Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
21 Mar 2016 09:50 #178373 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τερμάτισα το Enslaved: Odyssey to the West. Θα το είχα τελειώσει πολλές μέρες τώρα αλλά δεν είχα όσο χρόνο θα ήθελα. Μέτριο σαν σύνολο θα έλεγα, είχε όμορφα γραφικά και ωραίους χαρακτήρες και τοποθεσίες αλλά το plot εν τέλει ήταν ακατανόητο, κακό voice acting με μέτριους στην καλύτερη διαλόγους και εκνευριστική η κάμερα στις μάχες. Άρχισα νέο χαρακτήρα στο WoW(είχα να το ακουμπήσω από το 2005-2006) και τον πήγα level 20 για να ξεκλειδώσω την Lady Liadrin στο Hearthstone.

Τώρα αγόρασα και ξεκίνησα το Civilization V, θα πέσει τρελό κάψιμο! Τέλος, άρχισα και το Transistor και σε μόλις 20 λεπτάκια gameplay το έχω ερωτευτεί! Ότι πρέπει για τους φανς των cyberpunk παιχνιδιών.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Mar 2016 10:31 #178374 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Mystique wrote: Skyrim ξανα, με 2-3 καινουρια mods το εκανα καινουριο. Ειναι το μονο που αντεχει για 4 χρονια στον δισκο. Τετοιο replayability δεν εχω συναντησει σε αλλο video game.

Πραγματικά το replayability του Skyrim, ειδικά με τα mods, είναι απίστευτο!
Εγώ την πάτησα, είχα ένα save με περίπου 60 mods και τα είχα φτιάξει και σουλουπώσει και δούλευαν όλα ρολοι. Έκανα όμως format και κάποια mods τα είχα κατεβάσει και τώρα δεν τα ξαναβρίσκω και το save έχει χοντρό θέμα, με πετάει συνέχεια έξω μόλις κάνω fast travel ή μόλις πάω να μιλήσω σε κάποιον. Πρέπει να κάτσω να βάζω-βγάζω ένα ένα τα mods και να κατεβάσω το boss ή το loot για να τα τσεκάρω και να τα φτιάξω χειροκίνητα και βαριέμαι, ξενέρωσα. Κάποια στιγμή πρέπει να κάτσω να τα φτιάξω, με τα mods πραγματικά μπορείς να το παίζεις για πάντα το παιχνίδι!

More
21 Mar 2016 20:13 - 21 Mar 2016 20:16 #178392 by Blood Prince

Mystique wrote: Skyrim ξανα, με 2-3 καινουρια mods το εκανα καινουριο. Ειναι το μονο που αντεχει για 4 χρονια στον δισκο. Τετοιο replayability δεν εχω συναντησει σε αλλο video game.

Πράγματι ας πούμε το cod:black ops 2 που έχω λένε πως έχει 8 διαφορετικές ιστορίες στην ουσία πιστεύω είναι 2...έχει στο τέλος επιλογή kill or surrender menendez και ανάλογα έχει και το κατάλληλο τέλος.

Τώρα τα υπόλοιπα αλλάζουν λίγο το story.Οπότε αν το Skyrim αντέχει 4 χρόνια,ξεχωρίζει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 21 Mar 2016 20:16 by Blood Prince.

More
22 Mar 2016 22:58 #178482 by Μάνος Γρυπάρης
Street Fighter 5 Online, πολύ The Division και λίγο Rocket League.
Το Single-player του RL με ξενερώνει κάπως.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Mar 2016 01:06 #178494 by Φοίβος Ζαφείρης
Final Fantasy XIV. Το πιο άρτιο MMORPG που έχω παίξει απ' την εποχή του WoW και του City of Heroes.

Ακόμη προσπαθώ να τελειώσω το Torchlight. Πόσα επίπεδα έχει κάτω απ' το χωριό; Ακόμα στο 23 είμαι....

Και Doctor Who: The Eternity Clock. Εντάξει, χαζοπαιχνιδάκι του Wii σε PC Port είναι και καθαρά και μόνο επειδή είμαι Whovian. Καλός τίτλος για παιδάκια, όμως.

More
23 Mar 2016 01:33 #178496 by Γιωργος Ευστατογλου
τρεχουμε και δεν φτανουμε με dark souls 1 . για "ξεκουραση" dirt3 και κανα black ops multiplayer

More
23 Mar 2016 02:16 #178501 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Εμμμ Dark Souls, Battlefield 4 (έχω άλλες 5 μέρες δωρεάν μετά θα το αγοράσω :P ) και τερμάτισα το πρώτο επισόδειο του Life is strange!

More
23 Mar 2016 21:59 #178582 by Γιάννης Μοσχονάς
For Victory And Glory Napoleon διότι είμαι φανατικός οπαδός του μεγάλου στρατηλάτη.

More
24 Mar 2016 13:08 #178623 by Marios Ntallaris
Smite και Assassin's Creed Chronicles India

More