Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
07 Oct 2010 14:28 #80773 by Frank

Valolthrass wrote: Ορέστη όλη δική σου η Αθλέτικο..Για μένα κάπου εδώ είναι το τέλος απ' το τουρνουά..Ευχαριστήρια κτλ αύριο από το msn..Frank μόνο μια χάρη τελευταία, αν μπορείς να στείλεις ένα mail στον Μάνο με την ανασκόπηση του τουρνουά, σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων..Καλή συνέχεια παίδες..

Λιγο ξαφνικο αυτο, οπως θες παντως, ελπιζω να μην ειναι σημαντικος ο λογος της αποχωρησης.
Δεν εχω ιδεα τι εγινε την τελευταια χρονια του Αγγλικου, οποτε αν καποιος που επαιζε εχει ορεξη και γραψει τιποτα καλως αλλιως δεν ειναι αναγκη, απο του χρονου παλι.

Βαλ, σε περιμενουμε στα τουρνουα του Fm11 :wink:

Valolthrass wrote:

gavraki95 wrote: Θελω εγω Atletico :)

Ορέστη όλη δική σου η Αθλέτικο..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Oct 2010 21:16 #80814 by Bouzouxis7
Τι αποχωρηση ειναι αυτη;..Ξανασκεψου το θα λεγα..

Ελπιζω σε ενα μηνα να σε χουμε στην ιταλια..

Παντως μια εξηγηση μπορω να δωσω:

Βαρεθηκες να παιρνεις πρωταθλημα και αφηνεις και καποιον αλλον να παρει;.. :mrgreen:

Περα απο την πλακα(φανταζομαι εχεις σοβαρους λογους να αποχωρεις) κανονισε στο φμ11 να εισαι,και γιατι οχι και σε αυτο που ειμαστε τωρα να ξαναρθεις...

More
12 Oct 2010 18:12 #81386 by RamayaGr
Παιδες επιδη η Δευτερα εινε λιγο δισκολη μερα για ολους μας λογω δουλειων σχολων και αλλα πολλα η Δευτερα καταργειτε και θα εχουμε τουρνουα μονο Παρασκευες απο εδω και περα μεχρι να βγει το 11. οπως λεει και ο Βαλ Φιδακιαααααααα

More
05 Nov 2010 00:30 #83475 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Σημερα Παρασκευη μαλλον δεν θα γινει το τουρνουα επειδη ο Μητσος εχει αγωνα στο bf bad company.Δε βλεπω κινηση εδω οποτε θετω το ερωτημα αν θελετε να συνεχισουμε ή να το διακοψουμε εδω..να μη το ταλαιπωρουμε.

More
05 Nov 2010 12:47 #83482 by Bouzouxis7
Εγω ειμαι easy boy,αλλα παρακολουθω τα τεκταινομενα..Οποτε μην ξεγελιεσαι απο την μη κινηση.. :mrgreen:

Οτι πειτε εσεις παντως....

ΥΣ:Λιωνουμε και με το φμ11.. \:D/

More
06 Nov 2010 14:11 #83555 by RamayaGr
Παιδες επειδη βγηκε το καινουριο το παλιο τελος οτι παιξαμε παιξαμε αλλα επειδη λαχταρουσαμε ενα μουντιαλ να παιξουμε ειπαμε αυτην τριτη να μαζευτουμε καπιος απο μας να το τρεξει ετσι οστε να παει στο μουντιαλ και να παιξουμε εκει.... το λοιπον την τριτη στις 9 το βραδυ ραντεβου οσοι πιστοι προσελθετε :D :D