Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

PS4 vs Xbox One

More
17 Dec 2015 11:42 - 17 Dec 2015 22:08 #173635 by Tony
Replied by Tony on topic PS4 vs Xbox One

fits79 wrote: Αλλα νταλον απαντηση.

Δεν περιμενα και διαφορετικη απαντηση απο εσενα αλλωστε.

Προσπαθώ να σεβαστώ το forum.
Από τη στιγμή που διαστρεβλώνεις τα όσα λέω και παραπληροφορείς σταματώ να ασχολούμαι.
Ελπίζω μια μέρα να αγοράσεις One.
Last edit: 17 Dec 2015 22:08 by Πιέρρος Φουστέρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Dec 2015 11:43 #173636 by vasilis
Replied by vasilis on topic PS4 vs Xbox One
Παιδια, PS4 Νομος.. και τα δυο θα τα παρεις εαν εχεις την οικονομικη ευχαιρια, και εφοσον το επιτρέπει η κατάσταση,.. μην λεμε αρλουμπες...

More
17 Dec 2015 12:45 - 17 Dec 2015 22:09 #173640 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic PS4 vs Xbox One

tonyler wrote:

fits79 wrote: Αλλα νταλον απαντηση.

Δεν περιμενα και διαφορετικη απαντηση απο εσενα αλλωστε.

Προσπαθώ να σεβαστώ το forum.
Από τη στιγμή που διαστρεβλώνεις τα όσα λέω και παραπληροφορείς σταματώ να ασχολούμαι.
Ελπίζω μια μέρα να αγοράσεις One.

Μιλας εσυ για διαστρεβλωση ενω εσυ λες παντου οτι δεν εχω xbox one ενω εχω πει ξεκαθαρα απειρες φορες οτι εχω και τις δυο κονσολες.
Και μιλας εσυ για διαστρεβλωση των λεγομενων σου απο εμενα.

Και επισης μιλας εσυ για παραπληφοροηση(που λες οτι το ps4 πεταει τα δισκακια) αλλο ενα ανεκδοτο που ξεκαρδιζονται.
Last edit: 17 Dec 2015 22:09 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
17 Dec 2015 12:58 #173641 by Tony

Μιλας εσυ για διαστρεβλωση ενω εσυ λες παντου οτι δεν εχω xbox one ενω εχω πει ξεκαθαρα απειρες φορες οτι εχω και τις δυο κονσολες.

Περιμένω να πεις ξεκάθαρα και το gamertag σου.

More
17 Dec 2015 13:04 #173642 by Grigoris
Στο εχω πει ααπειρες φορες και θα στο ξαναπω δεν προκειτε να σου πω το gamertag μου επειδη εσυ απλα εισαι απιστος θωμας και δεν πιστευεις τιποτα.

Οπως εχω ηδη πει απειρες φορες δεν θελω να δωσω προσωπικα μου δεδομενα σε ενα φορουμ και ποσο μαλλον για το λογο του οτι εσυ απλα δεν με πιστευεις.

Δεν με αφορα και ουτε με νοιαζει να με πιστεψεις.
Ποιος εισαι αλλωστε εσυ που αν εσυ πιστεψεις οτι εχω το xbox one?

Και εγω με τη λογικη τη δικη σου δεν πιστευω οτι εχεις xbox one και απλα εχεις δωσει το gamertag ενος φιλου σου και οχι το δικο σου.
Εκει θα το παμε τωρα...

Αν δεν πιστευεις το τι λεει ο οποιοσδηποτε σε ενα φορουμ ειναι καθαρα δικαιωμα σου αυτο δεν σημαινει ομως οτι πρεπει οσοι δεν πιστευεις να σου δινουν πρσωπικα τους δεδομενα μονο και μονο για να σε κανουν να τους πιστεψεις.

Και στο ξαναλεω ποιος νομιζεις οτι εισαι δηλαδη που πρεπει ολοι να σε κανουμε να πιστεψεις οτι λεμε?

Αποψη μου ειναι οτι δεν εισαι κατι παραπανω απο τον οποιοδηποτε σε αυτο ή οποιοδηποτε αλλο φορουμ.

More
17 Dec 2015 13:20 #173647 by Tony
Στείλε μου μήνυμα στο gamertag μου και μπες party να μιλήσουμε Gt: tonyler
Στο psn : T15978

More
17 Dec 2015 13:29 #173650 by Grigoris
Με τη δικη σου "απιστος θωμας" λογικη μπορω να πω οτι εισαι στο σπιτι του κολλητου σου και μπορεις πολυ ανετα να μιλησεις εσυ ή να εχεις δασκαλεψει το κολλητο σου για εμενα κ.τ.λ.

Με τη δικη σου λογικη οτι και να μου πεις δεν προκειτε να το πιστεψω.

Λοιπον πολυ ασχοληθηκα μαζι σου πιστευε οτι θελεις για το αν εχω ή οχι xbox one ειναι δικαιωμα σου οπως ειναι και δικο μου το να πιστευω ή οχι οτι λες.

Δεν ξανασχολουμε αλλο με εσενα γιατι ηδη πολυ τραβηξε το οτι εχουμε κανει το vs topic μονοπωλειο για τη "λογομαχια μας"

More
17 Dec 2015 15:16 #173654 by Panagiotis
Replied by Panagiotis on topic PS4 vs Xbox One
Εγω θεωρω το ps4 καλυτερη κονσολα γενικα.Τωρα αν σου αρεσουν περισσοτερο τα παιχνιδια του xbox ή το controller ή δεν ξερω τι αλλο τοτε αγοραζεις xbox.Τωρα για το online το xbox live ειναι λιγο καλυτερο, πιο σταθερο απο το psn αλλα οχι οτι εχει τεραστιες διαφορες.Πλεον το psn ειναι με πληρωμη οποτε εχει αναβαθμιστει σε σχεση με το psn της εποχης ps3.
The following user(s) said Thank You: Grigoris

More
17 Dec 2015 20:15 - 17 Dec 2015 20:31 #173665 by A
Replied by A on topic PS4 vs Xbox One
τελειώστε το επιτέλους και σταματήστε αυτή την κόντρα!!!
αντιπαράθεση χωρίς νόημα!
ο καθένας έχει τα γούστα του οπότε καθήστε και χαρείτε τις κονσόλες σας ;)

τυχερός είναι αυτός που μπορεί να αγοράσει και τις δύο :cheer:

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
Last edit: 17 Dec 2015 20:31 by A.

More
21 Dec 2015 16:09 - 21 Dec 2015 16:11 #173830 by Grigoris
Και τωρα που το θυμηθηκα καλο και χρυσο το backward compatibility αλλα παντελως αχρηστο(Αφου τελικα το αφησαν ως ειχε και στο preview program της ms) αν η κονσολα δεν μπορει να συνδεθει στο ιντερνετ και αυτο γιατι τα saves αποθηκευονται στους servers της ms και οχι στη κονσολα με αποτελεσμα αν η κονσολα σου ειναι παντελως ofline δεν μπορεις να συνεχισεις ενα save που εχεις σε ενα οποιοδηποτε παιχνιδι xbox360 στο xbox one.

Εν ολιγης δωρον - αδωρον για καποιον που δεν μπορει να συνδεθει στο νετ στη κονσολα του.

Ααα ρε ms κανεις που κανεις κατι καντο σωστα.
Last edit: 21 Dec 2015 16:11 by Grigoris.