Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
19 Feb 2013 22:14 #120686 by Vasilis

Lordwinter wrote: Εγώ είδα το Dredd χθές βράδυ και έπαθα πλάκα, έχοντας δει το παλιό Judge Dredd με το Stallone περίμενα καμία μούφα αλλά η ταινία τα σπαει. Εν τω μεταξύ μια άλλη που είδα πρόσφατα και με εντυπωσίασε είναι το prequel του The Thing. Συνιστώ να τις δείτε και τις δύο ανεπιφύλακτα.

Το dredd οντως τα σπαει και η ερμηνια του Karl Urban ειναι εξαιρετικη. Θυμίζει πάρα πολυ το κομικ (που διαβάζαμε καποτε στο περιοδικο ¨αγόρι¨).
Καμία απολυτως σχεση με την αντιστοιχη ταινια με πρωταγωνιστη τον Stalone.....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Feb 2013 22:54 #120687 by Νικολής Ασημάκης
Μόλις είδα το πρώτο Matrix. Τώρα το είδες και εσύ, θα με ρωτήσετε. Ναι, τώρα. :P Και ήταν φοβερό. Έχανα πολλά αυτά τα χρόνια. Πάω να δω το δεύτερο.

More
19 Feb 2013 23:56 #120688 by Βασίλης Σπετσιέρης

Zaratoth wrote: Μόλις είδα το πρώτο Matrix. Τώρα το είδες και εσύ, θα με ρωτήσετε. Ναι, τώρα. :P Και ήταν φοβερό. Έχανα πολλά αυτά τα χρόνια. Πάω να δω το δεύτερο.

Μην δεις ΟΥΤΕ το δεύτερο,ΟΥΤΕ το τρίτο.Θα μισήσεις και το πρώτο αν τα δεις....

More
20 Feb 2013 00:07 #120690 by Κώστας Προμπονάς

Sephiroth wrote:

Zaratoth wrote: Μόλις είδα το πρώτο Matrix. Τώρα το είδες και εσύ, θα με ρωτήσετε. Ναι, τώρα. :P Και ήταν φοβερό. Έχανα πολλά αυτά τα χρόνια. Πάω να δω το δεύτερο.

Μην δεις ΟΥΤΕ το δεύτερο,ΟΥΤΕ το τρίτο.Θα μισήσεις και το πρώτο αν τα δεις....

Ακόμα καλύτερα, ξαναδές το πρώτο :)

Ήθελα να προσθέσω και εγώ ένα πολύ καλό ταινιάκι με ωραίες σκηνές δράσης, το Kung Fu Hustle. Άφθονο γέλιο, δυνατά νοήματα και σπαρταριστό ξυλίκι...

More
14 Apr 2013 01:55 #122841 by Γιώργος Λόλας
Το Dredd το είδα κι εγώ πρόσφατα σε 3D. Είναι όντως πολύ καλό. Είδα επίσης το Cloud Atlas, το οποίο είτε θα το βαρεθείς, είτε θα σου αρέσει πολύ. Σ'εμένα συνέβη το δεύτερο. John Carter 3D πήρε σειρά. Ωραίο ταινιάκι, περιμένω και την συνέχεια (που μάλλον θα βγει).

Μετά το μενού είχε Rise of the Guardians σε 3D και αυτό. Όποιος θέλει να δει ταινία με ωραίο 3D (και όχι απλά με περισσότερο βάθος), να την δει. Γέλασα και πάρα πολύ με τα αντίστοιχα πλασματάκια που έχουν τον ρόλο των minions από το Despicable Me (στο Rise of the Guardians έχουμε ελφάκια βοηθούς του Αη Βασίλη).

Χθες είδαμε το Haunting in Connecticut. Έχει μερικές ωραίες σκηνές και σε κρατάει ξύπνιο. Το 2 θα το δούμε σύντομα. Σήμερα είδαμε Το A Haunted House. Πραγματικά λιώσαμε στα γέλια! Πρέπει να το δείτε όπωσδηποτε!

[youtube:3mcug19u]
[/youtube:3mcug19u]

Αυτήν την εβδομάδα είδαμε επίσης τα τρία Lord of The Rings σε extended editions. 4 ώρες η κάθε ταινία! Μετά σειρά πήρε το The Hobbit σε 3D. A, ρίξτε και μια ματιά στο Ruby Sparks

[youtube:3mcug19u]
[/youtube:3mcug19u]

Αύριο μάλλον το μενού έχει Haunting in Connecticut 2 ή το Absentia.

More
14 Apr 2013 23:29 #122869 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Εγώ είδα πρόσφατα το The Cabin In the Woods. Έπος πραγματικά, η ταινία κάνει πλάκα με όλη τη παραφιλολογία των ταινιών τρόμου και έχει την πιο πρωτότυπη και ανατρεπτική πλοκή σε θρίλερ, αν και δεν παίρνει σοβαρά τον εαυτό της, μάλλον κωμική θα την έλεγα...και με Lovecraftικες αναφορές και με τα όλα της γενικώς...Must ταινία για όποιον πιάσει το ύφος της

[youtube:2gbienmz]
[/youtube:2gbienmz]

More
09 Jun 2013 18:26 #125526 by Vagelis Azariadis
Μόλις είδα το Hangover 3. Μιλάμε για έπος!!!! Τρομερός Ζακ!!!

More
09 Jun 2013 18:57 #125537 by Δήμιο Καραπιπέρης
Και εγώ είδα το Hanfover 3 πρόσφατα την ημέρα της πρεμιέρας. Φυσικά δεν ήταν λιγότερο αστείο απ' όσο περιμέναμε. Τέλειο!

More
09 Jun 2013 19:39 #125541 by Θοδωρής Κώτσελας

More
09 Jun 2013 19:48 #125543 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ είδα το Drillbit Taylor με τον Owen Wilson.