Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
12 Apr 2016 19:35 #179842 by Δημήτρης Πασχάλογλου

Mystique wrote: Στο steam κοστιζει 85 ευρω το deluxe πακετο. Παω να τσεκαρω και ποσο κοστιζει στο ps4. Θα δω τι μπορω να κανω μ'αυτο, ειναι και αλλα πραγματα που θελω ν'αγορασω. ;)

Τι 85€ κλέφτες!!! www.skroutz.gr/s/8167575/Dark-Souls-III-Apocalypse-Edition-PS4.html Για PS4 και με το steelbook ;)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Apr 2016 21:31 #179846 by Γιάννης Μοσχονάς
Βρίσκομαι με το ένα πόδι στο Mordheim: City of the Damned και το άλλο στο ShellShock Live, μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όποιον του αρέσει το gameplay της σειράς Worms.

More
13 Apr 2016 20:14 #179918 by Γιάννης Μοσχονάς
Είχα μια πρώτη επαφή με το VoidExpanse και εντυπωσιάστηκα από την πληθώρα των στατιστικών και την πλούσια λαογραφία του, αναμένεται να το "λειώσω" στην πορεία,

More
17 Apr 2016 21:24 #180198 by Γιάννης Μοσχονάς
Ήρθε η ώρα του Raiden Legacy και έχω πωρωθεί, η εποχή που το ξεφτιλίζαμε με ένα πενηντάρι στα coin ops επιστρέφει.

More
17 Apr 2016 23:40 - 17 Apr 2016 23:41 #180212 by Blood Prince
Θα ξαναξεκινήσω το Tomb Raider 2013,γιατί το έχω σε εκκρεμότητα. Ελπίζω μετά το format να μην πρέπει να το ξαναξεκινήσω από την αρχή θα είναι κρίμα μετά την πρόοδο που είχα κάνει.Ελπίζω να είχε αποθηκευτεί στο cloud αλλιώς πάω για 50 % τερματισμό,όχι 100 % :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 17 Apr 2016 23:41 by Blood Prince.

More
18 Apr 2016 10:10 #180221 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τερμάτισα το Danganronpa: Trigger Happy Havoc. Εκπληκτικό παιχνίδι, από τα καλύτερα visual novel που έχω παίξει. Εξαιρετικοί χαρακτήρες, πολύ καλές υποθέσεις, ΜΥΘΙΚΟ VOICE ACTING(στο Ιαπωνικό audio το έβαλα, απίστευτα καλή δουλειά), εξαιρετική μουσική και απίστευτο σενάριο γεμάτο ανατροπές μέχρι το εκπληκτικό φινάλε. Περιμένω το 2ο game, κόλλησα με το "lore" του Danganronpa. Τώρα παίζω το διασκεδαστικό του school mode. Νιώθω γεμάτος τελειώνοντας αυτό το game, πραγματικά από τα καλύτερα που έχω παίξει, πολύ ευχαριστημένος.

Αγόρασα το Saints Row: Gat out of Hell και λογικά θα το ξεκινήσω σύντομα.

More
18 Apr 2016 10:18 #180223 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote: Θα ξαναξεκινήσω το Tomb Raider 2013,γιατί το έχω σε εκκρεμότητα. Ελπίζω μετά το format να μην πρέπει να το ξαναξεκινήσω από την αρχή θα είναι κρίμα μετά την πρόοδο που είχα κάνει.Ελπίζω να είχε αποθηκευτεί στο cloud αλλιώς πάω για 50 % τερματισμό,όχι 100 % :lol:

Έτσι την πάτησα με ένα σωρό παιχνίδια εγώ. Έκανα πριν λίγους μήνες αναγκαστικό φορματ και χάθηκαν τα πάντα από GTA V(περίπου 90 ώρες χαμένες...) από το dreamfall chapters, το game of thrones, walking dead και γενικά όλα της telltale. Καταστροφή σε ότι δεν σωνόταν στο cloud...
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
18 Apr 2016 12:25 #180230 by Vasilis96
Ξεκινησα παιζοντας 8-10 οικονομετρια,10-12 χρηματοοικονομικα μαθηματικα και τωρα θα ξεκινησω Europa Universalis IV που μου εχει λειψει παρα πολυ.Θα το λιωσω κανα 4 ωρο μεχρι να παω για καφε η για μαθημα(θα δειξει) :D Make Brandenburg great again!

More
18 Apr 2016 12:51 #180234 by Δημήτρης Πασχάλογλου

Vasilis96 wrote: Ξεκινησα παιζοντας 8-10 οικονομετρια,10-12 χρηματοοικονομικα μαθηματικα και τωρα θα ξεκινησω Europa Universalis IV που μου εχει λειψει παρα πολυ.Θα το λιωσω κανα 4 ωρο μεχρι να παω για καφε η για μαθημα(θα δειξει) :D Make Brandenburg great again!

Χμμμ οικονομετρία, χρηματοοικονομικά μαθηματικά... Διοίκηση επιχειρήσεων σπουδάζεις; :P

Λοιπόν λόγω event του Σαββάτου δεν έπαιξα τίποτε αλλά την κυριακή έλιωσα λίγο το Battlefield 4 μιας και είχε 4XP τώρα θα συνεχίσω με Dark Souls. :silly:

More
18 Apr 2016 14:40 - 18 Apr 2016 14:41 #180242 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Prince of Persia 30 wrote: Θα ξαναξεκινήσω το Tomb Raider 2013,γιατί το έχω σε εκκρεμότητα. Ελπίζω μετά το format να μην πρέπει να το ξαναξεκινήσω από την αρχή θα είναι κρίμα μετά την πρόοδο που είχα κάνει.Ελπίζω να είχε αποθηκευτεί στο cloud αλλιώς πάω για 50 % τερματισμό,όχι 100 % :lol:

Έτσι την πάτησα με ένα σωρό παιχνίδια εγώ. Έκανα πριν λίγους μήνες αναγκαστικό φορματ και χάθηκαν τα πάντα από GTA V(περίπου 90 ώρες χαμένες...) από το dreamfall chapters, το game of thrones, walking dead και γενικά όλα της telltale. Καταστροφή σε ότι δεν σωνόταν στο cloud...

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η επανεγκατάσταση στα Call of Duty:Black Ops 2 και Tomb Raider 2013 και τα έβαλα να ξεκινήσουν,και διαπίστωσα πως τελικά δεν είχε χαθεί τίποτα από την πρόοδο που είχα κάνει,ειδικά για το Tomb Raider χάρηκα πολύ.Οπότε θα το συνεχίσω από εκεί που το είχα αφήσει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 18 Apr 2016 14:41 by Blood Prince.