Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
01 Apr 2016 17:06 #179144 by Φοίβος Ζαφείρης
Παίζω Yakuza 4 εδώ και καμμιά εβδομάδα και κάτι ψιλά. Μετά από 10 ώρες, αρχίζει επιτέλους και αποκτά ουσία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2016 17:41 #179147 by JimGaming
Πριν λιγο επαιζα CS:GO και τωρα παιζω hearthstone :)

More
01 Apr 2016 18:13 #179152 by Κατερίνα Μαρίνου
Πηγα να παιξω το Blade and Soul αλλα για καποιο λογο που δεν ξερω μου κρασσαρει το συστημα. Ισως κατι με το gameguard που εχει σαν προστασια. Τελικα ξαναγυρισα στο Skyrim. :lol:

More
01 Apr 2016 18:41 #179157 by Δημήτρης Πασχάλογλου

Mystique wrote: Πηγα να παιξω το Blade and Soul αλλα για καποιο λογο που δεν ξερω μου κρασσαρει το συστημα. Ισως κατι με το gameguard που εχει σαν προστασια. Τελικα ξαναγυρισα στο Skyrim. :lol:

Αχχχχ..... Skyrim <3 :blush:

More
01 Apr 2016 21:28 #179189 by Γιάννης Μοσχονάς
Παίζω το Mordheim: City of the Damned. Στην αρχή μου φάνηκε βαρετό και με ενόχλησε ο σκοτεινός και καταθλιπτικός διάκοσμος, μετά όμως από αρκετούς πειραματισμούς με διαφορετικά warbands συνειδητοποίησα ότι είναι σκέτο αριστούργημα για τους σκληροπυρηνικούς που δεν "μασάνε" όταν οι ήρωες τους πεθαίνουν τελεσίδικα.

More
01 Apr 2016 23:27 #179197 by Georgios Manolis

Mystique wrote: Πηγα να παιξω το Blade and Soul αλλα για καποιο λογο που δεν ξερω μου κρασσαρει το συστημα. Ισως κατι με το gameguard που εχει σαν προστασια. Τελικα ξαναγυρισα στο Skyrim. :lol:

Κι εγώ πήγα να το παίξω αλλά μου βγάζει προβλήμματα συνέχεια.Τη μια θέλει verification ενω έχω κάνει ήδη εκατό φορές και επέλεξα το tick ώστε να μη χρειάζεται να το κάνω συνέχεια.Την άλλη κόλησε στα updates.Βρίσκει corrupted files και δε μπορεί να γίνει update,συνεπώς δε μπορώ να το παίξω.Θα φάει uninstall όπως είναι! B)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
02 Apr 2016 18:30 #179238 by Κατερίνα Μαρίνου
Δεν καταλαβαινω γιατι εχει τοσα προβληματα το Blade and Soul. Το ξανακανω install τωρα για να δω μηπως τελικα φτιαξει αλλιως θα το αφησω και θα επιστρεψω στα γνωστα καλα παιχνιδια. Ειναι και μεγαλο σε μεγεθος και αργει πολυ η εγκατασταση του. Θα μου φαει ολο το απογευμα. ;)

More
03 Apr 2016 14:31 #179293 by A
Στην κονσόλα Rise of the tomb raider, borderland και hockey.
Στο PC starcraft και για να χαλαρώσω virtua tennis.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
03 Apr 2016 14:45 - 03 Apr 2016 14:46 #179294 by Βασιλης Γαλανος
Dragon Age 2.Εποοος!Αν και φενεται να εχει πολυ μικροτερo βαθμο δυσκολιας απο το origins,δεν παυει να ειναι παιχνιδαρα.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 03 Apr 2016 14:46 by Βασιλης Γαλανος.

More
03 Apr 2016 19:21 - 03 Apr 2016 19:27 #179300 by Blood Prince
Tomb Raider 2013

Παρατήρησα πως ο λόγος που στο Mountain Village το ποσοστό ολοκλήρωσης ήταν χαμηλό και δεν είχα πρόσβαση στον δεύτερο τάφο ήταν πως υπάρχει και άλλη αποστολή στο Mountain Village μετά το cliffside village.Αυτό δεν το αναφέρει καθόλου εδώ
tombraider.wikia.com/wiki/Tomb_Raider_(2013_Game) :woohoo:

edit:Το αναφέρει με άλλο όνομα mountain pass αλλά στην ουσία είναι επιστροφή στο Mountain Village. :woohoo:

Οπότε αλλάζουν τα δεδομένα,τζάμπα πήγε το το fast travel και το ψάξιμο,παίζει να το ολοκληρώσω και 100 % το level.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 03 Apr 2016 19:27 by Blood Prince.