Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
08 Jan 2010 17:24 #67734 by Βαλάντης

XANTHIOTIS wrote: Δικαιολογημενος ο Αποστολος λογω διαβασματος.

Δεν τον αναφέραμε ρε ναυάγιο τον Απόστολο!!

Lex wrote: Παίδες εγώ έκανα retire γιατί κάποιο πρόβλημα (άγνωστο) δεν μου επέτρεπε να συνεχίσω!! Ζητώ χίλια συγνώμη που δεν μπορώ να συμμετάσχω! Καλή συνέχεια παίδες! ~Lex

Ειλικρινά Lex κι εγώ δεν κατάλαβα τι έγινε, αλλά αν δεν γίνεται αλλιώς, σεβαστή η απόφαση σου..Πάντως απ' ότι είδες εσύ χάνεις!! :D :D ..

Frank16 wrote: δικο εχεις valolthrass, απλα εχω κι εγω τους λογους μου ...

Έγινε και καλά έκανες, όπως ακριβώς έκανα κι εγώ..Χιχιχι, πως τα λέω!! :rolleyes: :D ..

XANTHIOTIS wrote: Πλατηη?? -2 Μονο!!!3-1 τη Λιβερπουλ που ειναι 3η.....ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕ.....

Δηλαδή πόσους πόντους ήθελες να είμαι μπροστά;;Έχω και Ευρώπη εγώ κύριε Κώστα μας..Την Λίβερπουλ καλά την έκανες γιατί φαινότανε απειλητική!! \:D/ :bye: ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Jan 2010 20:30 #67736 by lavezzi7

More
09 Jan 2010 12:39 #67751 by Βαλάντης

lavezzi7 wrote: Ομάδα: Portsmouth
Σύνδεση: 8mb
E-mail: acdcing@hotmail.com

Ραντεβού την Δευτέρα φίλε, 21:30 ξεκινάμε, όχι 22:00..Τα υπόλοιπα τα γνωρίζεις..
Υ.Γ:Κώστα, Κώστα, είσαι εδώ;;

More
10 Jan 2010 23:36 #67796 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Eδω ειμαιιι..... :mrgreen: Μολις τελειωσα τη τελευταια προπονηση της ομαδας μου :twisted: \:D/

More
12 Jan 2010 00:46 #67827 by Βαλάντης
Συνεχίστηκε σήμερα κανονικά το τουρνουά κι όλες οι ομάδες των παιδιών που παίζανε, μεταμορφωθήκανε σε τρένα..Απίστευτες νίκες, φοβερό σασπένς, το τουρνουά τα σπάει..Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να το βάλουμε κι άλλη μέρα..Frank τι λες;;Καμιά Παρασκευή ας πούμε π.χ..Εδώ είναι το save για τον φίλο μου τον Κώστα μήπως θέλει να διορθώσει τίποτα μετά την χθεσινή 4αρα!!
rapidshare.com/files/333870092/G ... nt.fm.html
Πιστοί στο ραντεβού οι:Valolthrass, Ramaya, Xanthiotis, Panos & Lavezzi, όλοι οι άλλοι κανονικά απουσία..Μείνετε συντονισμένοι μήπως μπει και δεύτερη μέρα..

More
12 Jan 2010 07:56 #67839 by Frank

Valolthrass wrote: Αναρωτιέμαι αν μπορούμε να το βάλουμε κι άλλη μέρα..Frank τι λες;;Καμιά Παρασκευή ας πούμε

κανενα προβλημα, αρκει να συμφωνουν ολοι οσοι συμμετεχουν

Valolthrass wrote: Πιστοί στο ραντεβού οι:Valolthrass, Ramaya, Xanthiotis, Panos & Lavezzi, όλοι οι άλλοι κανονικά απουσία..

Οποτε ο vaci7880 αποχωρησε απ το τουρνουα
ενω οι giannis1o, Lex πηραν την πρωτη τους απουσια

More
12 Jan 2010 08:04 #67841 by giannis1o
ρε παιδια γιατι πηρα απουσια αφου δε μπορω να παιξω ακομη και εχω ενημερωσει!!!!!ο υπολογιστης μ ειναι για φτιαξιμο!!!

απο επομενη εβδομαδα μαλλον θα ειμαι ενταξει

More
12 Jan 2010 10:22 #67843 by RamayaGr
ναι τον ξεχασε ο Γιαννης εινε οκ δν θα παρεις απουσια

More
12 Jan 2010 13:31 #67845 by Βαλάντης

giannis1o wrote: ρε παιδια γιατι πηρα απουσια αφου δε μπορω να παιξω ακομη και εχω ενημερωσει!!!!!ο υπολογιστης μ ειναι για φτιαξιμο!!!απο επομενη εβδομαδα μαλλον θα ειμαι ενταξει

Χμμμ, είχα την εντύπωση πως ήτανε για την περίοδο των γιορτών αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα, είσαι ok..
Άσχετο αλλά έχω την εντύπωση πως με το παραμικρό ''λάθος'' που μπορεί να γίνει, τα παίρνουμε λίγο στο κρανίο κι αρχίζουμε να φορτώνουμε και βάλλουμε κατά δικαίων και αδίκων!!Ας χαλαρώσουμε λίγο, παιχνίδι είναι..Όποιος θέλει μπορεί να με βρει στο msn να του εξηγήσω τι γράφω..Αν συνεχίσουμε έτσι δεν έχω πρόβλημα να τα γράψω κι εδώ..Χαλαρά, δεν χρειάζονται παροκρανιώσεις..
Απουσία παίρνει μόνο ο Sleth - Man C..Ο Lex για δικούς του λόγους έχει αποχωρήσει..
Μετά την αποχώρηση του vaci7880 άδειασε η Man U, οπότε αν κάποιο απ' τα παιδιά θέλει την Man το δηλώνει εδώ..Εννοείται πως υπάρχει προτεραιότητα, δηλαδή ξεκινάμε απ' τους πιο παλιούς χρονικά..
Πλέον στο τουρνουά είναι οι:Valolthrass, Ramaya, Xanthiotis, Giannis1o, Panos, Sleth, Lavezzi..Για να παίξουμε και δεύτερη μέρα θα πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι, αν κάποιος δεν μπορεί(ανθρώπινο είναι), συνεχίζουμε κανονικά κάθε Δευτέρα..Θα ρωτήσω μέσω msn όλους για ευνόητους λόγους και θα έχουμε νεότερα σύντομα..

More
12 Jan 2010 14:16 #67846 by giannis1o
δεν εκνευριστικα απλα το ανεφερα !!!!σoρυ αν το ειπα λαθος!!!

απλα δεν ειχα πολυ χρονο@!!!!!

τοσο καιρο χωρις υπολογιστη βαρεθηκα!!!