Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
09 Jun 2010 23:32 #73609 by nenzo
Εμένα μου αρέσει εδω πάνω φίλε .. έχει δροσούλα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2010 23:58 #73610 by lavezzi7
Καλά και εγώ πέρυσι είχα ρίξει μια 6άρα αλλά δεν είδα να γράφει κανείς τίποτα... :twisted:

Τέλος πάντων,η αλήθεια είναι πως Μουντιάλ και Τουρνουά δεν πάνε μαζί. :wink:

More
10 Jun 2010 02:12 #73621 by KaizerGr
Δυστηχως λογο οτι το πισι μου εβγαλε Blue Screen Error οποτε το πηγα σε τεχνηκο
δεν θα ειναι ετοιμο για την παρασκευη οποτε ειμαι εκτος, ισως και για την Δευτερα.

Καλη μερα να εχετε

*Κριμα η West Ham δεν θα δει Ευρωπη..........

More
10 Jun 2010 12:35 #73628 by RamayaGr
επειδη τα ποστ σε αυτο το τοπικ εχει φτασει τις 19 σελιδες!!!!!!(ευχαριστο αυτο) και εαν καπιος καινουριος θελει να μπει θα χαθει για να επιλεξει ομαδα να φταιχτε ενα τοπικ
Football Manager 2010: Αγγλικό Τουρνουά 2 στο οπιο θα συνεχισουμε εκει να γραφουμε και ουσιαστικα να συνεχσει στο 2 τη λετε moderators???

More
10 Jun 2010 13:12 #73630 by Frank
μπα καλο ειναι το ενα, πέρυσι που ειχαμε δυο γινοταν συνχιση :wink:

More
10 Jun 2010 15:41 #73643 by nenzo
Να φαίνετε κιόλας οτι είμαστε σπαμμέρια του κερατά :D :D

More
10 Jun 2010 17:23 #73648 by Βαλάντης
Το σπαμέρια δεν ξέρω τι είναι, φαντάζομαι κάτι όχι καλό, οπότε μην αδικούμε παιδιά που το ψάχνουν κι ασχολούνται και γράφουν..
Και τέλος πάντων Ramaya καλό είναι να το συζητάμε κάτι(όπως κάναμε πάντα μέχρι τώρα) πριν το ζητήσουμε απ' τους moderators..

More
10 Jun 2010 19:24 #73653 by Βαλάντης
Σε συνομιλίες με τα περισσότερα παιδιά που παίζουμε κατάλαβα πως θα μας κάνει καλό ένα διάλειμα εν μέσω Μουντιάλ..Θα δούμε την γιορτή του ποδοσφαίρου και θα επιστρέψουμε με μεγαλύτερη όρεξη..Όλα αυτά είναι και πάλι προσωπικές απόψεις με την σκέψη πάντα στο κοινό καλό..Για τα παραπάνω λοιπόν έχουμε και λέμε, αν πάνε όλα καλά, λογικά Δευτέρα θα είναι η τελευταία μέρα της 2ης χρονιάς οπότε ψάχνοντας το πρόγραμμα του Μουντιάλ είδα και προτείνω :
1)Να μεταφέρουμε την Δευτέρα 14/6 σε κάποια άλλη ημερομηνία γιατί έχει Ιταλία-Παραγουάη..Μπορούμε αν δεν τελειώσουμε αύριο(ευχής έργο αλλά πολύ δύσκολο) να την πάμε Δευτέρα 21/6 που έχει Ισπανία-Ονδούρα..
2)Επόμενες κενές ημερομηνίες για ν' αρχίσουμε την 3η χρονιά είναι : Τετάρτη 30/6 και Πέμπτη 1/7 ή Δευτέρα 5/7 και Παρασκευή 9/7(καλά σ' αυτές θα παίξουμε σίγουρα μιας κι είναι μέρες που παίζουμε τώρα)..
Από Δευτέρα 12/7 και μετά είμαστε άνετοι, θα ξέρουμε και την παγκόσμια πρωταθλήτρια..
Δείτε τις ημερομηνίες, σκεφτείτε τις και αύριο θα αποφασίσουμε για την συνέχεια, τι και πως..Φιδαααααααακια..

More
11 Jun 2010 19:05 #73724 by Sleth
Παιδια σημερα δεν θα μπορεσω παλι να μπω,μου ετυχε κατι...

More
11 Jun 2010 19:20 #73726 by lavezzi7
Ούτε εγώ δεν θα μπορέσω σήμερα... :P