Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
07 Apr 2014 13:33 #142994 by Νίκος Τριανταφύλλης
Eγώ είδα το Paranormal Activity: The Marked Ones την περίμενα χειρότερη αλλά μου άρεσε αρκετά ξεφεύγει και από τα άλλα που τα γεγονότα διαδραματίζονται μόνο σε σπίτι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Apr 2014 13:54 #142995 by eliminator
Ειδα το Νωε, απλα για τα σκουπιδια. Nuff said.

More
07 Apr 2014 14:18 #142996 by Αλέξης Ιωάννου

More
07 Apr 2014 15:38 #142998 by Alex Filos

eliminator wrote: Ειδα το Νωε, απλα για τα σκουπιδια. Nuff said.

Περίμενα κάτι περισσότερο από Αρονόφσκυ αλλά νομίζω ήταν αρκετά καλό.

More
07 Apr 2014 16:22 #143001 by Χρήστος Λύκας
Εγώ είδα το "Real Playing Game" (RPG).

Από τον τίτλο περίμενα κάτι περισσότερο από το να είναι 10 άτομα παγιδευμένα σε έναν -μίνι- εικονικό κόσμο και απλά να ψάχνουν τρόπο το πως θα σκοτωθούν μεταξύ τους για να γυρίσει ένας ζωντανός στην real life.

Δεν μου άρεσε καθόλου, απογοητεύτηκα.

More
13 Apr 2014 16:09 #143254 by Sotiris Greece
Fire With Fire :
Hταν σχετικά καλή ταινία :)

White House Dawn :
Πολύ καλή ταινία.
Εντελώς τυχαία από το Cast είδα ότι συμμετείχε και Έλληνας ηθοποιός με το όνομα Ανδρέας Απέργης στον ρόλο του Ritter και δεν είναι μόνο αυτό έχει συμμετάσχει και σε games όπως στο Assassin's Creed σχεδόν σε όλην την σειρά αλλά και σε άλλα games ρίξτε το μία ματιά www.imdb.com/name/nm0032001/

Need For Speed Movie :
Σίγουρα θα έχετε παίξει απ' όλη την σειρά τουλάχιστον ένα Need For Speed. Δείτε την αξίζει πραγματικά και ειδικά για τους fans της σειράς. :mrgreen:

More
13 Apr 2014 16:37 #143255 by Γιώργος Κακακιός
Εχτες πηγα και ειδα το ΝΩΕ. Επικη ταινια overall. Λιγο χαλια το τελος.

More
13 Apr 2014 16:48 #143256 by Χαράλαμπος Δασκαλογιάννης
Τελευταία φορά που πήγα κινηματογράφο ήταν στο Mall στο Μαρούσι και είχα δει το hobbit the desolation of Smaug.Γενικά κινηματογράφο πάω μόνο με παρέα.Το hobbit 2 μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε (να μιλάει ο δράκος; έλεος ](*,) ). Το hobbit 1 ήταν πολύ καλύτερο. Θέλω να πιστεύω ότι το τρίτο θα είναι το καλύτερο όλων. Σε dvd τελευταία είδα το harry potter το 7b και το scorpion king.

More
13 Apr 2014 17:03 #143259 by eliminator
Από το Λεξικό του Gameworld.gr

Spoiler ειναι το οποιοδήποτε σχόλιο κάποιου το οποίο μας αποκαλύπτει στοιχεία για την πλοκή ενός video game ή μιας ταινίας ή ακόμη χειρότερα το τέλος της. Τα στοιχεία αυτά είναι για εμάς spoiler εφόσον δεν έχουμε παίξει το παιχνίδι ή δεν έχουμε δει την ταινία. Τα spoilers μπορεί να αναφερθούν κυρίως σε σχόλια αναγνωστών, σε forums ή (σπανιότερα) στο review ενός site. Συνεπώς για να τα αποφύγουμε τελείως, θα πρέπει πρώτα να ασχοληθούμε μέχρι τέλους με κάτι και μετέπειτα να διαβάσουμε την οποιαδήποτε πληροφορία για αυτό στο Internet.