Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2005/2006

More
04 Dec 2005 13:31 #6285 by Μάνος Γρυπάρης
Κι εγώ τα ίδια λέω τόσα χρόνια. Αν είχαν όλα τα αστέρια που έχουν διώξει (ενδεικτικά: Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος, Μπασινάς) η ομάδα θα ήτανε σταθερά στις 2 πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και στην Ευρώπη θα έκανε αξιοπρεπείς πορείες. Ας μην κατηγορούμε τους παίκτες γιατί αυτή την μπάλα ξέρουν, αυτή παίζουν. Έχω ξαναπεί ποιοι αξίζουν για μένα. Μόρις, Έκι, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος, Μάντζιος, Σαν Μαρτεάν και ο Ολισαντέμπε πριν περάσει την φάση των τραυματισμών. Και βέβαια 2-3 μικροί που προσπαθούνε και θα φανούνε στο μέλλον. Οι υπόλοιποι απλά υπάρχουνε για να συμπληρώνουνε ομάδα.

Τον Μαλεζάνι τον είχα σε εκτίμηση γιατί είναι και κυπελλούχος Ευρώπης. Όμως μετά τις ήττες από Εργοτέλη και Ατρόμητο απογοητεύτικα πλήρως. Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας την οποία ο Ιταλός έπρεπε να εκμεταλλευτεί και στις 2 περιπτώσεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Dec 2005 17:04 #6297 by Kostas
Eγώ πιστεύω ότι δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον Μαλεζάνι.Μια του κλέφτη,δυο,τρεις,τεσσερις...Ε,μετά έπρεπε να του πούμε άντε γεια!!Αν και ποτέ δεν είναι αργα!
:mrgreen: Υπενθυμίζω ότι τον Σκάζνι και τον Σουμ τον είχαμε διώξει μετά από ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα!!!! :x
(Ο Ζάετς λείπει πολύ απο την ομάδα :( )

More
04 Dec 2005 17:32 #6303 by Μάνος Γρυπάρης
O Ζάετς λείπει από την ομάδα σαν παίκτης, όχι σαν τεχνικός διευθυντής! 1ον έφερνε παίκτες κρυάρια (μόνο ο Galinovic του βγήκε, ποιος θα ξεχάσει τον Maric ή τον Andric τον οποίο τρώμε ακόμα στη μάπα! Παίκτες που δεν μπορούν να αλλάξουν την μπάλα στα 5 μέτρα. Και τόσοι άλλοι ακόμα) 2ον γιατί τον βάζανε να κάνει κουμάντο και να επεμβαίνει στην δουλειά του προπονητή. Σαν να πάει ο Ivic στον Santos να τον μάθει προπονητική και ποιους να βάζει μέσα. Ε, έλεος δηλαδή! Δεν φτάνει που στην Ελλάδα κάνουν οι πρόεδροι τις μεταγραφές και δεν ρωτάνε τους προπονητές τους, οι τεχνικοί διευθυντές μας έλειπαν.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
04 Dec 2005 20:38 #6314 by Alex
Μιλάμε για τον Αντριτς...Ρε αυτός ο Βραζιλιάνοε μήπως στην βροχή ξεβάφει;Ο άνθρωπος την μπάλα δεν τη δίνει ποτέ μπροστά...Πάντα πλάγια και πίσω!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Dec 2005 20:48 #6315 by a Guest
Replied by a Guest on topic Παναθηναϊκός 2005/2006
Σιγά μη διώξει ο Τζίγγερ τον Μαλεζάνι!Αφού ο άνθρωπος είναι ο μόνος που του κάνει το rotation,ώστε να παίζει ο καθένας έναν ορισμένο αριθμό αγώνων.
(Όλοι οι παίχτες του ΠΑΟ πληρώνονται ανάλογα με τα ματς που παίζουν)Αλλά τι λέμε,εδώ καθήσαμε και χάσαμε το πρωτάθλημα(για το περσινό μιλάω)για να ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΑ ΠΡΙΜ!!Καταλάβετέ το,το ψάρι βρωμάει ΑΠ'ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!

More
04 Dec 2005 21:22 #6316 by dimitris

headless wrote: Σιγά μη διώξει ο Τζίγγερ τον Μαλεζάνι!Αφού ο άνθρωπος είναι ο μόνος που του κάνει το rotation,ώστε να παίζει ο καθένας έναν ορισμένο αριθμό αγώνων.
(Όλοι οι παίχτες του ΠΑΟ πληρώνονται ανάλογα με τα ματς που παίζουν)Αλλά τι λέμε,εδώ καθήσαμε και χάσαμε το πρωτάθλημα(για το περσινό μιλάω)για να ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΑ ΠΡΙΜ!!Καταλάβετέ το,το ψάρι βρωμάει ΑΠ'ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!

re headless ti einai afta pou les???? e oxi kai na xasate to protathlima gia ta prim...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
05 Dec 2005 19:07 #6347 by a Guest
Replied by a Guest on topic Παναθηναϊκός 2005/2006
Ντάξει,ίσως το παρατράβηξα λίγο,αλλά σίγουρα δεν τους χάλασε η 2η θέση..
Και στο Ch.L. βγήκαν,και δεν πλήρωσαν πρίμ..Πίστεψέ με,το μόνο που τους νοιάζει (όλες τις προεδράρες) είναι τα φράγκα απ'το στοίχημα και το τελευταίο φρούτο,αυτή η Σούπερ Λίγκα.Η Σουπερ Λίγκα μας μάρανε,με γήπεδα που κόβουν 200 και 300 εισητήρια..Τέλος πάντων,το κόβω εδώ γιατί το θέμα είναι τεράστιο (άσε που ποναει κιόλας) :?

More
05 Dec 2005 20:49 #6355 by Antwnhs

Manos wrote: Κι εγώ τα ίδια λέω τόσα χρόνια. Αν είχαν όλα τα αστέρια που έχουν διώξει (ενδεικτικά: Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Κυργιάκος, Μπασινάς) η ομάδα θα ήτανε σταθερά στις 2 πρώτες θέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος .

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!Μηπως ηθελες να πεις σταθερα στην δευτερη θεση?????
Καραγκουνης=Δεν τον κραταγες με οσα και να του εδινες
Σειταριδις=Μια απο τα ιδια αλλα οχι γιατι ηθελε να πεξει σε μεγαλο πρωταθλημα απλα γιατι δεν μπορεις να συγκρυθεις με την κατοχο του τσου λου σε φραγκα και μπατζετ ετσι απλα...
Προσπερναω το τσογλανι...
Μπασινας..Απλα ελεος το παιδι να παει οπου θελει να ειναι καλα μπραβο του,και,και,και,αλλα να χανω ολοκληρο πρωταθλημα σε ομαδικο σπορ και να βγενει ο μιστερ γιουπι και να μου κλαιγεται για την παρταρα του απλα απαραδεκτος!!!
Να μου πεις Λυμπε ισως εχεις καποιο δικιο ναι,Αλλα με λιγα λογια κανεις απο αυτους δεν νομιζω οτι εφυγε ενω μπορουσε να κατσει :?

More
06 Dec 2005 01:23 - 06 Dec 2005 18:47 #6359 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Καραγκούνης δεν περίμενε για καμία πρόταση. Διαπραγματεύτηκε συμβόλαιο με Ίντερ 6 μήνες πριν. Σιγά μην καθότανε να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι που του δίνανε με το ζόρι τόσα χρόνια ένα εκατομμύριο το μήνα για να ζήσει!
Ο Σεϊταρίδης στο 2ο χρόνο του στον Παναθηναϊκό έπρεπε να κάνει ανανέωση για 4 χρόνια με χοντρά φράγκα. Έτσι κρατάς τους παικταράδες σου. Δεν τους διώχνεις για να τα κονομίσεις. Σε αυτό διαφέρουν οι Ελληνικές ομάδες (κυρίως ο Παναθηναϊκός) από τις μεγάλες ευρωπαϊκές. Τα μαγαζάκια που λέμε

Μπασινας..Απλα ελεος το παιδι να παει οπου θελει να ειναι καλα μπραβο του,και,και,και,αλλα να χανω ολοκληρο πρωταθλημα σε ομαδικο σπορ και να βγενει ο μιστερ γιουπι και να μου κλαιγεται για την παρταρα του απλα απαραδεκτος!!!

ΧΑχαχαχαχαχα! Τα ίδια λέγατε και για Νικοπολίδη και Κωνσταντίνου. Παλτάρες! Να σε δω τον Ιανουάριο αν τον πάρεις κι αυτόν τι θα λες μετά.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!!!Μηπως ηθελες να πεις σταθερα στην δευτερη θεση?????

Για την ακρίβεια ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ θα έλεγα. Σαν γαύρος που είσαι και τα λες αυτά δεν εκπλήσσομαι καθόλου! Όταν έχετε τα μαύρα σας τα χάλια στην Ευρώπη βρίσκεις πάτημα στο ελληνικό πρωτάθλημα του Ακράτητου και του Λεβαδειακού για να μας πεις ότι κάτι κατάφερες. Λοιπόν, κοίτα την 11άδα σου σήμερα (με εξαίρεση τον Γιαννακόπουλο που έδιωξες) και την ιδανική 11άδα του Παναθηναϊκού αν δεν είχε φύγει κανείς κι έλα να κάνουμε σύγκριση.

Βρες μου καλύτερο GK στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια από τους δικούς μας. Αν δεν διώχναμε τον Νικοπολίδη ποιον θα παίρνατε? Έπαιζε ο Ελέ καλύτερα από τον Νικοπολίδη? Θα έπαιζε κανείς καλύτερα από τον Galinovic των τελευταίων μηνών?
Βρες μου καλύτερο δεξί μπακ τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό από τον χρυσοπληρωμένο πρωταθλητή Ευρώπης Σεϊταρίδη.
Βρες μου καλύτερο αριστερό μπακ τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό από τον πρωταθλητή Ευρώπης Φύσσα (ή τον Μινχ στην 1η του χρονιά αν προτιμάς). Ή μήπως ο Ρεχάγκελ είναι άσχετος κι έπρεπε να βάλει τον Βενετίδη?
Βρες μου καλύτερο λίμπερο τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό από τον Χένρικσεν.
Βρες μου καλύτερο στόπερ τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό από τον Σωτήρη Κυργιάκο, ο οποίος είναι μακράν (από τις πρώτες ώρες που έπαιξε στο Champions League) ο καλύτερος Έλληνας στόπερ που υπάρχει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Βρες μου καλύτερο κόφτη (όχι οργανωτή, κόφτη μόνο) από τον Μπασινά (ο Κατσουράνης ναι, είναι καλύτερος). Πάλι ο Ρεχάγκελ ήτανε στραβός ρε γαμώτο και δεν έβαζε στο Euro τον Στολτίδη και τον Καφέ βασικούς να καταφέρναμε κάτι καλύτερο.
Βρες μου καλύτερο εργαλείο τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό από τον Καραγκούνη (ο οποίος θα έπαιζε άνετα και αριστερό εξτρέμ με τον Γκονζάλες κεντρικό)
Βρες μου καλύτερο σέντερ-φορ τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό από τον Παπαδόπουλο. Ψάξε και βρες! Ποιον? Τον Gio που τον έκαναν παικταρά η Ξάνθη και η Καλλιθέα? (γιατί στην Ευρώπη γελάγανε και τα τσιμέντα).

Και πες μου αν ο Παναθηναϊκός είχε την παραπάνω ομάδα μέχρι σήμερα, θα έβγαινε 3ος? Εγώ σου λέω θα έβγαινε 1ος. Μπορείς να μου αποδείξεις το αντίθετο? Βρες μου καλύτερη 11άδα από την παραπάνω.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 06 Dec 2005 18:47 by Μάνος Γρυπάρης.

More
06 Dec 2005 02:24 #6363 by Orestis Domis
Me to simpatheio pou petagomai san thn tsoutsou, alla o Tropinako einai panathinaikos,kai isws kai o fanatikoteros pou exw gnwrisei pote apo ta fora tou m2m kai tou gamesradio...
Oso gia sigkriseis, o mpasinas exei na pai3ei mpala polla xronia, eukola kai o Kafes kai o Stoltidhs ton pernoun
O papadopoulos misi sezon eixe kanei, 10 fores o fetinos okkas(pou o sollied den ton bazei!!).Akoma kai to kwlopaido o Castillo paizei kalitera...
To sxolio gia to Gio asxoliasto, min ta isopaidwnoume ola...H na ton sigkrinoume me ton Kwnstaninou, pou paizoun sthn idia thesi?
A, sta amintika xaf, mipws 3exases ton Karembeu?
Mipws 3exases aristera ton tzole?
Mipws o patzatzoglou prin traumatistei htan to kalitero DR sthn Ellada?
Gia ton Giannakopoulo to pes monos sou.
Xmmm Schurrer kai anatolakis perisi mipws htan korifaio didimo?
Telos pantwn, arketa oi sigkriseis giati den bgazoun kai noima...O kathenas exei proswpiki apopsi gia ton kathe paixth ki auth den allazei eukola. To thema einai oti exoume 8 prwtathlimata ta 9 teleutaia xronia xwris na eimaste h kaliteri omada?Ola auta ta xronia me th diaithsia ta pirame? As stamatisw edw thn koubenta... Outws h allws einai topic gia thn omada tou panathinaikou, oxi sigkrisis paixtwn h diafwnias gabrwn kai panathinaikwn...