Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
08 Apr 2016 21:27 #179641 by Κλεάνθης Παπαδόπουλος
World of Warcraft, Battlefield 4 (multiplayer), Europa Universalis IV και διάφορα random emulators (κυρίως ST και Amiga).

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Apr 2016 00:52 #179650 by Blood Prince
Αφού ζορίστηκα στο Shanty Town του Tomb Raider λέω να κάνω διάλειμμα και να ξαναξεκινήσω να παίζω online στο fifa 15...τώρα είμαι Division 7 και θέλω να επιστρέψω στο Division 6. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
09 Apr 2016 14:01 #179656 by Γιωργος Ευστατογλου

More
09 Apr 2016 14:31 #179657 by Omnibot
Batman Arkham City Armoured Edition (Wii U), Darius Burst (PSP), G-darius (PS1). Γιατί δεν αποχωρίζομαι με τίποτα τα retro games!

More
09 Apr 2016 15:56 - 09 Apr 2016 15:59 #179664 by Blood Prince
Θα συνεχίσω σήμερα να παίζω online στο Fifa 15...χθες έπαιζα μέχρι τις 5 το πρωί και έψαχνα αρκετή ώρα να βρω αντιπάλους,

Βρήκα τρεις και σε έναν ενώ κέρδιζα 2-1 στο 80 έκανε κάποιες αλλαγές και θα με νίκαγε 3-2..νευρίασα τότε και τον διέκοψα τον αγώνα πριν τελειώσει.

Πιστεύω πως δύσκολο είναι να φτάσω πάνω από division 6 γιατί σε αυτό το level παίζουν ρόλο και τα λεφτά.Κάποιοι πληρώνουν και φτιάχνουν 11άδες με χρυσούς παίκτες μόνο.

Και φυσικά ο τρόπος παιχνιδιού είναι Arcade στο online.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 09 Apr 2016 15:59 by Blood Prince.

More
11 Apr 2016 09:33 #179743 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote: Θα συνεχίσω σήμερα να παίζω online στο Fifa 15...χθες έπαιζα μέχρι τις 5 το πρωί και έψαχνα αρκετή ώρα να βρω αντιπάλους,

Βρήκα τρεις και σε έναν ενώ κέρδιζα 2-1 στο 80 έκανε κάποιες αλλαγές και θα με νίκαγε 3-2..νευρίασα τότε και τον διέκοψα τον αγώνα πριν τελειώσει.

Πιστεύω πως δύσκολο είναι να φτάσω πάνω από division 6 γιατί σε αυτό το level παίζουν ρόλο και τα λεφτά.Κάποιοι πληρώνουν και φτιάχνουν 11άδες με χρυσούς παίκτες μόνο.

Και φυσικά ο τρόπος παιχνιδιού είναι Arcade στο online.

Λίγοι παίζουν πλέον το 15. Πάντως μην νευριάζεις όταν παίζεις γιατί μετά θα πηγαίνουν όλα στραβά και στα επόμενα ματς. Βλέπε το κάθε παιχνίδι διαφορετικά και μόλις τελειώνει ξέχνα τι έγινε και προχώρα παρακάτω. Με τόσα θεματάκια που έχει το FIFA δεν είναι να χαλιέσαι για το online. Στις πιο ψηλές λιγκες όντως έχει πέσει πολύ χρήμα αλλά έχει πολύ πλάκα όταν νικάς κάτι τέτοιους.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
11 Apr 2016 10:35 #179744 by scofild
Τα DLC του Shadow of Mordor στο pc!!

More
11 Apr 2016 13:09 - 11 Apr 2016 13:12 #179749 by Blood Prince
Warning: Spoiler!

Το ρεκόρ μου είναι το Division 6 στο οποίο δεν πρόκειται να επιστρέψω πλέον..όντως όταν είμαι σε ένταση χάνω συνέχεια..χθες που ήμουν πιο ήρεμος έβγαζα ισοπαλίες.

Anyways,πάντως από Division 7 (Division 6 μου είχε μείνει ένας αγώνας που έχασα 4-2) έπεσα Division 9 με 2 νίκες στο Division 7 και 3 ισοπαλίες στο Division 8,στα υπόλοιπα 15 παιχνίδια σε πολλά από αυτά χάθηκε η σύνδεση από πολύ νωρίς ή εγκατέλειψα πριν ολοκληρωθούν τα λεπτά γιατί μου το έχουν κάνει και σε μένα.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 11 Apr 2016 13:12 by Blood Prince.

More
11 Apr 2016 17:40 - 11 Apr 2016 17:40 #179759 by Χαράλαμπος Οικονόμου
Κάνοντας διαλειμμα από τα The Division και Fallout 4, περιμένοντας τα expansion τους εντός του μήνα, παίζω Broforce και Knack στο PS4, Assassin's Creed Brotherhood στο PS3 (μου έχουν μείνει μερικά trophies) και Call of Duty Black Ops Declassified στο PS Vita (λίγο ακόμα και το platinum-ιάζω και αυτό).
Last edit: 11 Apr 2016 17:40 by Χαράλαμπος Οικονόμου.

More
11 Apr 2016 18:41 #179761 by Τάσος Μαραγκός
αυτες τις μερες παιζω το AC ROGUE στο ps3.
Το βρηκα 7€ χαχαχ...