Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2005/2006

More
28 Sep 2005 16:48 #3408 by Αντώνης Κατρής

Shankly wrote: Θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι θα κανει και τις επομενες αγωνιστικες ο Μανωλακης.Κατι μου λεει οτι μετα τις τελευταιες δηλωσεις του(π.χ. Λειβαδια) θα χρειαστει πολυς καιρος να παιξει....Ελπιζω να κανω λαθος....

Μα και πάλι δεν έπαιζε καλά οπότε καλύτερα στον πάγκο... Ο Βαγγελάκης και ο μυτόνγκας έχουν να δώσουν πολύ περισσότερα σε αυτή τη φάση οπότε ο παραγκωνισμός του Μανώλη μόνο καλό μας κάνει!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Sep 2005 17:01 #3409 by Γιώργος Γκούμας

Igor wrote: Paidia o Gekas palepse alla isterise stin teliki prospatheia..Conceicao oxi xalia alla metria...

Esena giati den se ebale na pai3eis????? :lol:

More
28 Sep 2005 19:43 #3419 by Igor
Kalitera variomoun...

More
29 Sep 2005 04:01 #3430 by Alex
Για μένα Γκέκας τραγικός,Κονσεισάο τραγελαφικός...Ο άνθρωπος δεν μπορεί να αλάξει μια πάσα στα δύο μέτρα!Κια οταν το κάνει την δίνει πάντα πίσω.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
29 Sep 2005 15:34 #3434 by Antwnhs
Βασικα ο Μανωλης οπως φενεται μας κουναει μαντηλι προωρα..
Φενεταιοτι κατι εχει απο την πρωτη αγωνηστικη οπου περπαταγε βγενοντας αλλαγη..Πιστευα οτι θα βαλει νερο στο κρασι του αλλα οπως φενεται δεν...Τεσπα ειπαμε το ιδιο λαθος ξανα ποτε,ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ φανελα με ονομα στην πλατη,μονο ΠΑΝΑΘΑ και Τρυφιλακι να εχει,οι πεχτες πανε και ερχονται και συνηθως φτυνουν φευγοντας (βλεπε κυριακο αλανι εισαι ενα τσογλανι)...

More
29 Sep 2005 15:52 #3440 by Igor
Kai ego afto vlepo.Manolakis ton Dekembrio telos---

More
29 Sep 2005 16:04 #3446 by dimitris

Igor wrote: Kalitera variomoun...

xaxaxaxxaaxaxaxax kalo!!!!! :mrgreen: :mrgreen: pados re igor bala akoma dn pezeis k oi filoi tou pao arxizouen na ta pernoune.. :twisted: :twisted: :twisted:

More
29 Sep 2005 21:48 #3492 by Igor

xaxaxaxxaaxaxaxax kalo!!!!! pados re igor bala akoma dn pezeis k oi filoi tou pao arxizouen na ta pernoune..

Iremiste filoi tou Panathinaikou..Mexri.....na paro mpros iparxei o Andric, o Tziolis o Leontiou.

PS:Leontiou, Tziolis=paiktares.Paradeigmata edosa.

More
05 Oct 2005 16:59 #3712 by Antwnhs

Tropikano wrote: Βασικα ο Μανωλης οπως φενεται μας κουναει μαντηλι προωρα..
Φενεταιοτι κατι εχει απο την πρωτη αγωνηστικη οπου περπαταγε βγενοντας αλλαγη..Πιστευα οτι θα βαλει νερο στο κρασι του αλλα οπως φενεται δεν...Τεσπα ειπαμε το ιδιο λαθος ξανα ποτε,ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ φανελα με ονομα στην πλατη,μονο ΠΑΝΑΘΑ και Τρυφιλακι να εχει,οι πεχτες πανε και ερχονται και συνηθως φτυνουν φευγοντας (βλεπε κυριακο αλανι εισαι ενα τσογλανι)...

Καλα καλα να το γραπσω δεν προλαβα..Καμαρωστε εναν ακομα αδικημενο και κακοπεσμενο απο κουνια βαζελο που δεν βλεπει την ωρα να ακολουθησει το μελος στη θρουμπα και στρωνει μελια..

Για όλους και για όλα μίλησε ο Στέφανος Κοτσόλης σε αθλητική εφημερίδα. Ο τερματοφύλακας της Λάρισας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Αντώνη Νικοπολίδη και ξεκαθάρισε ότι θέλει να βγάλει από πάνω την ταμπέλα του Παναθηναϊκού.

Για τον Παναθηναϊκό

«Δεν ξέρω στον Παναθηναϊκό πως κάνουν τις επιλογές τους στα θέματα των παικτών και δεν μιλάω μόνο για τη δική μου περίπτωση. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει δημόσια παράπονα. Από τα πρώτα πράγματα που τόνισα όταν ήρθα στη Λάρισα ήταν ότι διαγράφω το παρελθόν. Δεν έχω απωθημένα. Παράπονα μπορεί να έχει ο κάθε παίκτης. Αλλά αν έχει απωθημένα θα σου κάνει κακό θα σε φέρει πίσω. Θέλω να αποδείξω πρώτα στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω και μετά σε όλους τους άλλους. Δεν έχω εκδικητικές τάσεις για κανέναν. Θέλω να φύγει από πάνω μου η ταμπέλα του Παναθηναϊκού. Δεν θέλω να με αντιμετωπίζουν σαν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού αλλά σαν παίκτη της Λάρισας».

Για τον Νικοπολίδη

«Για μένα στάθηκε πολύ σημαντικός αυτός ο τερματοφύλακας. Διότι και τα χρόνια που ήταν στον Παναθηναϊκό και εγώ δεν έπαιζα, αλλά και μετά που έφυγε από τον Παναθηναϊκό, πάντα ήμασταν πολύ κοντά, διατηρούσαμε επαφή και με βοηθούσε. Τον ευχαριστώ διότι πέρα από τη βοήθεια σε όσες συνεντεύξεις έδινε τα τελευταία χρόνια μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για μένα».

Για την ομάδα της Ριζούπολης

«Δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει την αξία των παικτών που έφυγαν από τον Παναθηναϊκό μετά τη Ριζούπολη. Το έδειξαν άλλωστε τα αποτελέσματα, το έδειξε και η προσωπική τους πορεία αφού διέπρεψαν στο εξωτερικό ή στον Ολυμπιακό. Μην ξεχνάμε και ότι οι περισσότεροι από αυτούς μετείχαν στον άθλο της Εθνικής στην Πορτογαλία».

Για τον Μπασινά

«Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή δεν έχει Μπασινά!».

Για την Εθνική

«Ομολογώ ότι ο πρώτος μου στόχος όταν πήγα στη Λάρισα, ήταν να φτάσω στην Εθνική Ανδρών. Σίγουρα όμως δεν περίμενα αυτό να γίνει τόσο γρήγορα. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή για μένα. Και τώρα στόχος μου είναι να ξανακληθώ και τις επόμενες φορές».

Για το αν θα πήγαινε στον Ολυμπιακό«Είμαι επαγγελματίας. Αυτή τη στιγμή παίζω στη Λάρισα. Αργότερα μπορεί να παίξω οπουδήποτε. Τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον κανείς δεν μπορεί να ξέρει και να αποκλείσει. Όπως είπα το παρελθόν θέλω να το διαγράψω».

Για τους στόχους της Λάρισας

«Αυτή η ομάδα το μόνο που μπορεί να κάνει σίγουρα είναι να εξασφαλίσει την παραμονή της από νωρίς και να βάλει τις βάσεις για μεγάλα πράγματα στο μέλλον. Είναι παράλογο νομίζω για μι νεοφώτιστη ομάδα να θέτει στόχο με την πρώτη χρονιά το ΟΥΕΦΑ. Οι δυνατότητες υπάρχουν. Αλλά είναι προτιμότερο να πηγαίνεις σιγά σιγά και σταθερά, να κτίσεις βάσεις χωρίς πίεση και όχι να κάνεις μια χρονιά φωτοβολίδα».

Για το πρωτάθλημα

«Νομίζω ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Ο Ολυμπιακός ήταν το ακλόνητο φαβορί πριν αρχίσει κιόλας το πρωτάθλημα. Και επιβεβαιώθηκε αυτό με τα πρώτα παιχνίδια. Πολύ δύσκολα θα το χάσει, πρέπει να γίνουν απίθανα πράγματα».

Μάκης Σταθάτος

More
14 Oct 2005 19:09 #3996 by Γιώργος Γκούμας
Με Ακρατητο στο ΟΑΚΑ....Περιμενω να δω συστημα και ιδιαιτερα την ενδεκαδα.Ο Μπισκαν θα παιξει???Θα ειναι βελτιωμενος ή στα ιδια..,Μην ξεχναμε οτι ειναι η ακριβοτερη μεταγραφη του καλοκαιριου...Ειχαμε και τις δηλωσεις του Μπασινα...Για αυτο δεν εχω να πω κατι τα εχω πει και παλαιοτερα.Κακως εφυγε για μενα ο Μπασινας...Και ο τροπος που εφυγε δεν ηταν και ο σωστοτερος...Αλλωστε προσφερε τοσα χρονια...Ομως δεν μπορει να λεει οτι ηθελε και να μεινει!!!