Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2005/2006

More
15 Oct 2005 20:39 #4036 by Μάνος Γρυπάρης
Παρένθεση: Tropikano thanks για τις πληροφορίες. Έψαχνα κι εγώ αυτά τα αποσπάσματα. Μπράβο στον Στέφανο που τα έχωσε γιατί η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει διώξει ότι καλύτερο κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια από Έλληνες παίκτες. Είχε τα άντερα, βγήκε και τα είπε και δεν φοβήθηκε το γεγονός ότι είναι δανεικός στην Λάρισα με option αγοράς. Ε λοιπόν εγώ προβλέπω η Λάρισα να κερδίζει έξοδο στο κύπελλο Uefa, να αγοράζει τον Κοτσόλη και στον ΠΑΟ να ψάχνουνε σε 2-3 χρόνια τερματοφύλακα...για 3η φορά! Σκέψου ότι ο Στέφανος ήταν αλλαγή του Νικοπολίδη, μετά αλλαγή του Χαλκιά, μετά αλλαγή του Galinovic, ε τόσα χρόνια το κοροϊδεύανε το παιδί. Κι ο Ρεχάγκελ ακόμα που δεν πολυπαρακολουθεί ελληνικό πρωτάθλημα τον πήρε στην Εθνική χωρίς 2η σκέψη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Oct 2005 22:25 #4063 by Γιώργος Γκούμας
Αναιμικη νικη μαλλον γιατι το μυαλο ηταν στο UCL και στο παιχνιδι με την Μπαρτσα...καλος ρε γμτ ο Τοργκελε με καλες κινησεις και καλη τεχνικη...Δεν την στελνει στα διχτυα ομως και αυτο με ανησυχει...

More
17 Oct 2005 11:28 #4081 by sourwtiri
εμενα με τρελαινει ο τοργκελε!! φοβερο παθος και σουταρει συνεχεια!!!μερικες φορες και τελειως αψυχολογητα :lol: σουτ να ναι κι οτι να ναι!! ειμαι σιγουρος οτι οταν με το καλο σκοραρει θα τρελαθει στο πανηγυρι

More
17 Oct 2005 15:26 #4085 by Γιώργος Γκούμας
Kai les ayto nai einai kalo????Na trela8ei ennow...

More
17 Oct 2005 15:52 #4088 by Μάνος Γρυπάρης
Βάση των καλών του στατιστικών φαντάζομαι θα πιάσει στον Παναθηναϊκό. Απ'την άλλη ο Μάντζιος ανεβαίνει, ο Παπαδόπουλος κι ο Olisadebe είναι για μένα από τους κορυφαίους επιθετικούς που υπάρχουν στην Ελλάδα, αναρωτιέμαι ποιους απ'όλους θα παίζει (είναι κι ο Γκέκας, 5 επιθετικοί στο σύνολο).

’ντε να δούμε αύριο τι θα γίνει. Αν και με την άμυνα που έχουμε κα με Χ θα πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
17 Oct 2005 17:21 #4091 by Γιώργος Γκούμας
Eidika an pai3ei kai 4-4-2 me enan anastaltiko kai Eki kai 2 epi8etikous tote xanei poli i omada stin amyna...Eidika me tous grigorous pou exoun aytoi mprosta...

More
19 Oct 2005 02:07 #4209 by Γιώργος
Μετά από αυτό το αποτέλεσμα πλέον μπαίνουμε δυνατά στην υπόθεση πρόκριση ενώ φανταστική ήταν η ατμόσφαιρα. Δαρλας και Βυντρα οι κορυφαίοι.

www.thebench.gr Η φυσική θέση του προπονητή.

More
19 Oct 2005 02:28 #4212 by Μάνος Γρυπάρης
Και ο Galinovic έκανε φανταστικό παιχνίδι. Σε 4 δύσκολες φάσεις κατέβασε ρολά.

Αν στην αρχή είχε προηγηθεί ο Παναθηναϊκός και είχε λίγη τύχη στη συνέχεια θα μπορούσε έστω και δύσκολα να πάρει το παιχνίδι. Αλλά κι η Barcelona είχε πολλές ευκαιρίες και περισσότερη κατοχή της μπάλας. Ευτυχώς μας ευνόησε το άλλο αποτέλεσμα και με Χ στην Γερμανία και νίκη επί της Udinese λογικά περνάμε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Oct 2005 03:03 #4218 by Alex
Δάρλας RULES!!!

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
24 Oct 2005 10:43 #4471 by Γιώργος Γκούμας
Eidate ti egine molis mpike o PAP???Alla3e to klima olokliro tou agwna....O PAO monoterma tin epaize tin AEK???O Lympe giati efyge prin 3 xronia???