Φίλε Headless, ειλικρινά δεν έχω κανέναν σκοπό να κοντραριστώ μαζί σου και με κανέναν άλλον. Απλώς επειδή ήταν για μένα το σχόλιο σου, αναφέρθηκα προσωπικά.
Ειλικρινά, αν ισχύει, δεν το περίμενα να είσαι τόσο μεγάλος και μάλιστα με χαροποιεί αυτό το γεγονός, γιατί εξηγώντας σου πιο αναλυτικά, θα μπορέσεις να καταλάβεις τι θέλω να πώ.
Κατ'αρχήν, το ότι ήμουν στην Λάρισα, δεν το ανέφερα ώς "πράξη Παναθηναϊκοφροσύνης". Έτυχε και βρέθηκα και πήγα στο μάτς. Εγώ δεν είχα ποτέ την δυνατότητα να ακολουθήσω την ομάδα, κυρίως στην Ευρώπη, αλλά ποτέ δεν έμενα χωρίς ενημέρώση γι'αυτήν. Το ανέφερα ώς απάντηση για την φιέστα.
Για μένα, δεν υπάρχει κριτήριο για το πόσο Παναθηναϊκός είσαι. Όλοι αγαπάμε και πονάμε την ομάδα. Εννοώντας, όμως ότι φταίμε και εμείς οι οπαδοί, θα σε παραπέμψω στα σχόλια των "Παναθηναϊκάρων" στα ραδιόφωνα, σε κάθε κρίση που πέρναγε η ομάδα τα τελευταία χρόνια και οι κωλοτούμπες μετά από καιρό... Κάθε φορά δημιουργόταν ένα κλίμα και μόνο η ομάδα έβγαινε χαμένη. Θα έπρεπε να κάναμε υπομονή και ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά τόσο στις αντιδράσεις της ομάδας στο γήπεδο, όσο και στις ενέργειες του Τζίγκερ. Αυτό για την, έστω, όποια ευθύνη μας.
Για τα κανάλια και τα μέλη, ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ, όπως τα έχει ο γάβρος. Αν όμως γίνουν όπως τα έχει η Μπάρτσα, η Ρεάλ και οι υπόλοιπες ομάδες? Αυτό που έκανε ο γάβρος ήταν το πρώτο βήμα, κάτι που δεν το κάναμε εμείς πρώτοι...
Τέλος, αν εννοείς
[img]http://deskotp[/img]