Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2005/2006

More
14 Feb 2006 14:26 #8795 by Antwnhs
Δεν ξερω αν σας το εχω πει αλλα η ψυχολογια ειναι το φετιχ μου :lol: :lol:

Να λοιπον ενας επηρεασμενος εγκεφαλος που λεει αυτο που θελει να ακουσει,χωρις ομως να θελει να το ακουσει οτι το ειπε¨ :roll: :roll: ..
Ταυτοχρονα επηκρωτει ομως τις προσπαθειες μου,αφου τις εχει αναγκη,χωρις ομως να τις υπολογιζει,αλλα παντα με σκοπο να πω και αλλα,για να τα κατακρινει χωρις βεβαια να παραδεχτει οτι αξιωνει να τα κατακρινει,αφου πρεπει κατι να κανει για να ικανοποιηθει
χωρις ομως παντα να λεει οτι με εχει αναγκη και απλα να δειχνει οτι δεν ειμαι ισαξιος :wink: ..
:idea: :idea: Φοβερο??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Feb 2006 16:50 #8800 by Μάνος Γρυπάρης
"TΣΕ ΒΑΛΕ", ε? Μάλιστα...

Ρε μάγκες, υπάρχει καλύτερος Έλληνας στόπερ αυτή την στιγμή από τον Κυργιάκο? ΠΟΙΟΣ??? Ο Δέλλας κι ο Καψής που έχουν τα προβλήματα τραυματισμών? Ο 33χρονος Ανατολάκης? Έλεος, ανοίξτε λίγο τα ματάκια σας. Τα παιχνίδια με man2man που είχε κάνει ο Κυργιάκος στην Ευρώπη με επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης δεν τα έχει κάνει τα τελευταία χρόνια, ούτε στα όνειρά του κανένας άλλος Έλληνας αμυντικός.

Κάτι τρέχει στα γύφτικα που έχασε 1-0 η Rangers από την Celtic. ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ! Εδώ ο ΠΑΟ από τότε που ξέκοψε τον Κυργιάκο έχει τρελαθεί να τρώει 5άρες με τον Γκούμα και τον Κώτσιο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
14 Feb 2006 17:22 #8802 by a Guest
Replied by a Guest on topic Παναθηναϊκός 2005/2006
Μάνο ,ο Κώτσιος που λές μπορεί να μην είναι ο μεγαλύτερος αμυντικός που πέρασε,αλλά αν μη τι άλλο είναι φιλότιμος,πρώτος στην προπόνηση και όποτε παίζει τα δίνει όλα!Για αυτό κι η διοίκηση τον ανανέωσε.
Όχι σαν κάτι άλλους ,που τους είχε διώξει κι ο ΟΦΗ και τους μαζέψαμε απο τον Αγ.Νικόλαο!Ο ΠΑΟ,κύριε ,σ'έκανε παίχτη!Απο πού κι ως πού βγάζεις γλώσσα απο δώ μέχρι απέναντι?
Αλλά έπρεπε να'κανε ακόμα κουμάντο ο καπετάνιος,αυτός σίγουρα
ΘΑ ΤΟΥ'ΧΕ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!!

(Εντάξει,βγάζω λίγη χολή,αλλά προπονούμαι για του χρόνου που θα τον βλέπω με την κόκκινη φανέλα και θα μου γυρίζουν τ'άντερα)

More
14 Feb 2006 18:59 #8805 by Σωκράτης
etsi na sinithizete siga siga

More
14 Feb 2006 20:18 #8806 by Μάνος Γρυπάρης
Ούτε ο Κυργιάκος ούτε ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης από αυτούς που έφυγαν απ'τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί για μένα να κατηγορηθεί ότι έφταιγε, ότι ήταν αχάριστος, κολόπαιδο ή ότι άλλο θέλετε. Να σας βοηθήσω λίγο και να σας πω ότι από την μετά-96 εποχή έφυγαν...

Ως ελεύθεροι
===========
Μπορέλι
Μίκλαντ
Καραγκούνης
Λυμπερόπουλος
Φύσσας
Νικοπολίδης
Κωνσταντίνου
Μπασινάς

Πουλήθηκαν
==========
Αλεξόπουλος
Φρατζέσκος
Ουζουνίδης
Δώνης
Σεϊταρίδης
Ολισαντέμπε

Μήπως φταίνε όλοι αυτοί οι παίκτες και δεν φταίει η διοίκηση του Παναθηναϊκού? Θα τους βγάλουμε όλους προβληματικούς χαρακτήρες? Το ότι τα χώνουν στον Παναθηναϊκό αφού φύγουν δεν σας λέει τίποτα? Όλοι αυτοί έχουν πρόβλημα συμπεριφοράς και δεν έχει η διοίκηση? Ρε πάτε καλά? Κάθεστε και πιστεύετε την καθε κολοφυλλάδα που είναι ταγμένη στην ομάδα της ή το κάθε λαμόγιο δημοσιο-κάφρο? Τον Κυργιάκο τον είχανε στη ναφθαλίνη για να τον πουλήσουνε στην Rangers και να ξεκάνει την ομάδα της Ριζούπολης. Τα παιδιά του φυτωρίου (Καραγκούνη, Κυργιάκο κτλ.) τους έχουν συμβόλαιο ενός εκατομμυρίου τον χρόνο μέχρι να πάνε 23-24 για να τους πουλήσουνε και να γλιτώσουν την ανανέωση. Τι ψάχνετε να βρείτε τώρα? Και καλά έκανε ο Κυργιάκος και κυνήγησε το θέμα για να πάρει την ελευθέρα του στη Rangers γιατί ψάχνανε ομάδα να τον πουλήσουνε. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝΕ OΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ.

Ξυπνάτε!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Feb 2006 01:08 #8824 by Antwnhs
Ναι πεσμας τωρα οτι ο κωνσταντινου περιμενε να παει εκει να κονομησει 8O 8O ,μην στο χαλασω παλι αλλα περνει πιο λιγα απο οτι επερνε στον ΠΑΟ..Τωρα ο Μπορελι εφυγε μονος του,οπως ο Καραγκουνης και αν δεν κανω λαθος αυτοι μαζι με τον Φυσσα ειναι οι μονοοι που δεν ειπανε τπτ...
Τωρα ο πες οτι θες για τους αλλους αλλα επειδη δεν μου ξεφευγει τπτ να κατι επικερο το οποιο βαφτηστηκε απο το σαιτ του σταθμου που δουλευεις κατι σαν κουλτουρα την στιγμη που στον παο το κραζουνε για ξεπουλημα

Το ίδιο πρωί ο Σόλιντ κάνει δήλωση-έκπληξη για τα ελληνικά δεδομένα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν την τιμή τους. Όλοι μπορούν να πουληθούν, αρκεί να είναι σωστή η τιμή. Αν έρθει η κατάλληλη πρόταση, μπορούμε να πουλήσουμε τον Τουρέ και αύριο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καλύτερα να ρωτήσετε τον πρόεδρο. Δεν εξαρτόμαστε από έναν ποδοσφαιριστή.»

www.sportime.gr/football_inside . ... le_id=7548 για του λογου το αληθες

More
15 Feb 2006 01:24 - 15 Feb 2006 02:11 #8828 by Μάνος Γρυπάρης

Tropikano wrote: Ναι πεσμας τωρα οτι ο κωνσταντινου περιμενε να παει εκει να κονομησει 8O 8O ,μην στο χαλασω παλι αλλα περνει πιο λιγα απο οτι επερνε στον ΠΑΟ

100 χιλιάδες ευρώ παραπάνω. Λάθος τα έχεις ενημερωθεί φίλε.

Tropikano wrote: Τωρα ο Μπορελι εφυγε μονος του,οπως ο Καραγκουνης και αν δεν κανω λαθος αυτοι μαζι με τον Φυσσα ειναι οι μονοοι που δεν ειπανε τπτ...

Ο Borelli ΔΕΝ έφυγε μόνος του. Ή δεν τα θυμάσαι καλά ή δεν τα έχεις ζήσει. Δεν του έκαναν ανανέωση συμβολαίου. Πολύ απλά περίμεναν την τελευταία στιγμή (λίγες μέρες πριν λήξει) Και βέβαια πήγε και υπέγραψε αλλού. Το ίδιο και με τον Φύσσα αφού το συμβόλαιο έληγε τέλη της χρονιάς και το καλοκαίρι δεν ανανέωσαν οπότε υπέγραψε αλλού (βέβαια δεν ήταν και παίκτης ευρωπαϊκής κλάσης ο Φύσσας, anyway). Ο Καραγκούνης είχε σπαστεί τόσα χρόνια απ'την διοίκηση γιατί έπαιρνε το 1 εκ. τον χρόνο που λέγαμε και έπαιζε ΜΠΑΛΑΡΑ οπότε άξιζε πρόωρη ανανέωση. Είχε ζητήσει ανανέωση, δεν του έκαναν τη χάρη, κι αυτός βέβαια δεν τους έκανε τη χάρη να περιμένει για τίποτα. Από την αρχή της σεζόν είχε εκδηλώσει επιθυμια να παίξει εξωτερικό και τον Φεβρουάριο υπογράφει στην Ίντερ. Και πήρε τα 300 τον χρόνο. Που μετά από λίγο καιρό αποφάσισε να τα δώσει η διοίκηση στον Μπασινά (που δικαίως τα ζήτησε).

Tropikano wrote: Τωρα ο πες οτι θες για τους αλλους αλλα επειδη δεν μου ξεφευγει τπτ να κατι επικερο το οποιο βαφτηστηκε απο το σαιτ του σταθμου που δουλευεις κατι σαν κουλτουρα την στιγμη που στον παο το κραζουνε για ξεπουλημα

Το ίδιο πρωί ο Σόλιντ κάνει δήλωση-έκπληξη για τα ελληνικά δεδομένα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν την τιμή τους. Όλοι μπορούν να πουληθούν, αρκεί να είναι σωστή η τιμή. Αν έρθει η κατάλληλη πρόταση, μπορούμε να πουλήσουμε τον Τουρέ και αύριο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Καλύτερα να ρωτήσετε τον πρόεδρο. Δεν εξαρτόμαστε από έναν ποδοσφαιριστή.»

www.sportime.gr/football_inside . ... le_id=7548 για του λογου το αληθες

Αυτό ΔΕΝ έχει να κάνει με τα παραπάνω. Αν ο Σεϊταρίδης πουλήθηκε για 3.000.000 Ευρώ, ο Δώνης για 1 δις ζεστό ζεστό (τότε) και δεν ξέρω κι εγώ ποιος άλλος, τι έχει να πει η διοίκηση για τους 8 που ανέφερα ότι αφέθηκαν ελεύθεροι? Αντι-Μπορέλι δεν βρέθηκε, Αντι-Καραγκούνης επίσης. Για αντι-Μπασινάς (29) ήρθε ο...Κονσεϊσάο! (31) Λοιπόν, ΕΛΕΟΣ! Απλά θέλησαν να διώξουν την ομάδα της Ριζούπολης, απ' την οποία τιμής ένεκεν έμεινε κι ένας παλιός από την ακαδημία, ο Γιάννης ο Γκούμας.

Όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι μεγάλης κλάσης για τα ελληνικά δεδομένα και τον πληρώνουν ένα κομμάτι ψωμί χωρίς να του ανανεώσουν το συμβόλαιο παρά μόνο περιμένουν τις τελευταίες ημέρες, τι θέλετε να κάνει ο ποδοσφαιριστής? Και τον βγάζετε "προδότη", "αχάριστο" ή δεν ξέρω τι άλλο? Επειδή είναι εργαζόμενος, για ποιο λόγο να θεωρηθεί αχάριστος? Αντιθέτως η διοίκηση για μένα είναι αχάριστη την στιγμή που τον πληρώνει στραγάλια και πάει μετά και χρυσοπληρώνει τα γέρικα παλτά από το εξωτερικό που έρχονται για τα ένσημα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 15 Feb 2006 02:11 by Μάνος Γρυπάρης.

More
15 Feb 2006 01:46 #8834 by Antwnhs
Κανε μου βρε ΜΑνο την χαρη μην με τρεεςλανεις παλι με αυτους τους φιλουσ σου 100κ ΜΕΙΩΣΗ σε σχεση με παο περνει το παιδι,μην με τρελανεις παλι...Ο Μπορελι ειχε υπογραψει και τα δυο συμβολαια και απλα η ουεφα τον εστειλε στην ισπανια,ο ιδιος απο την πρωτη μερα που εφυγε το σκυλομετανιωσε αλλα ο καπετανιος ποτε στο μελον παρα την συμπαθεια που του ειχε,και την επυθημια του μπορελι δεν εριξε τα μουτρα του να ασχοληθει με εναν παιχτη που τον ειχε φτυσει οπως εκεινος πιστευε....
Ο Καραγκουνης το ειπες μονος σου δεν καθοτανε με τπτ ΠΑΡΟΛΟ που ειχε εξωπραγματικη προταση απο Φιλλιπιδη
Ο μπασινας το δηλωσε δεν γουσταρει να πεζει στον ΠΑΟ`...΄
Και γενικα μπορω να λεω μεχρι αυριο,και οσο περναει ο χρονος καταλαβενω οτι τα σφαλματα ειναι δυο το ενα ειναι ο Νικοπολιδης(!!!),γιατι εντελει ποτε δεν καταλαβα γιατι δεν τον θελανε,και ο Λυμπε που ομως ητανε η μουχλα της Παιανιας κατα ποσο ξερω...

More
15 Feb 2006 02:25 #8835 by Μάνος Γρυπάρης
==========================

17/7/2005 - Eφημερίδα Sportday

Οι λόγοι που έβαψαν «κόκκινο» τον Μιχάλη

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟ επειδή τον ενόχλησε η μείωση αποδοχών και τον εξόργισε η προσπάθεια της διοίκησης να ελέγξει την προσωπική ζωή του. Είπε το «ναι» στον Ολυμπιακό διότι αυτή ήταν η καλύτερη πρόταση που του έγινε
Πριν από περίπου ένα χρόνο ο Σωκράτης Κόκκαλης αποκάλυπτε στον Αντώνη Νικοπολίδη, σε τετ α τετ που είχαν στο σπίτι του προέδρου του Ολυμπιακού, ότι «όλον αυτόν τον καιρό που έβλεπα τον Παναθηναϊκό έλεγα ότι θέλω μόνο έναν παίκτη, εσένα».

Τελικά «ζήλευε» δύο πρώην «πράσινους». Και είναι πιθανό στην πρώτη συνάντηση με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου ο Κόκκαλης να επανέλαβε την παραπάνω ατάκα, συμπληρώνοντας το όνομα του Κύπριου διεθνούς επιθετικού. Το καλό για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού είναι ότι ο Κωνσταντίνου κατεβαίνει δεύτερος στο λιμάνι και έτσι έχει εξασφαλισμένη την παρέα και τη βοήθεια του, εκ των καλύτερων φίλων του στον ΠΑΟ, Νικοπολίδη. Για να του σταθεί στις πρώτες ώρες, που θα είναι περίεργες. Και να τον βοηθήσει σε εκείνες που θα έρθουν, τις δύσκολες. Με πρώτη αυτή του ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η απόφαση

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με το πώς έφτασε ο 27χρονος επιθετικός στην απόφαση να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Η εξήγηση είναι απλή: ο Μιχαλάκης αποφάσισε για τέσσερις λόγους να βάλει τέρμα στην καριέρα του στον ΠΑΟ: τη φιλοδοξία για ευρωπαϊκή καριέρα, τη δυσαρέσκεια που του προκάλεσε η επιλογή του Παναθηναϊκού κατ' αρχήν να τον πουλήσει (το περασμένο καλοκαίρι) και στη συνέχεια να του μειώσει τις αποδοχές και την οργή που του προκάλεσε η αποκάλυψη της ιστορίας που αφορά στην προσωπική ζωή του και ειδικότερα τη σχέση του με την Εβελίνα Κυράστα. Ο Κωνσταντίνου χρέωσε στη διοίκηση του Παναθηναϊκού την αποκάλυψη αυτής της ιστορίας από την εφημερίδα «Traffic». Και όταν έφτασε η ώρα της λήξης του συμβολαίου του και έμαθε ότι στην καλύτερη περίπτωση θα δεχόταν από τον Παναθηναϊκό πρόταση με χαμηλότερες ετήσιες αποδοχές (700 χιλιάδες ευρώ) από αυτές που είχε, έστειλε το μήνυμα: «Αφήστε το, μη μου κάνετε πρόταση, θα φύγω στο εξωτερικό». Διότι αισθανόταν ότι το κλίμα στον Παναθηναϊκό δεν τον σήκωνε πλέον και δεν θα του επέτρεπε να περνά καλά και να αμείβεται καλά.

Στο διάστημα που έβλεπε τον ατζέντη του, τον Πασχάλη Παπαδόπουλο, να μην του φέρνει αξιόλογη πρόταση από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο άρχισε να του περνά από το μυαλό η σκέψη της παραμονής στον Παναθηναϊκό. Μέχρι την ημέρα που δέχθηκε από υψηλό στέλεχος του Παναθηναϊκού μαθήματα ηθικής για την προσωπική ζωή του. Το «πρέπει να το πάρεις το κορίτσι, να το αποκαταστήσεις», που άκουσε από διοικητικό στέλεχος του ΠΑΟ, τον έκανε έξω φρενών. Εκτοτε ζήτησε από τον μάνατζέρ του να μην ασχολείται με τον Παναθηναϊκό και να ψάξει μόνο στο εξωτερικό. «Δεν θα μου πουν αυτοί ποια θα παντρευτώ».

Οι γονείς

Ο Ανδρέας και η Παναγιώτα Κωνσταντίνου ζήτησαν από τον μοναχογιό τους Μιχάλη να παραμείνει στην Ελλάδα. Μάλιστα, του αποκάλυψαν την απόφασή τους να μετακομίσουν στην Αθήνα για να τον έχουν κοντά τους, να τον προσέχουν μετά την περιπέτεια που πέρασε λόγω της αποκάλυψης της ιστορίας με την Εβελίνα Κυράστα. Στην ποδοσφαιρική κοινωνία της Κύπρου είναι γνωστή η επιθυμία των γονέων του Κωνσταντίνου να τον παντρέψουν με μια συγκεκριμένη Κύπρια δεσποινίδα «όταν μεγαλώσει και ωριμάσει». Ο 27χρονος επιθετικός, όμως, επέμενε να προτιμά την ευρωπαϊκή απόδραση, μολονότι άκουγε από τον μάνατζέρ του να του μεταφέρει το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, το οποίο του είχε εκδηλώσει ο Γιώργος Λούβαρης.

Ο Κωνσταντίνου προβληματιζόταν τόσο για τις αντιδράσεις των φανατικών φίλων του Παναθηναϊκού, όσο και για αυτές των φανατικών φίλων του Ολυμπιακού. Την ίδια ώρα, όμως, συνειδητοποιούσε ότι δεν θα έβρισκε μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό. Πρόσφατα έφτασε να προταθεί από ατζέντη σε Λάτσιο και Τορίνο, με ετήσιες αποδοχές κάτω των 500 χιλιάδων ευρώ. Οσα του έδινε η Κολωνία, που επιστρέφει φέτος στην Μπουντεσλίγκα. Η προσφορά του Ολυμπιακού (800 χιλιάδες ευρώ ετησίως για το κλειστό συμβόλαιο τριών χρόνων, σύμφωνα με το περιβάλλον του) ήταν μακράν η καλύτερη που του έγινε. Ηταν μεγαλύτερη και από αυτές που είχε από ομάδες της Κορέας και του Κατάρ.
Δίχως καμία οπαδική τρέλα να τον κυριεύει, ο Μιχάλης δεν ανέπτυξε μεγάλο συναισθηματικό προβληματισμό σχετικά με την επιλογή του. Μέχρι και την τελευταία στιγμή, όμως, ζητούσε από τον μάνατζέρ του να βρει μια καλύτερη προσφορά από το εξωτερικό.

Διότι ήθελε να γλιτώσει τις εις βάρος του αντιδράσεις από μερίδα φίλων του Παναθηναϊκού, τη δοκιμασία της προσπάθειας να «πείσει» τους φίλους του Ολυμπιακού και να τους κερδίσει, αλλά και τον θόρυβο που συνεχίζεται σχετικά με τη σχέση του με την Εβελίνα Κυράστα. Επειδή μετρά πολύ το χρήμα, πάντως, δεν χρειάστηκε να παλέψει πολύ με τον εαυτό του μέχρι να καταλήξει στην επιλογή να αποδεχθεί την προσφορά του Ολυμπιακού.

Ο Φιλιππίδης

Πριν από περίπου ένα μήνα ο Κωνσταντίνου άκουσε τον Αγγελο Φιλιππίδη να του ζητάει την άδεια για να επιχειρήσει να τον «ξαναπάει» στον Παναθηναϊκό. Η προσπάθεια του πρώην προέδρου του ΠΑΟ, όμως, έπεσε στο κενό. Κυρίως επειδή ο Τζίγκερ και οι συνεργάτες του δεν πίστεψαν ότι ο Μιχάλης θα φορέσει την κόκκινη φανέλα. «Περιμένω τον ΠΑΟ και θα μείνω αν μου κάνετε μια πρόταση που δεν θα με θίγει», είπε στον Τζίγγερ ο Κωνσταντίνου. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού όμως δεν τον ήθελε. Και ο περίγυρός του άρχισε να διαδίδει ότι ο Κύπριος ασχολείται πλέον λιγότερο με τη μπάλα, συνοδεύοντας τη διάδοση με τη φήμη ότι έχει συνάψει σχέση με την ηθοποιό Λίνα Σακκά.

Ο Φιλιππίδης είπε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι «με τόσα λεφτά που δώσαμε για να τον αγοράσουμε, πρέπει να τον κρατήσεις για να κάνεις απόσβεση», αλλά το επιχείρημά του δεν έπεισε το αφεντικό του Παναθηναϊκού. Το φοβερό είναι ότι τις τελευταίες ημέρες τα στελέχη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τα έχουν με τον Φιλιππίδη, στον οποίο χρεώνουν «την πιο αποτυχημένη επένδυση στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας, που μας βγήκε και σε κακό με τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό».

Ο Μιχάλης έχει ζητήσει ήδη να του «ανακαινίσουν» το site. Να βγάλουν δηλαδή από την προσωπική ιστοσελίδα του (konstantinou.gr) το πράσινο φόντο και τις φωτογραφίες του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Να αντικαταστήσουν από τα «αγαπημένα sites» αυτό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αυτό της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Πώς θα αντιδράσει στις αποδοκιμασίες των φίλων του Παναθηναϊκού; Το σχόλιό του για τις αποδοκιμασίες από μερίδα φίλων του Ηρακλή ήταν το «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος», που είχε γράψει στην ιστοσελίδα του. Το νέο σχόλιο θα είναι παραφρασμένο: «γιατί να με βρίζουν, αφού δεν ήθελαν να με κρατήσουν και ήθελαν να κάνουν κουμάντο στη ζωή μου;».

=================================

Ο Μπορελι ειχε υπογραψει και τα δυο συμβολαια και απλα η ουεφα τον εστειλε στην ισπανια,ο ιδιος απο την πρωτη μερα που εφυγε το σκυλομετανιωσε αλλα ο καπετανιος ποτε στο μελον παρα την συμπαθεια που του ειχε,και την επυθημια του μπορελι δεν εριξε τα μουτρα του να ασχοληθει με εναν παιχτη που τον ειχε φτυσει οπως εκεινος πιστευε....

Δεν μου λες ρε φίλε, σε ξαναρωτάω. Αν ο Παναθηναϊκός είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του Μπορέλι ένα χρόνο πριν. Το ξαναλέω: ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ! Θα έφευγε ο παίκτης να υπογράψει αλλού? Και στην τελική αν του έδιναν περισσότερα καλά έκανε και έφυγε. Τον παίκτη τον κρατάς έγκαιρα. ΤΟΝ ΔΕΝΕΙΣ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ ΣΟΥ! Όπως κάνει χρόνια ο Κόκκαλης κι όπως αποφάσισε καθυστερημένα να κάνει ο Τζίγκερ μετά από αρκετά χρόνια δίαιτας. Μέχρι και Κώτσιο και ’ντριτς ανανέωσε!! Τόσο πολύ φοβάται πλέον μην τύχει και δεν έρθουν καλύτεροι παίκτες που ανανεώνει ακόμα και σε δευτεροκλασάτους. Γιατί μην μου πει κανείς ότι ο Κώτσιος κι ο ’ντριτς ήταν καλύτεροι από τον Κυργιάκο και τον Μπασινά αντίστοιχα που τους πέταξε στα σκουπίδια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γιατί θα με πιάσουν τα γέλια.

=================================

3/7/2002 10:00:00 πμ

Σε αδιέξοδο κατέληξε χθες η συνάντηση του Αγγελου Φιλιππίδη και με τον Γιώργο Καραγκούνη. Ο 25χρονος μέσος αρνήθηκε την πρόταση που του έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τριετή ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για μετά τα Χριστούγεννα. Ο Καραγκούνης, ο οποίος δεν βιάζεται, αφού το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2003, έκρινε ασύμφορη οικονομικά την πρόταση των 230 εκατομμυρίων δραχμών τον χρόνο, συν 70 εκατομμύρια, εάν παίξει σε περισσότερους από τους μισούς αγώνες της περιόδου.

> Και φυσικά μετά τα Χριστούγεννα τα ίδια χρήματα ήθελαν να του προσφέρουν. Και ρωτάω εγώ. Εσύ σαν Καραγκούνης θα επέλεγες τα 230+70 ή τα 300κάτι + bonus από την Ίντερ? Στην 1η περίπτωση αν τραυματιζότανε για κάνα 2μηνο-3μηνο θα τον έβλεπες μετά να παίζει στα μισά παιχνίδια προκειμένου να γλιτώσει ο Παναθηναϊκός τα 70 (το έχουμε ξαναδεί το έργο). Στην 2η περίπτωση παίρνεις τα 300 ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ! Αν ο Καραγκούνης δεν ήθελε να μείνει δεν θα έμπαινε καν στο γραφειάκι να διαπραγματευτεί το συμβόλαιο. Αλλά συνοπολογίζω ότι ήταν ΗΔΗ δυσαρεστημένος από τα τόσα χρόνια που τον πληρώνανε 3 κι 60.

----> Κλείνοντας περιμένω να μου πεις για τον Μπασινά το πότε δήλωσε ότι δεν θέλει να παίζει στον ΠΑΟ. Αλλά θα μου γράψεις πηγή και ημερομηνία για να δούμε αν ήτανε πριν την έξοδό του από την βασική 11άδα ή μετά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
15 Feb 2006 17:40 #8875 by Antwnhs
Η μονη πηγη που εμπιστευομαι εγω φιλε Μανο ειναι τα μικροπραγματα που συμφωνουν στα ρεπορταζ τους ολοι..
Τα 300 εκατομυρια για Ελληνα ποδοσφαιριστη απο Ελληνικη ομαδα ειναι λιγα ενοεις??
Φυσηκα για τον Κωνσταντινου μηλας για το συμβολεο που του προτεινανε και οχι για εκεινο που ειχε με τον ΠΑΟ,οτι μας συμφερει δηλαδη αφου 2 χρονια αντι να πεζει μπαλλα γ@μουσε την Νικη και δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του και ηταν ο πιο ακριβοπληρωμενος Ελληνας ποδοσφαιριστης στην Ελλαδα..Επεξε αλλο 1,5 χρονο χωρις ομως παντα να δικαιολογισει τα λεφτα του και τη φυμη του...Βασικα αν δεν αγαπας αυτο που ισχυριζεσαι πως αγαπας δεν θα καταλαβεις ποτε το γιατι το παλτο ητανε απο την πρωτη μερα ο αγαπημενος πρασινος παντως για να σε βοηθησω οχι για την μπαλλα που επαιξε.....
Να σε ρωτησω κατι να μου ξεκαθαρισεις,το οτι ο Κοκκαλης δενει νωρις τους παιχτες του για ποιον το λες ακριβως??Παντως απο αυτους οποιος ειχε προοπτικη για καριερα την εκανε Στελλιος-Νταμπιζας δηλ,και οι αλλοι απλα δεν ητανε για τετοια και οτι καλυτερο μπορουσανε ητανε ο γαυρος...
Αλλα ξεχασα δεν μας συμφερει να πουμε απο που ξεκινησε ο Καρα μονο που κατελεξε,για τον Μπασινα τα ιδια και χαρακτηριστηκα θα πω για αυτον οτι ο αδερφος του ο Στεφανος ητανε κλασεις ανωτερος σαν παιχτης αλλα χωρις καμια προκοπη...
Χωρις δημοπσιευματα και ....... μετα το ντερμπι με την Αεκ περυσι τι ειπε ο Μπασινας???Δεν σε φοβαμαι θα το βρεις εσυ ,κανε μου την χαρη και κοπιαρε το και αυτο εδω...
Αυτα και επισης αν θες εσυ που εχεις τα κονε ρωτα για την ιστορια με τον κυριακο και το πεντοχιλιαρο ειναι λιγο παλια αλλα καποιος βαζελος στον στθμο θα την θυμαται :wink: