Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
18 Apr 2016 15:02 #180244 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Μια χαρά τότε. Εγώ είχα ξανά βάλει μετά το format το GTA V και αφού περίμενα πως και πως να ξανά παίξω μου κόπηκε το χαμόγελο καθώς είχαν χαθεί τα πάντα, μιλάμε για 90 ώρες gameplay... Ευτυχώς το Skyrim αποθηκεύεται στο cloud και πέρα από μερικά mods όλα ήταν κομπλέ.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Apr 2016 15:10 - 18 Apr 2016 15:11 #180245 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Μια χαρά τότε. Εγώ είχα ξανά βάλει μετά το format το GTA V και αφού περίμενα πως και πως να ξανά παίξω μου κόπηκε το χαμόγελο καθώς είχαν χαθεί τα πάντα, μιλάμε για 90 ώρες gameplay... Ευτυχώς το Skyrim αποθηκεύεται στο cloud και πέρα από μερικά mods όλα ήταν κομπλέ.

Αυτό το καλό έχει το cloud πως αποθηκεύονται online...άλλες εποχές όταν κάναμε format το κομπιούτερ χάναμε τα πάντα και άντε πάλι απο την αρχή.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Apr 2016 15:11 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
18 Apr 2016 18:42 #180256 by Κατερίνα Μαρίνου
Αν κανεις φορματ και εχεις το Skyrim με καμμια 200αρια mods και μαλιστα σωστα βαλμενα ωστε να μην δημιουργουν προβλημα, τοτε ειναι μεγαλο βασανο να το ξαναστησεις. Το εχω αφησει 4 χρονια στον δισκο γι'αυτο τον λογο και δεν το σβηνω επειδη παντοτε κατι καινουριο θα παρουσιαστει απο mods. ;) Τωρα επαιξα λιγακι με την noob character μου αλλα δεν μπορουσα να καθαρισω μια σπηλια με bandits. Το legendary επιπεδο ειναι αρκετα δυσκολο για την φτωχη μου fighter. Ανεβαζω και ενα βιντεακι σε λιγο. :lol:

More
18 Apr 2016 22:07 #180267 by Γιάννης Μοσχονάς
Είπα να ξεκολλήσω λίγο από την οθόνη του PC και να ρίξω μερικές σπαθιές στο Star Wars Revenge of the Sith του PS2, με μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ένα τέλειο Star Wars τίτλο.

More
18 Apr 2016 22:21 #180268 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Εγώ τελευταίες μέρες σφάζω ορκ στο Shadow of Mordor και με λίγα διαλείμματα lineage 2 που έλιωσα για 5-6 μήνες.

More
19 Apr 2016 08:48 #180285 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Mystique wrote: Αν κανεις φορματ και εχεις το Skyrim με καμμια 200αρια mods και μαλιστα σωστα βαλμενα ωστε να μην δημιουργουν προβλημα, τοτε ειναι μεγαλο βασανο να το ξαναστησεις. Το εχω αφησει 4 χρονια στον δισκο γι'αυτο τον λογο και δεν το σβηνω επειδη παντοτε κατι καινουριο θα παρουσιαστει απο mods. ;) Τωρα επαιξα λιγακι με την noob character μου αλλα δεν μπορουσα να καθαρισω μια σπηλια με bandits. Το legendary επιπεδο ειναι αρκετα δυσκολο για την φτωχη μου fighter. Ανεβαζω και ενα βιντεακι σε λιγο. :lol:

Αυτό ακριβώς έπαθα εγώ, τα είχα φτιάξει όλα για να δουλεύουν σωστά χωρίς κρασαρίσματα και μετά το φορμάτ έγινε χαμός, πολλά mods δεν τα ξανά έβρισκα και έπρεπε να τα φτιάξω όλα από την αρχή. Το παράτησα προς το παρόν γιατί βαριέμαι να τα φτιάχνω πάλι. Είχα βάλει ένα mod που έκανες τους δράκους πάρα πάρα πολύ δύσκολους, επέλεγες εσύ πόσο ζημιά και πόσο ζωή να έχουν και τέτοια και ήταν παλούκι.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Κατερίνα Μαρίνου

More
20 Apr 2016 18:27 #180346 by Vasilis96
Καταστραφηκα με το Brandenburg στο EUIV...δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να φτιαξω την Πρωσια.Ξαναξεκιναω καινουργιο Ironman με Βυζαντιο και προσευχομαι να μην μου κανουν ντου πριν κανω τις συμμαχιες μου.

More
20 Apr 2016 18:48 - 20 Apr 2016 18:49 #180347 by Vasilis96
Ενα λεπτο μετρημενο μεσα στο παιχνιδι και εφαγα ντου :ohmy: ...Thanks Paradox!!! :pinch: Παω να παιξω pacman

Warning: Spoiler!
Last edit: 20 Apr 2016 18:49 by Vasilis96.

More
20 Apr 2016 20:02 - 20 Apr 2016 20:08 #180351 by Blood Prince
Tomb Raider (2013) και έχω κολλήσει στο shanty town καθώς είναι το πιο δύσκολο level που έχω αντιμετωπίσει.Το mountain village ήταν δύσκολο από την πλευρά της εξερεύνησης,το shanty town έχει πολύ action κάτι το οποίο είναι πιο σημαντικό από την εξερεύνηση καθώς δεν είναι προαιρετική η αντιμετώπιση των αντιπάλων.Αφού ενώ το έχω στο hard σκέφτομαι να το βάλω στο easy να ξεμπερδεύω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 20 Apr 2016 20:08 by Blood Prince.

More
20 Apr 2016 21:04 #180362 by Τάσος Μαραγκός
Εγω τελειωσα το AC ROGUE για ps3 απλα παω για πλατινα αλλα ταυτοχρονα αρχισα κ το DARK SOULS 3 για το PC.Πολυ καψιμο!!!