Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2005/2006

More
08 Dec 2005 19:10 #6467 by Kostas Giagias
Μάνο συμφωνείς με το άρθρο αυτό????

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Dec 2005 19:28 - 08 Dec 2005 20:37 #6471 by Μάνος Γρυπάρης
ΧΑΧΑχαχαχα! Ε ΗΜΑΡΤΟΝ!

Για το εξώφυλλο:
Από έναν ραδιοφωνικό σταθμό και μια εφημερίδα που ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ 24/7 (κι έχουν ήδη χρωματιστεί) δεν περίμενα κάτι πιο έξυπνο.

Το άρθρο του Sportime είναι καυστικό, κάνει κριτική αλλά όχι τόσο έντονη όσο το εξώφυλλο. Εκεί το χοντρίνανε το πράμα. Ήμαρτον!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 08 Dec 2005 20:37 by Μάνος Γρυπάρης.

More
08 Dec 2005 19:56 #6473 by dimitris
distixws den brika 5 pastelia alla kai ta 3 pisteyw mia xara mas kanune!!!

na peiraxoume kai ligo tous filous mas tous bazelous!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

More
08 Dec 2005 20:00 #6474 by Alex
Το βρίσκω απόλυτα σωστό και τεκμηριωμένο το άρθρο.Και το εξώφυλο πολύ ευρηματικό.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
08 Dec 2005 23:05 #6480 by Antwnhs
Μηπως ο Γιανακοπουλος παρολα αυτα παρακαλαγε για ενα τηλεφωνο να χτυπησει απο τον Λουβαρη μεχρι που εβαλε την τζιφρουλα του εστω και με 300??Ρωτα στο sportime ξερουνε και θα σου πουνε και να μην το ειχες ακουσει :wink:

A!!!Kαι να μην ξεχασω ,τον Κυριακο απο να τον δω με τριφυλι παλι,πιο καλα να φυλησω τον κοκκαλη στο στομα :? :? :?

More
09 Dec 2005 01:25 #6487 by Μάνος Γρυπάρης
Ποια 300? Στο ξαναλέω, 400 τον χρόνο του έδινε η Μπόλτον. 420 για την ακρίβεια. Με την ανανέωση που έκανε πρόσφατα δεν ξέρω πόσα παίρνει πλέον. Περίμενε τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό για αντιπρόταση στα 400. Το σκεφτόντουσαν αρκετά, η Μπόλτον δεν ήθελε να περιμένει και το παιδί υπέγραψε. Η διαφωνία σου δεν καταλαβαίνω που είναι.

Ο Κυργιάκος είναι ότι λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό για να παίζει δίπλα στον Μόρις. Ένας man2mαδόρος να πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο επιθετικό και ο Μόρις πιο πίσω να παίζει άμυνα κάλυψης. Ο Γκούμας κι ο Κώτσιος μέχρι να στρίψουνε..........Αυτά τα γράφουνε και συνάδελφοι απ'το Sportime.gr δεν τα λέω μόνος μου. Για το ότι λείπει ο Κυργιάκος μέχρι στιγμής το έχω ακούσει σε 2 από τα 3 αθλητικά ραδιόφωνα. Αλήτες δημοσιογράφοι, ε?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Dec 2005 10:07 #6492 by Kostas Giagias
Ρώτησα για το άρθρο επειδή κάποιοι μας έλεγαν για τον τεράστιο Vyntra που έσβησε τον Ronaldinho και τώρα έγινε ο παίκτης που έχει μπάρμπα στην Κορώνη για να παίζει βασικός...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
09 Dec 2005 16:36 #6507 by Alex
Ο Κυριάκος σε αυτήν την άμυνα θα φάνταζε Νέστα και Μαλντίνι μαζί!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
09 Dec 2005 18:10 #6513 by Antwnhs

Manos wrote: Ποια 300? Στο ξαναλέω, 400 τον χρόνο του έδινε η Μπόλτον. 420 για την ακρίβεια. Με την ανανέωση που έκανε πρόσφατα δεν ξέρω πόσα παίρνει πλέον. Περίμενε τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό για αντιπρόταση στα 400. Το σκεφτόντουσαν αρκετά, η Μπόλτον δεν ήθελε να περιμένει και το παιδί υπέγραψε. Η διαφωνία σου δεν καταλαβαίνω που είναι.

Ο Κυργιάκος είναι ότι λείπει από τον φετινό Παναθηναϊκό για να παίζει δίπλα στον Μόρις. Ένας man2mαδόρος να πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλο επιθετικό και ο Μόρις πιο πίσω να παίζει άμυνα κάλυψης. Ο Γκούμας κι ο Κώτσιος μέχρι να στρίψουνε..........Αυτά τα γράφουνε και συνάδελφοι απ'το Sportime.gr δεν τα λέω μόνος μου. Για το ότι λείπει ο Κυργιάκος μέχρι στιγμής το έχω ακούσει σε 2 από τα 3 αθλητικά ραδιόφωνα. Αλήτες δημοσιογράφοι, ε?

Ρε τυπε ο Κυριακος δεν ηθελε να πεζει στην ομαδα σου καταλαβενεις ελληνικα εγωισμο εχεις η εισαι ντιπ??αντε με τον κυτριακο καλος οσο θες δεν με νοπιαζει ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ??ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΙΑ ......
Ο Γιανακοπουλος και μ τα 300 του κοκκαλη καθοτανε ενοω λεμε,αι αν θες να μαθεις ολη την ιστορια σου ξαναλεω ρωτα στο σταθμο!!
Και πες ρε παδιατελικα ο Γιανακοπουλος εφυγε απο οσφπ για τα λεφτα η επειδη θυχτηκε ο εγωισμος του Κοκκαλη και να δεις την απαντηση που θα παρεις...Τωρα για νεστα και μαλντινι μη τρελαθουμε κιολα ενταξει το ξερω οποιος φυγει απο ΠΑΟ ειναι world clas αλλα μην το γαμησουμε κιολα..

More
09 Dec 2005 18:24 #6516 by Μάνος Γρυπάρης
Λοιπόν, πήρα ΤΩΡΑ τηλέφωνο και ρώτησα τους ρεπόρτερ μας. ’κου τα για να μαθαίνεις.

- Ο Γιαννακόπουλος δέχτηκε πρόταση ανανεώσης συμβολαίου από τον Κόκκαλη (κοντά στα 300 εκ. τον χρόνο). Η Μπόλτον όπως είπα του έδινε 400. Ο Γιαννακόπουλος λοιπόν λέει "ΘΕΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ". Οκ μέχρι εδώ? Δικαιολογημένα γιατί ρε άνθρωπε ΕΙΧΕ καλύτερη πρόταση! Λοιπόν περίμενε, περίμενε, περίμενε, πήρε το αεροπλάνο για Αγγλία, περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή τηλεφώνημα, περίμενε, τίποτα. Υπέγραψε λοιπόν στην Μπόλτον κι ’ντε Γεια. Περίμενε λοιπόν καλύτερη πρόταση. Αν περίμενε κι άλλο δεν ξέρω αν θα του την έκαναν. Κι ούτε η Μπόλτον ήθελε να περιμένει άλλο αλλά ούτε κι ο ίδιος βέβαια.

- Ο Κυργιάκος όντως ήθελε να φύγει ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ RANGERS! Κατάλαβες αγόρι μου? Αν ο Παναθηναϊκός του έκανε πρόταση το καλοκαίρι του 2004 δεν ξέρουμε τι θα γινόταν αλλά ευχαρίστως θα την άκουγε το παιδί. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Και τέλος πάντων ξύπνα λίγο και κατάλαβε ένα πράγμα. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές δεν γουστάρουν πλέον να παίξουν το παιχνίδι ΚΑΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ! ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ! ’μα μια ΠΑΕ δεν θέλει να ανανεώσει ένα συμβόλαιο ένα χρόνο πριν (γιατί στο εξωτερικό αυτό γίνεται, δεν λειτουργούνε όλοι όπως τα ελληνικά καφενεία) ή έστω 6 μήνες πριν, τότε ο παίκτης απ' το εξάμηνο και κάτω ας κοιτάξει και για αλλού. Κορόιδο είναι να μείνει ελεύθερος? Ο Μπασινάς ακόμα ψάχνει ομάδα! Αν έκανε την μαγκιά κι έκλεινε λίγους μήνες πριν όπως ο Καραγκούνης θα είχε γλιτώσει. Τώρα θέλει κάνα 2μηνο υπομονή όποια ομάδα κι αν τον πάρει και τα πράγματα δυσκολεύουν για τον παίκτη.

Αυτά τα ολίγα. Ορίστε ρε μάγκα, πήρα και ρώτησα. Και τι κατάλαβες? Επιβεβαιώθηκαν αυτά που έλεγα και προηγουμένως. ’κου και λίγο το Μαγκαζίνο 13:00-15:00 και στείλε κανένα SMS να ρωτήσεις τα παιδιά αν δεν σου είναι κόπος. Κι αυτοί το ίδιο θα σου πούνε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)