Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2005/2006

More
09 Dec 2005 23:06 #6523 by Antwnhs
Κοιτα βασικα καλο θα ητανε να εχουμε τον κυριακο φετος να σπαει στο ξυλο τον μαλεζανι,ισως αυτο εχεις στο μυαλο σου και σου δινω ενα δικιο αν ειναι ετσι:? ..

καλα με τον Γιανακοπουλο δεν επιμενω,αν και η ιστορια νομιζω ακομα πως εχει αλλιως,αλλα αυτο που εγω εχω να πω ειναι κατι σαν τις δηλωσεις που εκανε περσυ πριν το ματς στην Θεσσαλονικη του οσφπ..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Dec 2005 01:39 #6560 by Μάνος Γρυπάρης
"Εμείς θα το πάρουμε"

Μένει και επιμένει! Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι το πιστεύει και το φωνάζει: "Εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Και μετά θα πάμε όχι μόνο στα μπουζούκια, αλλά και στο φεγγάρι". Το Sportime.gr εξασφάλισε και σας παρουσιάζει αποσπάσματα από την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο «Ε» της "Ελευθεροτυπίας". Ο Ιταλός απαντά σε όλα!

Το πιο αμφιλεγόμενο πρόσωπο της αθλητικής επικαιρότητας, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι μίλησε στην Χριστίνα Κοραή για λογαριασμό του «Ε» και στην 12σελιδη συνέντευξη δεν έχει αφήσει... ερώτημα να πέσει κάτω. Εκφραστικός ως συνήθως, στη φωτογράφηση, ετοιμόλογος όπως πάντα, σε κάθε λογής ερώτηση, δηλώνει την πίστη του για τον φετινό τίτλο, αναλαμβάνει την ευθύνη για τον αποκλεισμό από τον Εργοτέλη και ζητάει ψυχραιμία από τον πρωθυπουργό γιατί στο τέλος θα πανηγυρίζει!

Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης Μαλεζάνι:

- Το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής έχει χάσει δύο σημαντικά στοιχήματα, το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ, δεν σας επηρεάζει αρνητικά;

"Στο Τσάμπιονς Λιγκ θα θεωρούσα αποτυχία αν δεν είχαμε πετύχει να προκριθούμε στη φάση των ομίλων. Ημασταν η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που αντιμετώπισε στην Αθήνα με ένα τέτοιο παιχνίδι την Μπαρτσελόνα. Επομένως, δεν μπορώ να πω ότι ο αποκλεισμός μας από το Τσάμπιονς Λιγκ συνιστά αποτυχία, αντίστοιχη με αυτή που θεωρώ εγώ ότι είχαμε στο κύπελλο Ελλάδας".

- Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης είπε πρόσφατα στους παίκτες: "Στη ζωή μου έχω τη νοοτροπία του νικητή, αυτή θέλω να έχετε κι εσείς". Μήπως οι κρίσιμες ήττες, τους έχουν δημιουργήσει το αίσθημα του λούζερ;

"Στο γονίδιο του Παναθηναϊκου είναι ο νικητής. Είναι το περιβάλλον, η χημεία, η ιστορία της ομάδας. Το εισέπραξα κι εγώ όταν ήρθα. Ομως, η εξέλιξη και οι συνθήκες απαιτούν αυτό που υπάρχει σαν "μαγιά" να βελτιωθεί, να διευρυνθεί, να ενισχυθεί".

- Ομως οι οπαδοί θλίβονται, βιάζονται, δεν αγοράζουν εισιτήρια...

"Ξεκαθαρίζω ότι κατανοώ πλήρως την μεγάλη πίεση για το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο ρεαλιστικός άμεσος στόχος μας. Να το κατακτήσουμε. Πρέπει και θα το κάνουμε. Εχω πλήρη επίγνωση και της ευρωπαίκής διάστασης του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, είναι προφανές ότι εγώ δεν μπορώ να έχω τα αποτελέσματα που θέλω και θέλουμε όλοι μέσα σε τέσσερις μήνες ή ένα χρόνο".

- Στον αγώνα με την Ξάνθη είχατε στον πάγκο τον Σάντορ Τόργκελε. Οι φίλαθλοι προφανώς τον ήθελαν στο παιχνίδι. Οταν άρχισαν τον επευφημούν, εκείνος σηκώθηκε κι άρχισε να τους χαιρετά...

"Ηταν πολύ φυσιολογική η αντίδραση του. Οταν κάποιος εκφράζει τον αυθορμητισμό του δεν έχω πρόβλημα. Εγώ μισώ τη ρουφιανιά".

- Πολλοί είπαν ότι αντέδρασε έτσι ο Τόργκελε για να δείξει ότι "γράφει" τον προπονητή του.

"Διαφωνώ απολύτως. Ο Τόργκελε έκανε ένα μεγάλο λάθος κατά την έξοδο του από τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Επειδή είμαι πολύ ευθύς σε όλες μου τις σχέσεις -και φυσικά με τους παίκτες μου- του το είπα και το κατάλαβε. Μπορείς να εξέρχεσαι και να ανταποδίδεις το χαιρετισμό, σε καμία περίπτωση, όμως, δε θα δείχνεις ασέβεια. Οχι μόνο στις επιλογές του προπονητή σου, αλλά και απέναντι στους συναδέλφους σου που βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι, στον πάγκο ή στην κερκίδα. Του είπα, επίσης, ότι αυτή η συμπεριφορά δείχνει αδυναμία να αντιληφθεί και να συμμετάσχει στη δημιουργία της ομάδας. Ο πρωταρχικός στόος ο δικός μου και του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι να δημιουργήσουμε ομάδα και όχι ένα άθροισμα παικτών".

- "Πόνεσε" πολύ όταν ο Εργοτέλης, μια ομάδα της Β' Εθνικής, απέκλεισε τον Παναθηναϊκό από το κύπελλο;

"Ηταν αναμφισβήτητα μια αποτυχία. Ενα λάθος δικό μου πρώτα από όλα. Ενα λάθος των ποδοσφαιριστών. Δε διστάζω να παραδεχθώ ότι χρησιμοποίησα περισσότερους νέους από όσους η κρισιμότητα του παιχνιδιού τελικά επέβαλλε. Από την άλλη, ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία και δε δίνται συχνά. Θα σας πω και κάτι άλλο. Είναι πολύ δύσκολο να έχεις σε ετοιμότητα και σε συγκέντρωση ποδοσφαιριστές που είναι ταυτόχρονα απασχολημένοι σε πρωτάθλημα, κύπελλο κι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Μην ξεχνάμε ότι 15-16 δικοί μας ποδοσφαιριστές είναι ταυτόχρονα και εν ενεργεία διεθνείς. Συνεπώς, η απώλεια συγκέντρωσης μπορεί να αποβεί μοιραία σε κάποιο παιχνίδι. Γι' αυτό κι επιμένουμε τόσο στο ζήτημα της νοοτροπίας να λειτουργούμε ως ομάδα".

- Οταν είδατε στις κερκίδες το πανό "One way ticket to Verona - Go Alberto" πως αντιδράσατε;

"Ηταν μία κακία. Τέτοιου είδους υπονοούμενα προσβάλλουν την προσωπικότητα μου και τον επαγγελματισμό μου, την αφοσίωση μου με την οποία αντιμετωπίζω τον Παναθηναϊκό. Δεν το είχα κάνει σε τέτοιο βαθμό ποτέ πριν για καμία ομάδα στην προπονητική μου καριέρα. Αρκεί να σας πω ότι εγώ μένω εδώ χωρίς την οικογένεια μου. Σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας μου ασχολούμαι με την ομάδα. Για να διασκεδάσω, πάντως, αυτή την κακία, θέλω να ενημερώσω αυτούς που σκέφτηκαν να γράψουν εκείνο το πανό ότι το συμβόλαιο μου προβλέπει έτσι κι αλλιώς εισιτήρια για τη Βερόνα, αφού πηγαίνω για να βλέπω τη γυναίκα μου και τις κόρες μου".

- Κι αυτό λένε ότι το κάνετε σχεδόν κάθε εβδομάδα.

"Αλλο ένα ψέμα. Φυσικά και δεν είναι τόσο συχνά. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να είναι άξιο αναφοράς το αν εγώ ταξιδεύω για να δω την οικογένεια μου. Συνήθως χάνω μια-μιάμιση μέρα στο ταξίδι, για να μείνω λιγότερες από 24 ώρες στη Βερόνα. Πέρυσι κανείς δεν έδινε σημασία σ' αυτό και φέτος το αναφέρουν συνέχεια. Να κρίνουν κάποιον από τη δουλειά του και όχι από το πόσο συχνά πηγαίνει να δει την οικογένεια του".

- Εχετε πει ότι ο μόνος αρχηγός που έχετε είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

"Είναι αλήθεια. Ο σεβασμός μου στο πρόσωπο του είναι αυτονόητος. Υπήρξα επιλογή του Γιάννη Βαρδινογιάννη για να προωθήσει τους στόχους που έχει για την ομάδα του. Είναι σημαντικό για τον προπονητή να τον στηρίζει ο ιδιοκτήτης της ομάδας. Επιπλέον, έχουμε μεταξύ μας και μια πολύ καλή χημεία που βοηθάει στη συνεργασία. Από εκεί και πέρα, όλες οι επαφές σε όλα τα επίπεδα της ομάδας έχουν προωθηθεί πολύ και αυτό γίνεται αντιληπτό. Η διοίκηση φροντίζει να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα και στην ομάδα συνολικά και σε κάθε παίκτη χωριστά. Υπάρχει ένα πολύ καλό feeling".

- Ηττα και με τον Ατρόμητο.

"Παίξαμε κακό παιχνίδι. Δεν κρίθηκε το πρωτάθλημα πάντως, έχουμε καιρό μπροστά μας. Κι αυτή τη φορά δείξαμε, δυστυχώς, ότι μας λείπει η νοοτροπία της ομάδας".

- Ακουσα την κριτική ότι ο Μαλεζάνι σε 11 παιχνίδια κατέβασε 11 διαφορετικές ενδεκάδες. Πως να δέσει έτσι η ομάδα;

"Αυτή είναι μία ακόμη μεγάλη αντίφαση στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Φτιάχνεις μια ομάδα υπολογίζοντας περίπου δύο παίκτες για κάθε θέση. Δεν βλέπω για ποιο λόγο δεν μπορείς να αλλάζεις όταν υπάρχει η αναγκαιότητα ή η σκοπιμότητα να το κάνεις. Κυρίως όταν είναι πολλές οι διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχεις. Πέρα από αυτό, οποιοσδήποτε παρατηρήσει την ομάδα μας, είναι προφανές ότι βρίσκει σταθερές. Ο κορμός της ομάδας είναι 6-7 ποδοσφαιριστές που παίζουν σκληρό μπακ. Δεν συμφωνώ με την άποψη ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι ίδιοι. Ολοι είναι σημαντικοί. Αλλά ο καθένας έχει το δικό του ρόλο και βάρος, όπως συμβαίνει σε όλους τους χώρους".

- Εμαθα ότι ο Κονσεϊσάο σας είπε "Μίστερ, κανόνισε να μας πας στα μπουζούκια". Είναι έτσι;

"Είναι αλήθεια και του είπα ότι θα πάμε όταν ο Παναθηναϊκός κερδίσει το πρωτάθλημα".

- Γιατί δεν δίνετε άδεια στους παίκτες σας να πάνε πριν από το πρωτάθλημα;

"Το πρόβλημα είναι ότι εμείς είμαστε δημόσια πρόσωπα. Αν κερδίζουμε, μπορούμε να πάμε όχι μόνο στα μπουζούκια, αλλά και στο φεγγάρι. Αν χάνουμε ή δεν κερδίζουμε, μπορεί να ερμηνευτεί με λάθος τρόπο όχι μόνο μια έξοδος στα μπουζούκια, αλλά κι ένας καφές που θα πιούμε. Είναι υποχρέωση του κάθε επαγγελματία ποδοσφαριστή να προσέχει τις δημόσιες εμφανίσεις του".

- Ποιες θεωρείτε τις μεγαλύτερες στιγμές της ομάδας;

"Ο ακρογωνιαίος λίθος είναι, βεβαίως, η συμμετοχή στον τελικό του Γουέμπλεϊ. Ακολούθησαν οι μεγάλες πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ το '96 και των τελευταίων χρόνων. Ολες αυτές οι επιτυχίες κι επιδόσεις σηματοδοτούν την πορεία και τη συνέχεια αυτής της ομάδας".

- Είναι αλήθεια ότι σας έκανε πρόταση η Φιορεντίνα, αλλά εσείς προτιμήσατε τον Παναθηναϊκό;

"Αλήθεια είναι".

- Είστε επαγγελματίας. Θα μπορούσατε κάποια στιγμή μελλοντικά να πείτε "ναι" και σε μία πρόταση του Ολυμπιακού;

"Δεν νομίζω ότι ένας προπονητής που έχει προπονήσει τον Παναθηναϊκό, μπορεί μετά να πάει στον Ολυμπιακό".

- Ο οπαδός του Παναθηναϊκού έχει κάποιο ιδιαίτερο γνώρισμα που τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους;

"Είναι εστέτ".

- Ξέρετε ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός είναι Παναθηναϊκός;

"Δεν το ήξερα. Επομένως, έχει το γονίδιο του νικητή!".

- Τώρα που το μάθατε αισθάνεστε μεγαλύτερη ευθύνη; Πρέπει να σας πω ότι είναι φανατικός οπαδός και οι ήττες της ομάδας του μπορεί να τον επηρεάσουν στην άσκηση των πρωθυπουργικών καθηκόντων του...

"Οντως την αισθάνομαι. Θα ήθελα κι εκείνον να τον ηρεμήσω, λέγοντας του ότι, παρά τις δυσκολίες και τις ατυχίες μας, θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Αρκεί και η τύχη να μην συνεχίσει να μας έχει γυρισμένη την πλάτη".

www.sportime.gr/xst/index.php?op ... 3&Itemid=1

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
11 Dec 2005 03:07 #6562 by Alex
Καλά κρασιά τον Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
11 Dec 2005 10:12 #6567 by Αντώνης Κατρής
Εγώ έχω να πω το εξής... Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλειά του και αν στο τέλος τα έχει σκατώσει πέρνει πόδι και έρχεται καινούργιος. Στην τελική μπορεί να αρχίσει ο Παναθηναϊκός να παίζει μπαλάρα μετά τα Χριστούγεννα. Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι η ομάδα πρέπει να πάει με λογική Αγγλίας. Κρατάμε τον προπονητή τουλάχιστον μία ολόκληρη χρονιά, αν τα πάει καλά τον κρατάμε, αν πατώσει πάει άκλαφτος. Και αυτό το κάνουν σε ένα πρωτάθλημα που μπορείς να βρεθείς από πρώτος τελευταίος χωρίς να το καταλάβεις. Γιατί λοιπόν να μη γίνει και στην Ελλάδα που στην χειρότερη περίπτωση ο Παναθηναϊκός θα έρθει τρίτος. Αφού υπάρχει η πολυτέλεια κάποια παιχνίδια να τα κερδίζει απλά και μόνο η φανέλα γιατί να μη δώσουμε σε ένα προπονητή χρόνο? Ο Ντέμης αυτό έκανε με το Σάντος και η ΑΕΚ αρχίζει να παίζει και πάλι μπαλάρα

More
11 Dec 2005 13:13 #6569 by Antwnhs
Ας κατσει ο μπινες ας κατσει,ετσι που τα εχει κανει να τα ξεμπλεξει μονος του..
Μπορει να αρχισει να μοιραζει σφαλιαρες ο Αποστολακης τωρα να σοβαρεψουνε λιγο τα πραγματα???αυτο θελω εγω...

More
11 Dec 2005 16:07 #6572 by Alex
Οπως πάμε ούτε πέμπτοι δεν βγαίνουμε!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
11 Dec 2005 22:53 #6580 by Alex
Χαχαχαχα ο άθλιος θέει να είμαστε καλοί μαζί του μην θιχτεί!Ρε Τζίγγερ τί περιμένεις να του δώσεις κλοτσιά στα οπίσθια...Να του πούμε και μπράβο του παιδιού θέλει...

EIZO S2401W 24'' TFT

More
12 Dec 2005 10:06 #6588 by Αντώνης Κατρής
Γι'αυτό σε αυτή τη χώρα δεν θα πάμε ποτέ καλά στη μπάλα... Και για τον Όττο μόλις τον ήπιαμε από τους Φινλανδούς λέγαν όλοι να φύγει και να φύγει και πάρτε του το κεφάλι του άχρηστου. Ευτυχώς ο Γκαγκάτσης για μια φορά έκανε κάτι σωστό και τον κράτησε και σηκώσαμε την κούπα. Δηλαδή χρειαζόμαστε πιο τρανταχτό παράδειγμα για να πιστούμε? Να σας δώσω λοιπόν ένα. Sir Alex Ferguson!!! Πήγε στη Manchester United το '90 αν θυμάμαι καλά (μπορεί και '91) και τα πρώτα 2 χρόνια έπαιρνε απ'τα τρία το μακρύτερο παρόλο που είχε παίκτες της εμβέλειας του Palister (μέγιστος αμυντικός των αρχών του '90) είχε τον Giggs τα ξεκινήματά του και αρκετούς άλλους αξιότιμους κυρίους. Αλλά η διοίκηση τι έκανε? Τον κράτησε και μετά σήκωσε 9 κούπες κάμποσα κύπελλα και ένα Ευρωπαϊκό και τώρα που πάλι πάει κατά διαόλου τον κρατάει. Και ξαναλέω εκεί στα βόρεια το να πέσεις είναι υπερβολικά εύκολο και εκτός αυτού αν τερματίσει 3ος αντί 2ος σημαίνει μεγάλη απώλεια σε χρήμα... Εδώ λοιπόν στην Ελλαδίτσα μας που ούτε να πέσουμε υπάρχει περίπτωση ούτε να χάσουμε τπτ χρήματα και η Ευρώπη είναι σχεδόν σίγουρη γιατί να πρέπει να τον καρατομήσουμε αμέσως? Το καλοκαίρι το συζητάμε αλλά τώρα μόνο κακό θα κάνει γιατί μπορεί να παίξουμε καλύτερα αλλά τελικά δε θα φτιάξουμε ποτέ ομάδα...

Υ.Γ Ο Ντούσκο στον Ολυμπιακό πόσο καιρό έχτιζε πριν αρχήσει να παίρνει κούπες αυτός και όλα τα φρούτα μετά απ'αυτόν???? Αυτό τα λέει όλα

More
12 Dec 2005 15:40 #6591 by Alex
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο...Αλλά επειδή εσύ περιμένεις πολύ καιρό τώρα (εκτός από το προπέρσυνο πρωτάθλημα) να κάνεις κάτι καλύτερο δεν έχεις περιθώρια...Και οταν βλέπεςις οτι η ομάδα δεν πάει οχι καλύτερα αλλά διαλύεται (άραγε ουέφα θα βγούμε;) αντιδράς.Οταν αυτοί που σου λέγανε οτι ήταν προάγγελλοι καλυτερων ημερών,είναι πολύ αλλά πάρα πολύ κατωτεροι των περιστάσεων αντιδράς.Οταν ένας άνθρωπος σου δείχνει με τα συνεχιζόμενα λάθη του οτι δενπατάει πουθενά,οταν τα βλέπει όλα ρόδινα εκεί που εσύ ντρέπεσαι να αναφερθείς (βρήκε 5 παίχτες που παίξανε καλά με την Βέρντερ μεταξύ αυτών και τον Βύντρα που εφθύνεται για 4 γκολ!) θα αντιδράσεις.Μην ξεχνας οτι ο Παναθηναϊκός δεν ήταν τελείως ανηπόλυπτος οπως η εθνική που αναφέρεις,στην ευρώπη είχε χτίσει κάτι.Κι έρχονται κάποιοι και σε μηδενίζουν,με τακτικές που δεν εφαρμόζει ούτε δίχρονο παιδάκι...Μην ξεχνας ο Ρεχάγκελ με τις σφαλιάρες που έφαγε συμπέρανε κάποια πράγματα για την ομάδα της εθνικής και έκανε σοβαρές αλλαγές δεν καθόταν απαθής...Δηλαδή επειδή θίχτηκε ο Μαλεζανάκος και νευρίασε του βρίσκουμε δίκιο;Δεν το καταλαβαίνω αυτό...

EIZO S2401W 24'' TFT

More
12 Dec 2005 16:44 #6596 by Μάνος Γρυπάρης
O Alex Ferguson ανέλαβε στις 6 Νοεμβρίου του 1986. Την 1η χρονιά αποκλείστηκε απ' το κύπελλο και τερμάτισε 11ος. Επί 3 χρονιές συνέχιζε να τερματίσει εκεί, 11ος...13ος...κτλ. Την 3η χρονιά του αναρτήσανε πανώ στο γήπεδο (ποιοι? Οι ’γγλοι!) "3 χρόνια δικαιολογίες, σήκω και φύγε". Όμως τo 1990 πήρε το FA Cup και την επόμενη χρονιά (τέλη σεζόν 1990/91) πήρε το κυπελλούχων κερδίζοντας την εκπληκτική τότε Barcelona.

Το θέμα είναι ότι ο Ferguson είναι αυτός που κάνει το κουμάντο στην United. Και δεν είχε διώξει ποτέ παίκτη με εξαίρεση τον David Beckham λόγω του επεισοδίου που είχε γίνει τότε. Και τον αντικατέστησε και με το παραπάνω με τον Cristiano Ronaldo, έτσι? Εδώ στην Ελλάδα οι πρόεδροι κάνουν κουμάντο και όταν έρθει η μεγάλη μεταγραφική πρόταση διώχνουν παίκτες για πλάκα. Προσωρινά εξαιρούνται μόνο ο Ολυμπιακός (στην μετά Stelios εποχή) και η ΑΕΚ του Ντέμη (αν και σε ενάμιση χρόνο δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα Κατσουράνης, Λυμπερόπουλος και οι υπόλοιποι βασικοί είναι στη θέση τους). Όπως έδιωξαν τόσα χρόνια όλους αυτούς τους παίκτες έτσι θα γίνει και στο μέλλον. Επομένως απ'τη στιγμή που ο Μαλεζάνι δεν κάνει το κουμάντο και κανονίζουν άλλοι τα μεταγραφικά ας μην περιμένουμε να ανακάμψει ο Ιταλός. Πάντα θα δουλεύει με το υλικό που του δίνουνε και ποτέ με τους παίκτες που θέλει.

O Γκαντέμης της χρονιάς
Η τύχη από την ατυχία στο ποδόσφαιρο απέχουν όσο η μύτη από το στόμα. Για τον Παναθηναϊκό όσο το 2004 από το 2005. Μια αραβική παροιμία λέει: «Πέτα έναν τυχερό άνθρωπο στη θάλασσα κι εκείνος θα βγει με ένα ψάρι στο στόμα». Αν κάνουν οι ’ραβες το λάθος να πετάξουν στη θάλασσα τον... Μαλεζάνι να είναι σίγουροι πως θα χρειαστούν τον Κουστό για να τον τραβήξει στην επιφάνεια!

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος, αλλά η κατάρα που τον ακολουθεί δεν τον άφησε ούτε κόντρα στον Ηρακλή. Οι κυανόλευκοι με το γκολ του Καπετάνου στο 86' (2-2) βύθισαν κι άλλο τους πράσινους. Oργή λαού κατά ΠΑΕ, παικτών, Μαλεζάνι. "Έξω οι τσάτσοι του Κόκκαλη", απάντησαν από το κέντρο του γηπέδου στους οργανωμένους. Ηφαίστειο ο Μαλεζάνι, έβριζε δικαίους και αδίκους. "Αισθανόμασταν σαν εγκληματίες. Ντροπή. Αυτό σήμερα ήταν ζούγκλα. Σταματήστε να ειρωνεύεστε, γαμώτο"!

www.sportime.gr/xst/index.php?op ... 8&Itemid=1

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)