Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
19 Jun 2010 13:46 #74194 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

Valolthrass wrote: Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν θα είμαι παρών στην πρώτη της νέας χρονιάς για να σας απολαύσω..Την Δευτέρα 21/6, 20:00 θ' ανοίξει το παιχνίδι γιατί πρέπει να φύγω(δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε μέρα) κι ελπίζω να μην ''πέσει'' κανα νετ και να σας προλάβω λίγο πριν το ''κλείσιμο'' γύρω στις 24:00..

8??Πολυ νωρις ρε παιδια?Η' μηπως ειναι λαθος?21.00 ειχαμε πει.Αλλαξε κατι?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jun 2010 18:29 #74216 by nenzo

Bouzouxis7 wrote:

Valolthrass wrote: Φίλε SotsKab, σου το εύχομαι ολόψυχα για να σταματήσουν να με ζαλίζουν οι μόνιμοι πρωταθλητές..Οι ομάδες που έχεις επιλέξει είναι ελεύθερες οπότε κομπλέ..Επειδή την Δευτέρα εγώ θα λείπω θα σου εξηγήσουν οι υπόλοιποι προπονηταράδες τα τι και πως..Απλώς εσύ διάβασε όλους τους γενικούς κανονισμούς όσο και αυτούς που αφορούν το ingame κομμάτι μας..Σου έχω στείλει πρόσκληση στην ομάδα μας στο msn(Αγγλικό Τουρνουά FM2010)..

Υπονοεις οτι σε ζαλιζουμε;;.. :mrgreen:

Νομίζω μας το είπε κατάμουτρα :(

More
20 Jun 2010 23:20 #74287 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Ισως καθυστερησω αυριο.Αν προλαβω τελικα τι ωρα ξεκιναμε?8 ανοιγεις Βαλαντη και φευγεις?Η' θα κανει host ο Μητσος?

More
20 Jun 2010 23:49 #74289 by Βαλάντης
20:00 τ' ανοίγω και φεύγω, 21:00 είναι το ραντεβού..Ip στις 21:00..Αύριο από msn θα δώσω και σε μερικούς(τυχερούς) το κινητό μου για οτιδήποτε μπορεί να προκύψει αλλά και για την ip..Ελπίζω να πάνε όλα καλά..

More
22 Jun 2010 00:33 #74317 by lavezzi7
Αν και δεν έπαιξα όσο θα ήθελα,δηλώνω την αποχώρησή μου από το τουρνουά λόγω έλλειψης χρόνου και περίεργης της ατμόσφαιρας που επικρατεί με κάποιους παίκτες.

Οι λύκοι είναι πλέον ελεύθεροι.

Καλή συνέχεια... :wink:

More
22 Jun 2010 02:42 #74330 by nenzo
Sorry για την απουσία μου σήμερα ( χθές ) αλλά δεν είχα ίντερνετ στην δουλειά

More
22 Jun 2010 18:42 #74340 by Βαλάντης
Ξεκίνησε χθες η 3η χρονιά!!Είπαμε να παίξουμε χθες και να χάσουμε το Ισπανία-Ονδούρα(εκ των υστέρων μπορώ να πω πως πολύ καλά κάναμε)..Επόμενα ραντεβού την Τετάρτη 30/6, Δευτέρα 5/7, Παρασκευή 9/7 στις 21:00..Μετά επιστρέφουμε στο κανονικό μας, Δευτέρες και Παρασκευές..
Υ.Γ:Φίλε lavezzi7 κρίμα που δεν μπορείς να συνεχίσεις αλλά σεβαστή η απόφαση σου αφού εσύ ξέρεις καλύτερα..Καλή συνέχεια και σε σένα φίλε σε ότι κι αν κάνεις..
Υ.Γ.2:Καλώς ήρθες Σώτο στην παρέα μας κι επίσημα..
Υ.Γ.3:Μην ξεχάσετε αύριο την μάζωξη..

More
22 Jun 2010 22:26 #74353 by nenzo
παιδιά εγω δουλεύω άυριο :( δεν με χάλασε καθόλου χεχε .. δεν πειράζει .. καλά να περάσετε .. και θα τα πούμε στο επόμενο καφεδάκι ;) επίσης δεν θα μπορέσω να μπώ ουτε 30/6 .. έχουμε την τελευταία παράσταση .. ουτε μεταγραφή δεν θα προλάβω να κάνω όπως τα βλέπω τα πράγματα ..
βαλάντη αμα είναι εύκολο θα μπορούσες να μπεις στο save να μου πείς τι budget έχω?

More
23 Jun 2010 00:15 #74358 by Βαλάντης
Φίλε nenzo ορίστε η οικονομική σου κατάσταση.. yfrog.com/45evertonjp
Χμμμμμ ψιλομαλακία που δεν μπορείς να μπείς ούτε στις 30, οπότε αύριο θα ξανασυζητήσουμε με τα παιδιά γι' αυτήν τη μέρα μιας και μπήκε σφήνα κι είναι Τετάρτη..Δε λέει να μην κάνεις μεταγραφές..Η Δευτέρα 5/7 θα φτάσει πατ κιούτ..

More
23 Jun 2010 01:23 #74366 by m1ts4k0s