Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
27 Dec 2012 18:16 #117361 by deadpool1994
Ειδα τα hobbit καλο ηταν αλλα το περιμενα καλυτερο.Και το batman dark knight rise ηταν καταπληκτικο μου αρεσε περισσοτερο απο το προτο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2013 17:22 #117849 by Μάνος Γρυπάρης
Είδα το Hobbit που κινήθηκε στα πρότυπα του Lord of the Rings.

Θεωρείται prequel της σειράς και επικεντρώνεται στα hobbits, ευτυχώς από την παρέα των Hobbits όμως υπάρχει μόνο ο Bilbo Bangings. Κατά τα άλλα το υπόλοιπο group πλαισιώνεται από τον Gandalf και διάφορους άλλους πολεμιστές (δεν σας δίνω στοιχεία, αν θέλετε την βλέπετε για να καταλάβετε).

Θεωρώ ότι κάπου το σενάριο κάνει κοιλιά σε ορισμένους διαλόγους, ενώ οι χιουμοριστικές ατάκες είναι κάπως κλισέ. Τα epic σημεία είναι μόλις 2-3 σε όλη την ταινία. Προσωπικά αν γύρισα το χρόνο πίσω δεν θα την έβλεπα 3D σε cinema αλλά καλύτερα κατεβασμένη. Θεωρώ δηλαδή ότι είναι καλή αλλά δεν αξίζει τόσο hype.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Jan 2013 18:55 #117859 by Γιάννης Μοσχονάς
Είδα και εγώ το Hobbit πρόσφατα και το βρήκα υποδειγματικό από κάθε άποψη, χωρίς να έχω διαβάσει το βιβλίο πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη δυνατή απόδοση ενός επικού παραμυθιού που θα μπορούσε να γίνει.

More
05 Jan 2013 02:39 #117965 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Hobbit και εγώ, το είδα σε 3D 48 fps. πολύ καλή ταινία , αν και είχε αρκετές αργές σκηνές πού καταντούσαν βαρετές. Επίσης είχε ένα καρτουνίστικο/φιλικό προς τα παιδιά στυλ που άλλοτε έκανε την ταινία αφόρητη (τραγουδάκια, σκηνές με τον καφέ μάγο) και άλλοτε έδινε μια μεγάλη δόση υπερβολής στις σκηνές δράσης, κάνοντάς την πραγματική πώρωση.

Το CG animation ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Το 3D, με μόνο δύο τρεις σκηνές να εξαιρούνται, δεν με άφησε ευχαριστημένο(Το έχω καημό να δω μία φορά μια 3D ταινία στην οποία όλα τα πράγματα πραγματικά βγαίνουν απ την οθόνη και δεν υπάρχει απλά λίγο βάθος το οποίο πρέπει να προσπαθείς κιόλας για να το διακρίνεις). Το 48 fps απ την άλλη αποδείχτηκε πολύ καλό, έκανε τις σκηνές μάχης να μοιάζουν πολύ πιο έντονες και ζωντανές. Δεν ξέρω τι γίνεται με την κανονική version της ταινίας, άλλα αν δεν είναι έτσι τότε πραγματικά χάνετε πολλά.

More
05 Jan 2013 02:52 #117966 by Sharkman

Devilhunter_PS wrote: Hobbit και εγώ, το είδα σε 3D 48 fps. πολύ καλή ταινία , αν και είχε αρκετές αργές σκηνές πού καταντούσαν βαρετές. Επίσης είχε ένα καρτουνίστικο/φιλικό προς τα παιδιά στυλ που άλλοτε έκανε την ταινία αφόρητη (τραγουδάκια, σκηνές με τον καφέ μάγο) και άλλοτε έδινε μια μεγάλη δόση υπερβολής στις σκηνές δράσης, κάνοντάς την πραγματική πώρωση.

Το CG animation ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Το 3D, με μόνο δύο τρεις σκηνές να εξαιρούνται, δεν με άφησε ευχαριστημένο(Το έχω καημό να δω μία φορά μια 3D ταινία στην οποία όλα τα πράγματα πραγματικά βγαίνουν απ την οθόνη και δεν υπάρχει απλά λίγο βάθος το οποίο πρέπει να προσπαθείς κιόλας για να το διακρίνεις). Το 48 fps απ την άλλη αποδείχτηκε πολύ καλό, έκανε τις σκηνές μάχης να μοιάζουν πολύ πιο έντονες και ζωντανές. Δεν ξέρω τι γίνεται με την κανονική version της ταινίας, άλλα αν δεν είναι έτσι τότε πραγματικά χάνετε πολλά.

Είναι πραγματικότητα λοιπόν εε?? και το ακούω από πολλούς..να λένε να δω την απλή version και όχι την 3D...χμμ.. :D

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
10 Jan 2013 04:24 #118434 by Γιώργος Λόλας
Το Hobbit δεν το είδα, θα το δω όταν βγει σε bluray (ίσως σε 3D) :P

Προχθές είδαμε το Sinister. Θριλεράκι από τους δημιουργούς των Paranormal Activity και Insidious. Είχε σχετικά λίγες σκηνές που σε πετάνε από τη θέση σου και λες what the duck!, αλλά είχε αγωνία από κάποια ώρα και μετά. Το πρώτο μισάωρο (και βάλε) είναι λίγο αργό και όταν τελικά αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον... τελειώνει.

Γενικά πάντως το απόλαυσα. Είχε δυο-τρεις σκηνές τρομακτικές που μου άρεσαν περισσότερο για τον τρόπο που τις έφτιαξαν. Αν δε το έχετε δει, σας το προτείνω.

[youtube:5mgjzfok]
[/youtube:5mgjzfok]

Για ρίξτε και μια ματιά σε αυτό! Ολόκληρη η πρώτη ταινία Toy Story γυρισμένη με αληθινά κουκλάκια! Οι δημιουργοί του χρειάστηκαν δύο ολόκληρα χρόνια για να το ολοκληρώσουν, αλλά κατάφεραν να γυρίσουν την ταινία ξανά από την αρχή, χωρίς να χρησιμοποιήσουν κανένα εφέ. Αξίζει να το δείτε :)

[youtube:5mgjzfok]
[/youtube:5mgjzfok]

More
15 Feb 2013 06:59 #120415 by Βαγγέλης Καντιδάκης
Χθες είδα το "Taxi Driver" του 1976 με τον Robert De Niro. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να δει μια καλή ταινία

[youtube:1z5ur50w]
[/youtube:1z5ur50w]

More
15 Feb 2013 11:36 #120430 by Γιάννης Νικολάκης
1) batman the dark night rises
2) aliens vs cowboys
3)ice age 4)
4)the hobit
5)the dictator
6)νησος 2
7)Λαρισα εμπιστευτικο
8)the amazing spiderman
9)battleship
10)the left hoyse at the left

More
15 Feb 2013 13:14 #120433 by Θοδωρής Κώτσελας
εγω ειδα το Wind Chill.ειναι θριλερ και παρολο που εχει μετριες κριτικες εμενα μου αρεσε παρα πολυ.

να και το trailer:

More
18 Feb 2013 00:51 #120613 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ είδα το Dredd χθές βράδυ και έπαθα πλάκα, έχοντας δει το παλιό Judge Dredd με το Stallone περίμενα καμία μούφα αλλά η ταινία τα σπαει. Εν τω μεταξύ μια άλλη που είδα πρόσφατα και με εντυπωσίασε είναι το prequel του The Thing. Συνιστώ να τις δείτε και τις δύο ανεπιφύλακτα.