Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2005/2006

More
24 Oct 2005 13:28 #4486 by Μιχάλης Πλατάρης
Ο ΛΥμπε γενηθηκε για ενα σκοπο:ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!!

Δεν μπορει να μν σκοραρει σε ποσους αγωνες και μολις ερθει ο αγωνας με τον ΠΑΟ!!!TRELA!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2005 13:56 #4488 by Μάνος Γρυπάρης
Από επίθεση καλά είμαστε. Αλλά η ομάδα θα το πούμε για χιλιοστή φορά κι ας γίνουμε κουραστικοί, δεν έχει άμυνα. Γι' αυτό στα μεγάλα παιχνίδια πιάνει πάτο. Ο Γκούμας κι ο Κώτσιος δεν κάνουνε. Ο Βύντρα κι ο Δάρλας δεν έχουν την εμπειρία και θέλουν λίγο καιρό για να στρώσουνε. Ο Nilsson κατ' ανάγκη παίζει δεξί μπακ δεν είναι αυτή η θέση του. Όσο για τον Biscan, καλός τεχνίτης αλλά είναι αργός και δεν κάνει για στόπερ. Αφού δεν πήρε η διοίκηση στον Μαλεζάνι έναν καλό αμυντικό θα πληρώσει το τίμημα.

Πέρα από αυτό έχω απογοητευτεί πλήρως και από τη μεσαία γραμμή. Αν είναι ο Ιταλός να κρατάει έξω SanMartean και Χαραλαμπίδη επειδή δεν τους γουστάρει τότε να ετοιμαζόμαστε για δράμα φέτος. Δεν είμαστε Ρεάλ Μαδρίτης για να έχουμε δύο 11άδες και την πολυτέλεια να τσακώνεται ο coach με τους παίκτες του. Η πλάκα είναι ότι πλέον εμπιστεύεται τον Seric για αριστερό εξτρέμ. Τώρα τα είδαμε όλα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Oct 2005 17:09 #4501 by Γιώργος Γκούμας

Manos wrote: Τώρα τα είδαμε όλα.

Tipota den exoume dei akoma...Exei poli dromo akoma to ergo kai o Italos skino8etis mou fainetai oti exei lagous na vgalei ...Idwmen...

More
24 Oct 2005 19:32 #4516 by Antwnhs
Ενταξει πρεπει να το ξεπερασουμε αυτο με την αμυνα ειναι λιγο χαζο..
Σε χαλαει το οτι ο Nilson πεζει δεξι μπακ αλλα σε χαλαει και οτι ο Seric πεζει χαφ!!!Ελεος δηλαδη...

Τωρα εγω που πρωτος υποστηζριζα τον Μαλε σε δυσκολες μερες ,τωρα του καταλογιζω ΟΛΗ την χτεσινη βλακεια..Σε ολο το ματς με 10 πεξαμε για το γουστο του και καπελο του,κοληταρι του Wooter ..
Εχεις πεταξει εκτος ομαδας τον πιο ταλαντουχο σου παιχτη και ολοι σε στηριζουν και λενε προβληματικος,εχεις εξαφανισει τον Κυπριο και ολοι λενε δεν μαρκαρει,ΑΛΛΑ αυτο που εκανες εχτες σου ευχομαι να το πληρωσεις συντομα....
Αυτα τα λιγα και οπως ειπαμε φανελα μονο με τριφυλι και οχι ονοματα,και Χ2 αυτο σε προπονητες που κανουν μαγαζακι τους την Παναθα..

PS Οταν λεω να το πληρωσει δεν ενοω να φυγει,αλλα να εχει και παρεα :wink: :wink: :wink:

More
26 Oct 2005 02:22 #4551 by Alex
Το πρόβλημα είναι οτι ο Μαλεζάνι είναι τόσο αφελής που συνεχίζει και βάζει στην αρχή τον Γκοναζάλες αμυντικό χαφ.Που ακούστηκε να παίζεις 4-4-2 και να έχεις δύο αμυντικά χαφ.Πως θα βγει η αμάδα μπροστα αν δεν έχεις 10άρι.Μόλις προωθεί τον Γκονζάλες ανεβαίνει η ομάδα...Αλλά δεν το βλέπει.Α και είναι τραγικό να θάβονται παίχτες σαν τον Θεωδορίδη και τον Χαραλαμπίδη.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
02 Nov 2005 14:19 #4916 by Μάνος Γρυπάρης
Μαλεζάνι: Με νοοτροπία νικητή

Βαρκελώνη, αποστολή Β. Παπαθεοδώρου, Ν. Βασιλαράς.Προσγειωμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι η ομάδα του έχει δύσκολο έργο, αλλά πρόσθεσε πως θα παίξουν 11 εναντίον 11, ενώ οι παίκτες του θα έχουν νοοτροπία νικητή. Για κρίσιμο αγώνα μίλησε ο Ροναλντίνιο. Αισιόδοξοι Κονσεϊσάο και Βόουτερ.

Ακολουθούν αναλυτικά τα όσα ερωτήθηκε και απάντησε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι.

-Λένε ότι για να πάρει μια ομάδα αποτέλεσμα στο Καμπ Νου, εκτός από τύχη χρειάζεται θράσος και την βοήθεια Αγίων. Ισχύει ή είναι υπερβολή;

«Η τύχη χρειάζεται πάντοτε χρειάζεται και για την Μπαρτσελόνα. Εμείς πρέπει να τα δώσουμε όλα, παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα και αυτά είναι τα πλαίσια».

-Με δεδομένο ότι το αυριανό ματς είναι πιο δύσκολο από της Αθήνας, τι διαφορετικό θα δώσει στην ομάδα του σε ότι αφορά στην ενδεκάδα και στο σύστημα;

"Το παιχνίδι της Αθήνας πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Αύριο είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Όταν παίζεις με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης πρέπει να είσαι όσο πιο ακριβείς γίνεται και με όσα λιγότερα λάθη. Η ομάδα είναι έτοιμη και βάζοντας αυτά τα στοιχεία στο παιχνίδι μας θα ξεκινήσουμε τον αγώνα με τις καλύτερες προοπτικές".

-Με δεδομένο ότι στο πρώτο παιχνίδι η τακτική λειτούργησε άψογα να περιμένουμε να δούμε την ίδια τακτική;

"Η Μπαρτσελόνα παίζει με έναν συγκεκριμένο τρόπο, το ίδιο και εμείς και όπως είπα το σημαντικό είναι να μην κάνουμε λάθη".

-Πως βλέπεται έναν βαθμό ισοπαλίας; Μόνο σαν αποτέλεσμα ή και το ότι δεν αφήνει την Μπαρτσελόνα να χαλαρώσει στη συνέχεια;

"Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμλένοι 100 στο αυριανό παιχνίδι χωρίς να σκεφτόμαστε την Βρέμη ή οτιδήποτε άλλο. Με δεδομένο ότι η διοργάνωση είναι σαν ένα μικρό πρωτάθλημα και υπάρχουν περιθώρια για να ξαναγυρίσεις στο παιχνίδι της πρόκρισης. Για αυτό μας ενδιαφέρει μόνο το αυριανό ματς".

-Με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός φτιάχνει μια νέα ομάδα, αν ο Παναθηναϊκός πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα θα το θεωρεί ποδοσφαιρικό θαύμα που θέτει τον πήχη πιο ψηλά;

«Θέλω να ανοίξω μια παρένθεση εδώ. Όπως τα λέμε εδώ μου θυμίζει μνημόσυνο. Ότι δηλαδή αν χάσουμε εντάξει, δεν έγινε τίποτα, ενώ αν κερδίσουμε θα είναι θαύμα. Δεν το βλέπουμε έτσι, θα μπούμε να κερδίσουμε και να έχουμε την νοοτροπία του νικήτή. Αυτό θέλω να περάσω στην ομάδα».

-Θα θωρακίσετε την αμυντική διάταξη και θα παίξετε με αντεπιθέσεις;

«Όσο αφορά την άμυνα θα πρέπει να αμυνθούμε δυνατά. Δεν είναι μόνο η άμυνα όμως, πρέπει να επιτεθούμε έξυπνα και όχι μόνο να αμυνθούμε, γιατί πολλά γκολ στο ποδόσφαιρο τα τρως όταν προσπαθείς να επιτεθείς με λάθος τρόπο».

-Σε αυτό το σχέδιο για επίθεση με έξυπνο τρόπο περιλαμβάνει δυο επιθετικούς; Γιατί στο Ούντινε ο Παναθηναϊκός έπαιξε με έναν και κόντρα σε μια μικρότερη ομάδα από την Μπαρτσελόνα.

"Δεν θέλω να συσχετίσω το παιχνίδι με την Ούντινε, αφού πάμε πολύ πίσω. Τα πλάνα της ομάδας είναι πλέον προκαθορισμένα. Δεν έχει σημασία να παίζεις με 3 ή με 4 επιθετικούς, αλλά να υπάρχει ένα σύστημα το οποίο πλέον υπάρχει. Από όσο ξέρω όταν ο Παναθηναϊκός είχε παίξει με την Μπαρτσελόνα είχε αφήσει μια ιστορία, άρα έβγαινε στην επίθεση. Δεν θα έλεγα ότι κάποιος προπονητής και ειδικά εγώ βάζει μια ομάδα να αμύνεται μόνο. Θέλει δυνατή άμυνα και έξυπνη επίθεση".

-Πως βλέπετε την Μπαρτσελόνα των τελευταίων αγώνων. Τι πιστεύεται για τον Ροναλντίνο και τον Μέσι;

«Την παρακολουθώ. Είναι ευχάριστο να βλέπεις ωραίο ποδόσφαιρο. Ο Ροναλντίνιο είναι ένας μεγάλος παίκτης και με απασχολεί το πώς θα τον αντιμετωπίσουμε. Όσο για τον Μέσι θα προτιμούσα να έπαιζε».

-Γιατί θα θέλατε να παίξει ο Μέσι;

"Είναι απλή εξήγηση. Επειδή τον γνωρίζουμε θα προτιμούσαμε να είχαμε αυτόν απέναντί μας".

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Φλάβιο Κονσεϊσάο..

-Η Μπαρτσελόνα είναι φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ;

«Πιστεύω πως ναι. Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και χαίρονται με αυτό που κάνουν και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».

-Τι σημαίνει να παίζεις και πάλι στην Ισπανία;

"Είμαι χαρούμενος που είμαι και πάλι εδώ για να παίξω κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες και να δούμε τι θα γίνει αύριο".

-Πιστεύεις ότι ο Ροναλντίνιο μπορεί να πάρει τη Χρυσή Μπάλα;

«Πρέπει να την κερδίσει. Είναι ένας μεγάλος παίκτης και αξίζει να κερδίζει».

-Ενας από τους λόγους που ήρθες στον Παναθηναϊκό ήταν το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από την πρόκριση επί της Βίσλα, έθεσες νέους στόχους;

«Πάντα σκέφτομαι μεγάλους στόχους. Το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να σκεφτόμαστε μπροστά».

-Βλέπεις στο Ισπανικό πρωτάθλημα την Μπαρτσελόνα να παίζει καλά και την Ρεάλ όχι. Σε πονάει αυτό;

"Η Ρεάλ είναι πάντα Ρεάλ".

* Σήμερα είναι αργία στην Βαρκελώνη, ημέρα των Αγίων Πάντων, με αποτέλεσμα όλα τα μαγαζιά να είναι κλειστά.

* Πριν αλλά και μετά την προπόνηση της Μπαρτελόνα περίπου 200 άτομα είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα αποδυτήρια για να πάρουν αυτόγραφα και φωτογραφίες τους αστέρες.

* Σήμερα κατέφθασαν αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη και η πόλη απέκτησε και πράσινο χρώμα, με τον κόσμο να κάνει βόλτες και να τραγουδάει. Ωστόσο, ο κυρίως όγκος αναμένεται να έρθει άυριο.

* Η συνέντευξη Τύπου του Μαλεζάνι ξεκίνησε 45 λεπτά νωρίτερα απ' ότι ήταν προγραμματισμένη, για να εξοικονομηθεί χρόνος και να μην πάει πολύ αργά. Πάντως, η συνολική διάρκεια της ομιλίας του μαζί με τον Κονσεϊσάο ήταν 1 ώρα και 15 λεπτά.

* Ο Ροναλντίνιο εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου με μαύρη μπαντάνα και μπλούζα που έγραφε βασιλιάς.

www.sportime.gr/xst/index.php?op ... 8&Itemid=1

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
08 Nov 2005 13:11 #5103 by Μάνος Γρυπάρης
Χαλκιάς: Εγώ την πλήρωσα...

τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιό του με τον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Κώστας Χαλκιάς, Ο Έλληνας ποτριέρο εξέφρασε την πίκρα του για την αντιμετώπιση που είχε από την "πράσινη" ΠΑΕ. Επιβεβαιώνει η Λέγκια τις επαφές με Ολισαντέμπε. Γκούμας: Τελικοί όλα τα ματς.

Συγκεκριμένα, δήλωσε στην εκπομπή του Super Sport «Champions Zone», με τους Κώστα Καραπαπά και Νίκο Γέμελο: "Από την αρχή της χρονιάς υπήρχε ένα αρνητικό για μένα κλίμα. Ζήτησα να μάθω από την ΠΑΕ και τον Γιάννη Βαρδινογιάννη τι συμβαίνει, κυρίως γιατί υπήρχε το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου μου για έναν ακόμη χρόνο. Ηθελα να μάθω αν θα ανανεωθεί.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μου είπε ότι θα μου απαντήσει σε δύο μήνες για το αν θα επεκτείνει ο Παναθηναϊκός το συμβόλαιό μου για έναν ακόμη χρόνο και μου ζήτησε να μη μαθευτεί τι συζητήσαμε.

Είπα στον Ζντένεκ Σκάζνι τι έγινε και την επόμενη ημέρα, έμαθα από τις εφημερίδες ότι θα φύγω από τον Παναθηναϊκό. Εγώ δεν είπα τίποτα για το ραντεβού, ούτε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, οπότε βγάλτε τα συμπεράσματά σας...

Μου είπε ότι έπεσαν μαζεμένα τέσσερα πειθαρχικά παραπτώματα. Από τον Κυργιάκο που θα πήγαινε στη Ρέιντζερς, από τον Ολισαντέμπε, από τον Γκονζάλες και από εμένα, ενώ δεν ήμουν εγώ αυτός που είχα μιλήσει. Εγώ την πλήρωσα όμως".

www.sportime.gr/xst/index.php?op ... 8&Itemid=1

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 Dec 2005 19:36 #6269 by Igor
Eleos....................................................An einai dinaton........................
Apo ton ATROMITO...................Ti na po...Bye bye Alberto????
Varethikame auti tin katantia. :x :x :x :x :x :x :x :x :x

More
03 Dec 2005 21:32 #6271 by Alex
Τί να πει κανείς...Τα έχουμε πει τόσες φορές βαρέθηκα πλέον...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
03 Dec 2005 22:07 #6272 by a Guest
Replied by a Guest on topic Παναθηναϊκός 2005/2006
Εμείς οι βάζελοι έχουμε ένα κακό..Αντί να χτυπάμε τον γάιδαρο χτυπάμε το σαμάρι..Οι Βαρδινογιάννηδες φταίνε!Αυτοί ξεγύμνωσαν την ομάδα,ξεπούλησαν οτι καλό διαθέταμε και μας κουβάλησαν αυτούς τους απίθανους!Στο κάτω κάτω κι ο Μαλεζάνι δεν αυτοπροτάθηκε,κάποιοι τον έφεραν εδώ..Εγώ που μεγάλωσα βλέποντας ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ (Σαραβάκο,Ζάετς,Ρότσα,Κυράστα κλπ),για ποιό λόγο να παρακολουθήσω αυτό το ΤΣΙΡΚΟ?Υπάρχει έστω ένας ανάμεσά τους που να παίζει με τσαμπουκά και ψυχή όπως ήταν πχ ο Καραγκούνης?Αλλά όταν ψωνίζεις απ'τα καλάθια τι περιμένεις?Να βρείς τον νέο Βαζέχα?Ε,όχι,αυτά γίνονται μια στις χίλιες!Οτι πληρώσεις παίρνεις!Γι αυτό μη χαλιέστε,και κόψτε το γήπεδο μέχρι να φύγει η πληγή που λέγεται Βαρδινογιάννηδες..Ειδικά ο Τζίγγερ κάνει μπαμ οτι απο μπάλα δεν έχει ιδέα...