστης μ ειναι για φτιαξιμο!!!απο επομενη εβδομαδα μαλλον θα ειμαι ενταξει
Χμμμ, είχα την εντύπωση πως ήτανε για την περίοδο των γιορτών αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, είσαι ok..
Άσχετο αλλά έχω την εντύπωση πως με το παραμικρό ''λάθος'' που μπορεί να γίνει, τα παίρνουμε λίγο στο κρανίο κι αρχίζουμε να φορτώνουμε και βάλλουμε κατά δικαίων και αδίκων!!Ας χαλαρώσουμε λίγο, παιχνίδι είναι..Όποιος θέλει μπορεί να με βρει στο msn να του εξηγήσω τι γράφω..Αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχω πρόβλημα να τα γράψω κι εδώ..Χαλαρά, δεν χρειάζονται παροκρανιώσεις..
Απουσία παίρνει μόνο ο Sleth - Man C..Ο Lex για δικούς του λόγους έχει αποχωρήσει..
Μετά την αποχώρηση του vaci7880 άδειασε η Man U, οπότε αν κάποιο απ' τα παιδιά θέλει την Man το δηλώνει εδώ..Εννοείται πως υπάρχει προτεραιότητα, δηλαδή ξεκινάμε απ' τους πιο παλιούς χρονικά..
Πλέον στο τουρνουά είναι οι:Valolthrass, Ramaya, Xanthiotis, Giannis1o, Panos, Sleth, Lavezzi..Για να παίξουμε και δεύτερη μέρα θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι, αν κάποιος δεν μπορεί(ανθρώπινο είναι), συνεχίζουμε κανονικά κάθε Δευτέρα..Θα ρωτήσω μέσω msn όλους για ευνόητους λόγους και θα έχουμε νεότερα σύντομα..