Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
30 Mar 2016 23:55 #178992 by Blood Prince
Εχω καεί με το Tomb Raider 2013 από χθες..με τα γραφικά στο ultra μιλάμε είναι φοβερό..απλά έχει μικρή διάρκεια για αυτό το έχω βάλει στο Hard και δεν βιάζομαι να το τερματίσω.
Εφτασα στο Mountain Temple και άρχισα να χρησιμοποιώ Revolver εκτός από τόξο..μιλάμε φοβερό παιχνίδι και όταν το τερματίσω θα αγοράσω το Rise of the Tomb Raider...ίσως νωρίτερα από ότι υπολόγιζα. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Mar 2016 09:48 #179003 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Βαρέθηκα το Civilization V, μένουν 2 τρόποι για να κερδίσω (utopia και diplomatic) που δεν έχω κερδίσει. Θα το αφήσω και το ξανά πιάνω άλλη στιγμή. Έκανα install το Kings Quest και θα το δοκιμάσω. Προς το παρόν παίζω το Saints Row IV το οποίο παίζω όσο πιο αργά γίνεται γιατί το απολαμβάνω και το διασκεδάζω, δεν θέλω να τελειώσει με τίποτα, τρελό γέλιο!

More
31 Mar 2016 09:54 #179004 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote: Εχω καεί με το Tomb Raider 2013 από χθες..με τα γραφικά στο ultra μιλάμε είναι φοβερό..απλά έχει μικρή διάρκεια για αυτό το έχω βάλει στο Hard και δεν βιάζομαι να το τερματίσω.
Εφτασα στο Mountain Temple και άρχισα να χρησιμοποιώ Revolver εκτός από τόξο..μιλάμε φοβερό παιχνίδι και όταν το τερματίσω θα αγοράσω το Rise of the Tomb Raider...ίσως νωρίτερα από ότι υπολόγιζα. :lol:

Είναι μικρής διάρκειας αλλά αν κάτσεις και κάνεις τα πάντα θα είναι σίγουρα αρκετό το κάψιμο. Τα γραφικά του με είχαν εντυπωσιάσει και μένα. Ειδικά η Λάρα το πως ήταν φτιαγμένη και οι λεπτομέρειες του model της, καθόμουν και την χάζευα κάτι φορές :p To καινούργιο δεν το έχω πάρει ακόμα.

More
31 Mar 2016 13:44 - 31 Mar 2016 14:04 #179016 by Blood Prince
Τώρα έχω φτάσει στο level Mountain Village στο Tomb Raider και έχω κολλήσει σε έναν Tomb που προφανώς ανήκει στις προαιρετικές αποστολές...γενικότερα στο Hard παίζω,στο μόνο σημείο που αναγκάστηκα να το βάλω easy ήταν για να ξεφύγω από έναν λύκο σε μια σπηλιά στο συγκεκριμένο level καθώς μου πήρε μια ώρα να τα καταφέρω.

Γενικά φοβερό και εθιστικό παιχνίδι είναι και εξακολουθώ να το έχω ultra αν και κάποιες φορές δεν είναι τόσο γρήγορο..θέλω να πω πως η ταχύτητα δεν είναι ίδια σε όλο το παιχνίδι...φαντάζομαι με την ίδια ταχύτητα που παίζει το παιχνίδι του 2013 στο ultra θα παίζει το rise of the tomb raider στο low.

Shikabane_Hime7 wrote:

Prince of Persia 30 wrote: Εχω καεί με το Tomb Raider 2013 από χθες..με τα γραφικά στο ultra μιλάμε είναι φοβερό..απλά έχει μικρή διάρκεια για αυτό το έχω βάλει στο Hard και δεν βιάζομαι να το τερματίσω.

Είναι μικρής διάρκειας αλλά αν κάτσεις και κάνεις τα πάντα θα είναι σίγουρα αρκετό το κάψιμο. Τα γραφικά του με είχαν εντυπωσιάσει και μένα. Ειδικά η Λάρα το πως ήταν φτιαγμένη και οι λεπτομέρειες του model της, καθόμουν και την χάζευα κάτι φορές :p To καινούργιο δεν το έχω πάρει ακόμα.

Βασικά μπορεί να μην είναι καθόλου μικρής,για Tomb Raider...αν σκεφτείς πως για ένα εμπόδιο μπορείς να φας και μια μέρα.To Legend ήταν 6 ώρες και όχι 14 ώρες που είναι το Τomb Raider ίσως και λίγο παραπάνω στο Hard και μου φαινόταν μεγάλο.

edit:Τα γραφικά σε ποιο επίπεδο τα είχες βάλει ;;; Γιατί στο Ultra είναι τόσο εθιστικά που κάποια στιγμή τα ξανάβαλα στο High αλλά αμέσως τα επανέφερα στο ultra γιατί δεν μου πολυάρεσαν..εμφανής η διαφορά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 31 Mar 2016 14:04 by Blood Prince.

More
31 Mar 2016 16:44 - 31 Mar 2016 16:49 #179025 by Blood Prince
Εψαχνα έναν χάρτη θησαυρού στο Mountain Village και άθελα μου έφτασα στην Base Approach,προχώρησα level δηλαδή.Μου την έδωσε στα νεύρα και πάλι καλά που βρήκα φωτιά και έβαλα fast travel και επέστρεψα στο Mountain Village. :P

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 31 Mar 2016 16:49 by Blood Prince.

More
31 Mar 2016 19:02 #179041 by Blood Prince
Τελικά τον Treasure Maps που έβλεπα στον χάρτη τον είχα βρει απλά δεν έχω βρει τον δεύτερο Tomb..είναι καλά κρυμμένος.
Πάντως πριν λίγο στο Hard τελείωσα και την Base Approach και έφτασα στην Mountain base και από ότι έχω δει εδώ.. tombraider.wikia.com/wiki/Tomb_Raider_(2013_Game) δεν έχω φτάσει ούτε στην μέση. :lol:

[IMG

Peter Baylish

More
01 Apr 2016 10:04 #179112 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ultra τα είχα και πωρωνόμουν τόσο με το περιβάλλον αλλά και με το model της Λάρας!

More
01 Apr 2016 11:52 - 01 Apr 2016 11:54 #179123 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote: Ultra τα είχα και πωρωνόμουν τόσο με το περιβάλλον αλλά και με το model της Λάρας!

Πρίν πόσο καιρό ;; :cheer: Εγώ πάντως και όταν το τερματήσω δεν θα το παρατήσω,μέχρι να το φτάσω 90% τουλάχιστον,για 100 % εξαιρετικά δύσκολο.

Το καλύτερο Tomb Raider ever...βέβαια του 2016 μπορεί να είναι κάπως καλύτερο αν και από ότι ξέρω,έχει Συρία και Σιβηρία μόνο,και η εξαιρετικά μεγάλη του διάρκεια το κάνει κουραστικό από κάποιο σημείο και μετά.

Εμένα μου άρεσε η Lara και σε παλιότερα games όπως το Legend αλλά και Chronicles,the angel of darkness εκείνη την εποχή αλλά και the last revelation,φαντάσου τώρα.

Μακάρι να έβγαινε ένα reboot του the last revelation με την καινούργια μηχανή γραφικών.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 01 Apr 2016 11:54 by Blood Prince.

More
01 Apr 2016 12:16 #179125 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote:

Shikabane_Hime7 wrote: Ultra τα είχα και πωρωνόμουν τόσο με το περιβάλλον αλλά και με το model της Λάρας!

Πρίν πόσο καιρό ;; :cheer: Εγώ πάντως και όταν το τερματήσω δεν θα το παρατήσω,μέχρι να το φτάσω 90% τουλάχιστον,για 100 % εξαιρετικά δύσκολο.

Το καλύτερο Tomb Raider ever...βέβαια του 2016 μπορεί να είναι κάπως καλύτερο αν και από ότι ξέρω,έχει Συρία και Σιβηρία μόνο,και η εξαιρετικά μεγάλη του διάρκεια το κάνει κουραστικό από κάποιο σημείο και μετά.

Εμένα μου άρεσε η Lara και σε παλιότερα games όπως το Legend αλλά και Chronicles,the angel of darkness εκείνη την εποχή αλλά και the last revelation,φαντάσου τώρα.

Μακάρι να έβγαινε ένα reboot του the last revelation με την καινούργια μηχανή γραφικών.

Τέλη 2014, Χριστούγεννα περίπου ήταν όταν το έπαιξα. Σαν χαρακτήρας σίγουρα στα πιο παλιά ήταν πιο badass, ενώ τώρα είναι στα πρώτα της βήματα. Σαν model πάντως η καινούργια μαρέσει περισσότερο προφανώς λόγο γραφικών. Εγώ κάπου στο 66% το άφησα, δεν με ενθουσίασε να τα κυνηγήσω όλα. Σπάνια το κάνω αυτό σε παιχνίδια, πρέπει να μου αρέσει πάρα πολύ. ΠΧ στο GTA San Andreas το έχω κάνει 2 φορές 100%. Τώρα κάνω το Saints Row IV που το λατρεύω.

More
01 Apr 2016 15:01 - 01 Apr 2016 18:12 #179141 by Blood Prince

Shikabane_Hime7 wrote:

Prince of Persia 30 wrote:

Τέλη 2014, Χριστούγεννα περίπου ήταν όταν το έπαιξα. Σαν χαρακτήρας σίγουρα στα πιο παλιά ήταν πιο badass, ενώ τώρα είναι στα πρώτα της βήματα. Σαν model πάντως η καινούργια μαρέσει περισσότερο προφανώς λόγο γραφικών. Εγώ κάπου στο 66% το άφησα, δεν με ενθουσίασε να τα κυνηγήσω όλα. Σπάνια το κάνω αυτό σε παιχνίδια, πρέπει να μου αρέσει πάρα πολύ. ΠΧ στο GTA San Andreas το έχω κάνει 2 φορές 100%. Τώρα κάνω το Saints Row IV που το λατρεύω.

Εμένα το Tomb Raider μου αρέσει πάρα πολύ.Εχω ολοκληρώσει 5 levels (+ 1 το Introduction) στα 20 ή ( 21 αν υπολογίσουμε και το Introduction) στο Hard και δεν το συνεχίζω στο Base Exterior,βάζω fast travel και μέχρι τώρα στα 5 level είμαι στο 22 % αρκετά καλά,αν σκεφτείς πως 5 στα 20 είναι περίπου 25 %...για 66 % είναι πολύ μικρό ποσοστό...αν συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό με βλέπω για πάνω από 75 % σίγουρα και λίγο λέω.

Μέχρι τώρα έχω:

Introduction δεν υπάρχει ποσοστό
1.Coastal Forest 70 %
2.Mountain Temple 76 %
3.Mountain Village 32 % το πιο δύσκολο level
4.Base Approach 100 %
5.Mountain Base 90 %

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 01 Apr 2016 18:12 by Blood Prince.