Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παναθηναϊκός 2005/2006

More
26 Dec 2005 19:41 #6977 by Μάνος Γρυπάρης
Τα είπε λίγο χοντρά ο φίλος αλλά τα βλέπει από την οπαδική τους πλευρά τα πράγματα.

Αν ο Τζίγγερ δει ότι δε μπαίνει χρήμα στην τσέπη του (γιατί δε το κάνει για την ψυχή ούτε της Μαριάννας ούτε του Βαρδή) θα αναγκαστεί να τη δουλέψει αλλιώς...

To '96 που έφτασε η ομάδα μέχρι τα ημιτελικά του Champions League μπήκαν στο ταμείο της ομάδας τρελά λεφτά. Αντί να επενδυθούν σε έναν επιθετικό κλάσης Βαζέχα και κάνα αμυντικό χαφ σκυλί (και να πουληθούν οι παγκίτες βρε αδερφέ!) αντιθέτως όχι μόνο δεν επενδύθηκαν αλλά η ομάδα ξεπουλήθηκε. Επομένως πολιτική της διοίκησης είναι ΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ! Δεν στοχεύει να επενδύσει χρήμα για να φτιάξει ομάδα.

Τώρα για τους παίκτες που λες εγώ πιστεύω ότι είναι μια χαρά και αν επιτέλους τους αφήσουμε να δουλέψουν με την ησυχία τους θα δώσουν αποτέλεσμα. Στην τελική ποιος εργαζόμενος αποδίδει αν σε κάθε στραβοπάτημα νιώθει ότι υπάρχει κάποιος από πάνω του που θα του πάρει το κεφάλι? Ή πως γίνεται να αποδώσεις όταν σου αλλάζουν συνεχώς το αντικείμενο και τον τρόπο εργασίας? Γιατί ουσιαστικά αυτό κάνει ο προπονητής. Διαμορφώνει έναν τρόπο εργασίας για τους παίκτες και τους εμψυχώνει.

Αντώνη οι παίκτες δεν είναι μια χαρά και το ξέρουμε όλοι. Ο Κώτσιος, ο Andric, ο Nilsson, ο Wooter κι ένα σωρό αλλοι που έχουν μαζευτεί τελευταία δεν κάνουν για Ευρώπη. Ο Κυργιάκος, ο Καραγκούνης, ο Σεϊταρίδης και τόσοι άλλοι που έφυγαν στο παρελθόν θα είχαν κρατήσει την ομάδα ψηλά. Σκεφτείτε μόνο που παίζουν όλοι αυτοί τώρα και πόσο κοστολογούνται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Dec 2005 16:17 #7046 by Μάνος Γρυπάρης
Όποιος καεί με τον χυλό φυσάει και τον Μανώλη!...
www.sportime.gr/football_inside . ... le_id=1936

Τα είπε XYMA ο Μίλαν Μάνταριτς στον Sportime!!!

Θέμα δεν είχαμε και θέμα βρήκαμε! Οι μέρες του Αϊ Βασίλη έχουν γίνει μέρες του... Αϊ Μανώλη και η Πόρτσμουθ είναι η καμινάδα του. Ο Μίλαν Μάνταριτς αποφάσισε να ξεκαθαρίσει κάπως τα πράγματα και μίλησε στο Sportime Radio για την κατάσταση που υπάρχει στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. «Ακόμα και σήμερα ίσως βρεθεί η χρυσή τομή. Ο Ολισαντέμπε είναι ποδοσφαιριστής ποιότητας, αλλά πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο».

Επίσης, ο πρόεδρος του αγγλικού συλλόγου αποκάλυψε ότι γίνονται συζητήσεις για να επιστρέψει ο Σκοπελίτης στο Αιγάλεω, ενώ χαρακτήρισε τον Κώστα Χαλκιά «λάθος του Ζάετς».

«Η υπόθεση του Ολισαντέμπε είναι ακόμα ανοικτή για μεταγραφή. Ακόμα και σήμερα ίσως βρεθεί η χρυσή τομή. Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, αλλά εξαρτάται και από τον Παναθηναϊκό», τόνισε ο Μίλαν Μάνταριτς και συμπλήρωσε σχετικά με τις ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή. «Πέρασε από κάποια τεστ και πιθανόν να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω ακόμα αναλυτική ενημέρωση. Σήμερα έχουμε συμβούλιο και θα μάθω τις λεπτομέρειες».

Το «κάποιο πρόβλημα» είναι και αυτό που έχει δημιουργήσει τα εμπόδια στην ολοκλήρωση της μεταγραφής, αφού όπως παραδέχτηκε ο ιδιοκτήτης της Πόρτσμουθ «τον θέλουμε. Είναι ποδοσφαιριστής ποιότητας και μπορεί να βοηθήσει. Θέλουμε, όμως, να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο με τη μεταγραφή του». Ο Μάνταριτς πρόσθεσε ότι η πρόταση της ομάδας του θα είναι να τον πάρει δανεικό τώρα και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή το καλοκαίρι.

Αν ο Ολισαντέμπε περίμενε να βρει δύο γνωστούς του στην Πόρτσμουθ, μάλλον θα πρέπει να περιοριστεί στον έναν, αφού ο Γιάννης Σκοπελίτης, όπως προκύπτει, δεν θα βρίσκεται για καιρό ακόμα στο νησί. «Ο Σκοπελίτης έχει θετική παρουσία κι έχουμε έρθει σε επαφή με το Αιγάλεω για να επιστρέψει», δήλωσε ο Μάνταριτς για να παραδεχτεί πως «δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τους δύο Έλληνες. Ο Χαλκιάς ήταν λάθος του Ζάετς».

Διαβάστε κι ένα άρθρο για τον Emmanuel:
www.sportime.gr/afieromata_insid ... icle_id=95

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
28 Dec 2005 18:17 #7055 by a Guest
Replied by a Guest on topic Παναθηναϊκός 2005/2006
Έλεος ρε! Πώς καταντήσατε έτσι την ομάδα μας; Να ντρέπεσαι να τη βλέπεις να αποδίδει οικτρό ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Ευρώπη και να διασύρεται από ανύπαρκτους. Nα είσαι εκτός και των 3 στόχων από το Δεκέμβριο. Με την καραμέλα της 5ετίας να έχει βγει για άλλοθι τη στιγμή που ο Μαλεζάνι μετράει μέρες και ίσως είναι ο μόνος που δεν το γνωρίζει.

Συγχαρητήρια σε όσους έχουν το κουράγιο να συνοδεύουν αυτή την ομάδα και να τραγουδάνε στις χαρές και στις λύπες μαζί, γιατί τελικά το μόνο που θα μας απομείνει να τραγουδάμε, είναι ο ύμνος της ομάδας έχοντας στο μυαλό μας τις ομάδες που παίζουν τη μπάλα με τα χέρια και μας κάνουν ακόμα περήφανους.

More
29 Dec 2005 17:51 #7121 by Antwnhs
Το μόνο φάρμακο για όσους αγαπούν το "τριφύλλι"Το μόνο φάρμακο για όσους αγαπούν το "τριφύλλι"
Αλέξανδρος Γιαννουλάκης - Στείλτε κι εσείς το κείμενό σας
Δημοσίευση : 22/12/2005 19:36 - Τελ. ανανέωση : 22/12/2005 20:31

1 φωτογραφίαΟ Παναθηναϊκός βρίσκεται αυτήν την περίοδο εν μέσω ισχυρής τρικυμίας αλλά συνάμα και σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σταυροδρόμι. Ο καπετάνιος του πλοίου είναι αυτός ο οποίος θα αποφασίσει για την πορεία του και αυτός δεν είναι άλλος από τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη. Προσωπικώς στηρίζω το όραμα και ενστερνίζομαι σε μεγάλο βαθμό τη φιλοσοφία του, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τη στήριξη του Α. Μαλεζάνι σε αυτήν την πολύ δύσκολη φάση. Εντούτοις έγιναν κάποια λάθη και το σίγουρο αλλά και φυσιολογικό είναι ότι θα συνεχίσουν να γίνονται. Το ζητούμενο είναι να μην ξαναγίνονται τα ίδια λάθη και να βγαίνουμε πιο δυνατοί από τα παθήματά μας.
Το καλοκαίρι κατέστη εμφανής και πρόδηλη η βούληση της διοίκησης να ξεκινήσει τη δημιουργία μίας ΚΑΙΝΟΥΡΙΑΣ και ΝΕΑΣ (σε ηλικία) ομάδας με προοπτική πέντε ετών τουλάχιστον. Αυτό ήταν ό,τι καλύτερο είχε γίνει εδώ και χρόνια στην ομάδα. Κάποιες επιλογές παικτών ήταν (όπως αποδεικνύεται στην πορεία) κακές, αλλά δεν θεωρώ τη διοίκηση υπεύθυνη γι’ αυτό αλλά αυτούς που επέλεξαν κάτι «λίγους» από την Κύπρο π.χ. Απεναντίας η διοίκηση έδωσε αρκετά χρήματα για παίκτες, γιατί έχει καταλάβει και αυτή ότι το μεγαλείο του συλλόγου θα αναδειχθεί μόνο διά της αγοράς παικτών οι οποίοι είναι πολύ καλοί και άρα κοστίζουν. Επίσης ήταν λάθος η πλήρης απομόνωση του προπονητή, ο οποίος αφέθηκε στο έλεος αγνώστων συνεργατών (δεν ξέρω εάν αληθεύει όντως ότι αρνήθηκε η διοίκηση στον Α. Μαλεζάνι την πρόσληψη Ιταλού συνεργάτη) και κυρίως δημοσιογράφων οι οποίοι, όπως αποδεικνύεται εσχάτως, δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Επίσης λανθασμένοι κατά τα φαινόμενα είναι οι χειρισμοί αναφορικά με την εξωαγωνιστική προστασία της ομάδας. Ενώ είμαι πεπεισμένος ότι η διοίκηση θέλει ΙΣΗ μεταχείριση σε ό,τι αφορά τη διαιτησία και όχι εύνοια, εντούτοις σήμερα ούτε το 50-50 έχουμε ενώ οι ερυθρόλευκοι εξακολουθούν να απολαμβάνουν εξοργιστική διαιτητική ασυλία.

Όμως το μεγάλο λάθος το οποίο έγινε από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού ήταν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ. Κατά την άποψη μου έπρεπε ο κ. Γιάννης Βαρδινογιάννης να δηλώσει απερίφραστα το καλοκαίρι ότι η ομάδα τη χρονιά αυτή ενδέχεται να μην βγει ούτε στο UEFA. Να πει ότι χτίζουμε μία καινούρια ομάδα από νέα παιδιά και ότι αυτό χρειάζεται χρόνο, υπομονή και επιμονή. Θα δυσανασχετούσαν σίγουρα κάποιοι τότε (από οπαδούς της ομάδας μέχρι τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων που «κόπτονται» για την προκοπή της ομάδας) αλλά από την άλλη αφενός μεν δεν θα είχαμε τα θλιβερά προχθεσινά γεγονότα με πρωταγωνιστές «γαυροποιημένους» στη νοοτροπία πράσινους οπαδούς, αφετέρου δε το ΟΑΚΑ θα είχε περί τους 35-40.000 οπαδούς σε κάθε αγώνα οι οποίοι θα «έσπρωχναν» την απαλλαγμένη από το άγχος ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ομάδα.

Αντ’ αυτού όμως δημιουργήθηκαν, κακώς κατ’ εμέ, μη ρεαλιστικές προσδοκίες, ο προπονητής και κατ’ επέκταση η ομάδα φορτώθηκε με υπέρμετρο άγχος και τελικά η μεγαλύτερη ζημιά που συντελείται είναι η άρση της εμπιστοσύνης από μερίδα του κόσμου προς την ομάδα. Και για όσους σπεύσουν να επιτεθούν μιλώντας για την ιστορία του Παναθηναϊκού μας και για την εξαντλημένη υπομονή μετά από 10 χρόνια κτλ, θα τους απαντήσω ότι ΚΑΜΙΑ εξ’ ολοκλήρου καινούρια ομάδα στον κόσμο και ΚΑΝΕΝΑΣ προπονητής δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα μέσα σε μία χρονιά. Μία ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι Η/Υ το οποίο το αγοράζεις και απαιτείς να λειτουργήσει μόλις το συνδέσεις στην πρίζα. Μπορεί όμως να γίνει η ομάδα αυτή Η/Υ, με πολλή δουλειά, συντονισμένη προσπάθεια και κυρίως υπομονή.

Οπαδοί σαν εμένα οι οποίοι στηρίζουμε τον Α. Μαλεζάνι ένθερμα από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ομάδα, ήμασταν (και είμαστε ακόμη) αρκετά απογοητευμένοι τις τελευταίες εβδομάδες από την εικόνα της ομάδας (για την οποία κακά τα ψέματα ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο προπονητής) και τα είχαμε λίγο χαμένα γιατί δεν βλέπαμε ούτε ένα σημάδι βελτίωσης σε ό,τι αφορά την αγωνιστική παρουσία και συμπεριφορά της ομάδας εντός γηπέδου. Τους οπαδούς αυτούς όμως, μεταξύ των οποίων και εμένα, καθώς και πολλούς άλλους ακόμα, ο Α. Μαλεζάνι τους ΚΕΡΔΙΣΕ με την αντρίκεια και καθ’ όλα δικαιολογημένη στάση του. Η πραγματική «άρχουσα» τάξη της κοινωνίας μας βέβαια, η οποία ακούει στο όνομα «δημοσιογράφοι», εθίγη βαθύτατα και έσπευσε να χαρακτηρίσει τον αγανακτισμένο Ιταλό αισχρό, αλγεινό, με συμπεριφορά πεζοδρομίου και άλλα ωραία. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο. Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον Α. Μαλεζάνι μέχρι να ολοκληρώσει το έργο του. Όταν γίνει αυτό, θα είμαι ο πρώτος που θα τον κρίνω ανάλογα με τα αποτελέσματα. Μέχρι τότε όμως θα τον στηρίζω, αφενός γιατί είναι ο προπονητής της ομάδας μου, αφετέρου γιατί τον γουστάρω ως γενικότερη παρουσία.

Τέλος, θα ήθελα να θίξω επιγραμματικά και κάποια άλλα θέματα. Αρχίζω να αμφιβάλλω έντονα για το άμεσο περιβάλλον του κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό αλλά και εξωαγωνιστικό κομμάτι της ομάδας. Μήπως θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότεροι «ποδοσφαιράνθρωποι» πλην του Σ. Λιβαθηνού με τους οποίους θα μπορεί ο ιδιοκτήτης να συνεργάζεται; Οι διάφοροι τεχνοκράτες με τους οποίους έχει επανδρωθεί η ΠΑΕ κάνουν άραγε σωστά τη δουλειά τους; Αμφιβάλλω, γιατί η σχέση τους με το ποδόσφαιρο δεν φαίνεται να είναι ιδιαίτερα στενή. Θεωρώ πάντως πως η παρουσία στην ΠΑΕ ανθρώπων όπως ο Δ. Σαραβάκος, ο Κ. Βαζέχα ή και άλλων που αποδεδειγμένα ξέρουν μπάλα και αγαπούν τον Παναθηναικό, μόνο καλό θα έκανε. Ήμουν από αυτούς που ανακουφίστηκαν όταν έφυγε ο Β. Ζάετς. Έκανα λάθος και είμαι πλέον από αυτούς που επιθυμούν την επιστροφή του ως γενικού αρχηγού της ομάδας.

Παρόλα αυτά θα στηρίξω την επιλογή του Σ. Αποστολάκη, αν και δεν μου φαίνεται ως η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Δεν νομίζω πως διαθέτει την απαραίτητη προσωπικότητα και την ηγετική φυσιογνωμία για να εμπνεύσει και να «ξεσηκώσει» τους παίκτες, ούτε καν τη γλώσσα για να συνεννοηθεί με την πλειάδα ξένων παικτών. Μάλλον για το «μάτι» και το «αυτί» της διοίκησης τον έχω ικανό παρά για το ρόλο τον οποίο υποτίθεται ότι ανέλαβε. Μακάρι να διαψευσθώ πανηγυρικά. Και κάτι τελευταίο για το Σ. Λεοντίου. Διαφωνώ κάθετα με τις εν χορώ ύβρεις προς το πρόσωπό του λόγω του χρώματος των παπουτσιών του, αλλά από την άλλη όταν του το λένε μία, δύο, τρεις με τον καλό τον τρόπο και δεν αντιλαμβάνεται το ατόπημα, τότε κάτι δεν πάει καλά και μάλλον πάει γυρεύοντας.

Θα κλείσω με τη φράση του Γ. Βαρδινογιάννη στον Α. Μαλεζάνι την οποία ενστερνίζομαι και πιστεύω ακράδαντα: «Η ομάδα θα βγει ατσαλωμένη από αυτή τη διαδικασία».

Με εκτίμηση

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Ευγε το παληκαρι τα ειπε ολα!!!Στο μυαλο του μεσα ειμαι και συμφωνω απολυτα :lol: :lol:

More
13 Feb 2006 13:06 #8765 by Antwnhs
Κυριακο αλανι υπαρχει Θεος και σε βλεπει λαμογιο :lol: :mrgreen:

www.sportime.gr/football_inside . ... le_id=7369

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
13 Feb 2006 16:06 #8770 by a Guest
Replied by a Guest on topic Παναθηναϊκός 2005/2006
Έεεεεεετσι!
Ο τύπος πήρε μια μεταγραφή και του καρφώθηκε οτι είναι ο νέος Μπεκενπάουερ και βάλε!
Σωτηράκη :razztongue: :razztongue: :razztongue: :razztongue: :razztongue: :razztongue:

More
13 Feb 2006 23:59 #8780 by Antwnhs
Βλεπω δεν ασχολειτε κανεις σας με τα αθλητικα οποτε θα τα γραφω να τα διαβαζω μονος :wink:
Να ξεκινησω με κατι επικαιρο Δύο λεπτά πριν το τέλος ο Ακράτητος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πατσατζόγλου στον Μαρινέσκου. Το τηλεοπτικό ριπλέι δεν αποσαφηνίζει όμως τα πράγματα (αποσπασμα απο γνωστο σαιτ που παρα το ονοματακι του,μονο να χαιδευει ξερει)
Εμ βεβαια γιατι να χαλασουμε τις καρδιες μας με τα μελη τωρα ??
Αποφασισα να ασχοληθω με τα μελη λιγο σημερα και που καλυτερα απο τοπικ για ΠΑΟ??
Καλα καταλαβενω οτι γουσταρεται να κερδιζεται οπως και να ειναι μαγκια σας,να ειστε καβαλα μαγκια σας,σας αρεσει να σας χαιδευουν τα αυτακια σας??βιτσιο σας,αλλα οχι τωρα και να ειστε και θυγμενοι απο πανω 8O 8O ...
Και για να σας ταρακουνησω λιγακι εσας με την ομαδα μοντελο,και τον τελειο προγραματισμο ενοψη της επομενης σεζον,να σας πω οτι πεζεται χωρις αντιπαλο(!!) και οτι μεγαλο σωματιο ειναι μονο ενα σε αυτην την χωρα εδω και μερικα χρονακια και ο ΠΑΟ που κατι λιγοι σαν και εμενα αγαπανε(Μεχρι οτι ο ΠΑΟΚ εχει πιο πολλυ λαο ακουσαμε φετος ,εστω ομως)ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ χαρη στο βαρδινογιανεικο,κυραστα,αναστασιαδη,πιγκουινο,μαλεζανι,σουμ,ζαετς και γενηκα οποιον εχει περασει απο αυτην την μικρομεσεα ομαδα τα τελευταια χρονια..Ετσι απλα ειναι τα πραγματα και το τι εστι ΠΑΟ θα αποδειχτει μετα το ματς με την αεκ που θα εχει ηδη φαει καμποσα στο τηγανι..
Μονοι σας πεζεται,μονοι κερδιζεται,μονοι γουσταρεται πια,και οσον αφορα εμενα αλλα πιστευω και πολους ακομα μονοι σας παρακολουθειτε...
Ετσι το θελατε ετσι εγινε με μαθηματικη ακριβεια κιολας,και οταν βαρεθητε να κερδιζεται μονοι σας καντε ομαδα και για τα επησημα με κατι Καρδουλες -μολντες και πολλες αλλες που ουτε να τις ανεφερω καταδεχομαι ..
ΥΓ1..Εχω σταματησει να βλεπω τον Παναθηναικοκαι μονο για καμια καλη κωμωδια βλεπω το Γαυρο αν τον εχει Δευτερα και ειναι επαναληψη το καφε της Χαρας..
ΥΓ2..Ελπιζω να σας κουρασα

More
14 Feb 2006 02:25 #8787 by giannis
ΠΑΛΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ.....ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ...ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ??? ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΑΕ ΤΟΥ ΡΙΜΠΟ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΦΑΟΥΛ.. ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ......ΕΛΕΕΕΟΟΟΟΣΣΣΣ

More
14 Feb 2006 02:53 #8789 by Antwnhs
Εσυ αυτο καταλαβες ε??Δηλαδη διαβαζες τοση ωρα τι κατεβατο και το συμπερασμα σου ειναι οτι δεν θελω να εκτελει τα φαουλ ο Ριμπο..
Ε καποιο δικιο θα εχει ο φιλος,στο κατω κατω καλυτερα τα λεει απο μενα ο χριστογλου,γιατι μου απαντας αφοθ δεν καταλαβενεις τι γραφω ρε τυπε??Για του λογου το αληθες ΖΗΤΩ Ο ΡΙΜΠΟΟΟΟ..
Επομενοος

More
14 Feb 2006 12:37 #8792 by giannis

Tropikano wrote: Εσυ αυτο καταλαβες ε??Δηλαδη διαβαζες τοση ωρα τι κατεβατο και το συμπερασμα σου ειναι οτι δεν θελω να εκτελει τα φαουλ ο Ριμπο..
Ε καποιο δικιο θα εχει ο φιλος,στο κατω κατω καλυτερα τα λεει απο μενα ο χριστογλου,γιατι μου απαντας αφοθ δεν καταλαβενεις τι γραφω ρε τυπε??Για του λογου το αληθες ΖΗΤΩ Ο ΡΙΜΠΟΟΟΟ..
Επομενοος

den apantisα se esena file mou....na eisai kala pantws kai synexise etsi..... :D