Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2005/2006

More
19 May 2006 15:26 #12715 by jim
Φίλε Headless, ειλικρινά δεν έχω κανέναν σκοπό να κοντραριστώ μαζί σου και με κανέναν άλλον. Απλώς επειδή ήταν για μένα το σχόλιο σου, αναφέρθηκα προσωπικά.
Ειλικρινά, αν ισχύει, δεν το περίμενα να είσαι τόσο μεγάλος και μάλιστα με χαροποιεί αυτό το γεγονός, γιατί εξηγώντας σου πιο αναλυτικά, θα μπορέσεις να καταλάβεις τι θέλω να πώ.
Κατ'αρχήν, το ότι ήμουν στην Λάρισα, δεν το ανέφερα ώς "πράξη Παναθηναϊκοφροσύνης". Έτυχε και βρέθηκα και πήγα στο μάτς. Εγώ δεν είχα ποτέ την δυνατότητα να ακολουθήσω την ομάδα, κυρίως στην Ευρώπη, αλλά ποτέ δεν έμενα χωρίς ενημέρώση γι'αυτήν. Το ανέφερα ώς απάντηση για την φιέστα.
Για μένα, δεν υπάρχει κριτήριο για το πόσο Παναθηναϊκός είσαι. Όλοι αγαπάμε και πονάμε την ομάδα. Εννοώντας, όμως ότι φταίμε και εμείς οι οπαδοί, θα σε παραπέμψω στα σχόλια των "Παναθηναϊκάρων" στα ραδιόφωνα, σε κάθε κρίση που πέρναγε η ομάδα τα τελευταία χρόνια και οι κωλοτούμπες μετά από καιρό... Κάθε φορά δημιουργόταν ένα κλίμα και μόνο η ομάδα έβγαινε χαμένη. Θα έπρεπε να κάναμε υπομονή και ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά τόσο στις αντιδράσεις της ομάδας στο γήπεδο, όσο και στις ενέργειες του Τζίγκερ. Αυτό για την, έστω, όποια ευθύνη μας.
Για τα κανάλια και τα μέλη, ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΩ, όπως τα έχει ο γάβρος. Αν όμως γίνουν όπως τα έχει η Μπάρτσα, η Ρεάλ και οι υπόλοιπες ομάδες? Αυτό που έκανε ο γάβρος ήταν το πρώτο βήμα, κάτι που δεν το κάναμε εμείς πρώτοι...
Τέλος, αν εννοείς

[img]http://deskotp[/img]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2006 11:19 #14571 by Antwnhs
Aν και δεν μπηκε ακομα καλοκαιρακι σας παραδιδω την καλυτερη balakia για φετος

More
09 Jun 2006 12:08 #14585 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ Ο ΠΑΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ. Εκεί έχουμε προπονηταρά, διοίκηση που αγαπάει τον Παναθηαναικό μέσα από την καρδιά της και παιχταράδες. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους παράγοντες που όλα αυτά τα χρόνια έχουν φτάσει τον Παναθηναικό στο μπάσκετ σε τόσο υψηλή θέση. ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

More
09 Jun 2006 12:23 #14591 by Βασίλης
ΝΑΙ αλλά τι επεισόδια ήταν αυτά; Ντροπή ρε! Ελεύθερος σκοπευτής στο ΟΑΚΑ? Μήπως πρέπει να σφίξει τα λουρια΄ο Παύλος;

More
09 Jun 2006 12:31 #14594 by Μάνος Αλιμπέρτης
Tελικά οι κάφροι υπάρχουν παντού,πάντα και σε όλες τις ομάδες.100 αληταράδες χαλάσανε την γιορτή

Ητανε να πάω αλλα δεν μπόρεσα(και δεν προνοήσα και πολύ νωρίς για εισητήριο).Πάντως θα πρέπει όλοι οι Παναθηναικοι απο την νέα σεζον να στηρίζουμε την ομάδα μπάσκετ που αποδίδει τα μέγιστα και μας έχει δώσει τόσες χαρες!

Everything that has a beginning has an end...