Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
19 Mar 2016 11:52 #178276 by Μάρκος Ασκανιάν
Εγώ δεν έχω net αυτές τις μέρες γιατί τα σπάσαμε με τον OTE πάνω που ήθελα να ξεκινήσω το Titanfall. Οπότε συνεχίζω με PSP (Crazy Taxi, Pac-Man και WipeOut Pure)

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Mar 2016 17:08 - 19 Mar 2016 17:42 #178294 by Blood Prince

the_prophet1987 wrote: Χαχαχα όχι ρε απλά επειδή σου είπα οτι είναι δύσκολα ήσουν προετοιμασμένος.Βέβαια τελευταίο playthrough που έκανα στο DS3 ήταν στο δυσκολότερο mode οπότε αν το έπαιζες στο normal λογικό είναι να είναι πιο εύκολο. ;)

Το τερμάτισα πριν λίγο,ωραία αίσθηση να βλέπω τίτλους τέλους.Το τελευταίο Boss ήταν κάπως ζόρικο,γιατί με παρενοχλούσαν necromoprhs......μετά το chapter 13 δεν είχα κανένα σοβαρό εμπόδιο.Κάπως ζόρικο ήταν το άνοιγμα στην πόρτες που ανοίγουν με ποντίκι και πληκτρολόγιο.Οποιος έχει ασχοληθεί με το game,ξέρει τι εννοώ.

Τα υπόλοιπα ήταν απλά συνηθισμένα,τα στρατιωτάκια necromoprhs μαζί με κάποιους ανθρώπους που ήθελαν να με παρεμποδίσουν.

Κανένα σοβαρό Boss.Επιπλέον κατασκεύασα καλύτερο όπλο με αφορμή μια optional mission που με είχε δυσκολέψει και το τερμάτισα άνετα.

Πoιο Normal ;;; Casual,Easy παίζω και παρόλα αυτά κάποια boss με δυσκόλεψαν...εδώ είχα βάλει Easy το Dead Space 1 chapter 4 με μετεωρίτες και μου έσπασε τα νεύρα...Δεν με ενδιαφέρει το επίπεδο δυσκολίας..όλα casual τα βάζω αρκεί να τα τερματίσω εκτός αν πρόκειται για sports game.

Πάντως τα χρήματα δεν πήγαν στράφι και το τερμάτισα όλο.Πραγματικά ένιωσα ικανοποίηση.

O Ιsaac πάντως δεν σκοτώθηκε όπως φάνηκε στο τέλος καθώς μετά τους τίτλους τέλους ακούγεται να ψάχνει την Ellie με μικρόφωνο.

44 ώρες και 31 λεπτά έκανα να το τερματίσω..δεν έκανα γρήγορα αλλά για μένα αυτό που μετράει είναι που το τερμάτισα. :lol:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 19 Mar 2016 17:42 by Blood Prince.

More
19 Mar 2016 20:07 - 19 Mar 2016 20:08 #178304 by Κατερίνα Μαρίνου

Prince of Persia 30 wrote: Απορώ πως μπορείται να παίζεται ορισμένοι πολλά παιχνίδια μέσα σε μια μέρα...εγώ καταπιάνομαι με ένα ή ακόμη και με μια πίστα άμα δυσκολευτώ.

Εγω παιζω 1 παιχνιδι καθε μηνα κι αυτο τις περισσοτερες φορες δεν το τερματιζω για διαφορους λογους. Η μουσικη με κραταει πολλες ωρες και για gaming απομενει ελαχιστος χρονος και αυτος αργα το βραδυ που νυσταζω η βαριεμαι. ;)
Μην ακους που λενε οτι παιζουν 3-4 παιχνιδια την μερα, απλως δοκιμη κανουν στα περισσοτερα και τα σβηνουν. Αν θελησει κανεις ν'ασχοληθει σοβαρα με καποιο νεο παιχνιδι θα θελει ενα 20ωρο τουλαχιστον για να το ευχαριστηθει. Που σημαινει 5-6 μερες συνεχομενες εκτος αν ειναι καμμενος και δεν εχει τιποτα αλλο να κανει. :lol:
Last edit: 19 Mar 2016 20:08 by Κατερίνα Μαρίνου.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
19 Mar 2016 21:01 #178308 by Blood Prince
Εγώ ξεκίνησα πάλι το Dead Space 3 και επέλεξα το Classic Mode που ενεργοποιείται μετά τον τερματισμό.Το επίπεδο δυσκολίας σε αυτό το mode είναι στο Hard και χρησιμοποιώ τα original όπλα του πρώτου Dead Space,και μέσα σε λίγες ώρες τελείωσα τρία chapters.

Τώρα λέω να τσεκάρω πάλι το Black Ops 2 που το έχω τερματίσει.

Mystique wrote:

Prince of Persia 30 wrote: Απορώ πως μπορείται να παίζεται ορισμένοι πολλά παιχνίδια μέσα σε μια μέρα...εγώ καταπιάνομαι με ένα ή ακόμη και με μια πίστα άμα δυσκολευτώ.

Εγω παιζω 1 παιχνιδι καθε μηνα κι αυτο τις περισσοτερες φορες δεν το τερματιζω για διαφορους λογους. Η μουσικη με κραταει πολλες ωρες και για gaming απομενει ελαχιστος χρονος και αυτος αργα το βραδυ που νυσταζω η βαριεμαι. ;)
Μην ακους που λενε οτι παιζουν 3-4 παιχνιδια την μερα, απλως δοκιμη κανουν στα περισσοτερα και τα σβηνουν. Αν θελησει κανεις ν'ασχοληθει σοβαρα με καποιο νεο παιχνιδι θα θελει ενα 20ωρο τουλαχιστον για να το ευχαριστηθει. Που σημαινει 5-6 μερες συνεχομενες εκτος αν ειναι καμμενος και δεν εχει τιποτα αλλο να κανει. :lol:

Την εβδομάδα που μας πέρασε είχα άδεια από την δουλειά και είχα πολύ χρόνο.Εγώ αντί να ακούω μουσική που παλιότερα άκουγα με τις ώρες το τελευταίο διάστημα ασχολούμαι με games πιο πολύ.Και συνήθως ότι παιχνίδι αγοράζω θέλω να το τερματίζω,εκτός αν είναι πειρατικό οπότε δεν με νοιάζει. :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
19 Mar 2016 21:35 #178309 by A
Αυτή τη στιγμή παίξω το Life is strange και ξεκίνησα το Gears of War ultimate Edition με επιπλέον αποστολές στην κονσόλα. Είχα ξεχάσει πόσο παιχνιδαρα είναι. Το κακό είναι πως το παίζω στο hard και έχε πολυ κοντινά check points, για insane difficulty δεν το σκέφτομαι καν :P

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
20 Mar 2016 02:29 - 20 Mar 2016 02:32 #178330 by Blood Prince
Κάηκα με το Black Ops 2.

Σήμερα ξαναξεκίνησα το Story χωρίς να ασχοληθώ καθόλου με τις Strike Force missions που δεν μου αρέσουν καθόλου και μέσα σε λίγες ώρες ολοκλήρωσα 7 αποστολές στις 11.Είμαι περίεργος ποιο θα είναι το τέλος.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Mar 2016 02:32 by Blood Prince.

More
20 Mar 2016 12:08 - 20 Mar 2016 12:46 #178335 by Φοίβος Ζαφείρης

Απορώ πως μπορείται να παίζεται ορισμένοι πολλά παιχνίδια μέσα σε μια μέρα...εγώ καταπιάνομαι με ένα ή ακόμη και με μια πίστα άμα δυσκολευτώ.

Χα! Από τότε που έληξε η σύμβασή μου και μαραζώνω στην ανεργία μου, κοιτάω το backlog στο Steam και κάνω τον ζογκλερ με τα παιχνίδια, μήπως έτσω τα δοκιμάσω όλα λίγο πριν πεθάνω από γηρατειά.

Αυτή τη στιγμή προσπαθώ -με το ζόρι- να τελειώσω το Final Fantasy XIII στο Steam. Το γυρνάω που και που στο Talos Principle, στo Neverwinter Nights και στο Wasteland 2.

Παίζω ταυτόχρονα και αρκετά MMOs αυτή την περίοδο, για κάποιο λόγο, συγκεκριμένα Dungeons & Dragons: Online, Wildstar, Marvel Heroes 2016 (τώρα το ξεκίνησα). Τώρα ξεκίνησα και το Defiance, μιας και βλέπω και τη σειρά. Δεν είναι κακό για third-person-shooter MMO.
Όπως πάντα, κάνω guest εμφανίσεις στα Champions Online και DC Universe Online.

Σήμερα σήμερα, μάλλον με τα παραπάνω MMOs θ' ασχοληθώ.
Last edit: 20 Mar 2016 12:46 by Φοίβος Ζαφείρης.

More
20 Mar 2016 17:43 - 20 Mar 2016 17:45 #178346 by Blood Prince
Πριν λίγο τερμάτισα το Black Ops 2 με διαφορετικές επιλογές από την πρώτη φορά..

Πάντως αυτό που μου άρεσε φοβερά ήταν πως μετά τους τίτλους τέλους..έδειξε συναυλία των Avenged Sevenfold και τον Γέρο Frank Woods να παίζει drums και τον Menendez να παίζει κιθάρα...λες και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν απλά ηθοποιοί. :woohoo:

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Mar 2016 17:45 by Blood Prince.

More
20 Mar 2016 21:05 #178356 by Κατερίνα Μαρίνου
Skyrim ξανα, με 2-3 καινουρια mods το εκανα καινουριο. Ειναι το μονο που αντεχει για 4 χρονια στον δισκο. Τετοιο replayability δεν εχω συναντησει σε αλλο video game.

More
21 Mar 2016 03:02 #178366 by Σταύρος Δήμου
Εγώ επισκέφθηκα ξανά το Battlefield 3.
Ξεκλείδωσα και κάποια νέα upgrades, και έχω κλείσει αισίως 340κάτι ώρες. Περισσότερες απ' ότι στο Skyrim (237).