Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
03 Apr 2016 20:36 #179304 by savvas lelekis
Terraria
Minecraft
Burnout - Legends

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Apr 2016 21:24 #179306 by Κατερίνα Μαρίνου
Επαιζα Skyrim και νομιζα οτι εγραφε το gameplay του αλλα ειχα ξεχασει να πατησω το κουμπι για να ξεκινησει. :P Αυτο το Fraps με μπερδευει, δεν βρισκω και κατι αλλο αξιολογο για video capture.

More
03 Apr 2016 22:57 #179318 by Blood Prince

Mystique wrote: Επαιζα Skyrim και νομιζα οτι εγραφε το gameplay του αλλα ειχα ξεχασει να πατησω το κουμπι για να ξεκινησει. :P Αυτο το Fraps με μπερδευει, δεν βρισκω και κατι αλλο αξιολογο για video capture.

Το Fraps μια χαρά είναι,έχεις την full έκδοση ;;; Γιατί παλιότερα είχα την demo και μου δημιουργούσε πρόβλημα,σταμάταγε την εγγραφή όποτε του κατέβαινε.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
04 Apr 2016 02:38 #179324 by Blood Prince
Εχω φάει πολλές ώρες κάψιμο με το Tomb Raider...με την βοήθεια του χάρτη..πριν λίγο ολοκλήρωσα όλα τα level που είχα σε εκκρεμότητα 100 % οπότε στην κυριολεξία έχω ολοκληρώσει το 30 % του συνολικού παιχνιδιού μέχρι τώρα και μου φάνηκε πολύ μεγάλο.

Πάντως διαπίστωσα πως και το 100 % είναι εφικτός στόχος να το τερματίσω,απλά θέλει πολύ εξερεύνηση.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
04 Apr 2016 12:09 #179327 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τερμάτισα το Saints Row IV, το πιο διασκεδαστικό και απολαυστικό παιχνίδι που έχω παίξει. Τρελό γέλιο. 88% στην ολοκλήρωση μένουν κάτι πραγματάκια να κάνω να το πάω 100%. Θα συνεχίζω να το παίζω και αφού το φτάσω 100%, πολύ διασκεδαστικό.

More
04 Apr 2016 14:35 #179331 by Blood Prince
Κόλλησα στο Tomb of Ascension σήμερα..δεν σκοπεύω να το συνεχίσω αν δεν βρω την λύση. :evil:

[IMG

Peter Baylish

More
04 Apr 2016 17:42 #179344 by Κατερίνα Μαρίνου
Νομιζω οτι ειναι η full εκδοση του Fraps. Μου την εδωσε ενα παιδι σε στικακι και την εβαλα. Λες να ειναι μουφα?. Παω να το κοιταξω. Φαντασου να μην τραβαει ολοκληρα τα βιντεο και να σταματαει το record μετα απο καποια ωρα. ;)

More
04 Apr 2016 17:46 #179346 by Blood Prince
Εγώ πάντως το βρήκα μέσω google και το κατέβασα με crack...και οφείλω να πω πως δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα ως τώρα.Τώρα αν έχεις το full όπως λες και έχεις πρόβλημα..δεν ξέρω τι φταίει. :lol:

[IMG

Peter Baylish

More
04 Apr 2016 17:53 #179348 by Κατερίνα Μαρίνου
Παλι θα με κανεις πειρατινα να ψαχνω να βρω σπασμενη εκδοση?. :lol: Λεω να ριξω μια ματια στα αγαπημενα μου torrent sites μηπως βρω τιποτα. ;)

More
04 Apr 2016 21:44 #179388 by Γιάννης Μοσχονάς
Συνεχίζω το Mordheim που αρχίζει να ζεσταίνεται πραγματικά μετά την εκμθάθηση όλων των επιμέρους λεπτομερειών των warbands και ετοιμάζομαι για το adventure Lost Horizon 2.