Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
03 Jun 2010 18:28 #73189 by Βαλάντης
Να τα εκατοστήσεις κιόλας ρε παλιόπαιδο, χρόνια πολλά και καλά, πολύχρωμος να είσαι..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2010 23:44 #73203 by lavezzi7
Να 'σαι καλά Βαλάντη τα λέμε Παρασκευή στις 9 λοιπόν. :wink:

More
04 Jun 2010 12:14 #73207 by Βαλάντης
nenzo καλορίζικες φίλε οι νέες εμφανίσεις μπομπονιέρες..Νυφούλες φίλε του χρόνου..
yfrog.com/0f112352j
yfrog.com/ea112408j

More
04 Jun 2010 13:05 #73215 by Bouzouxis7
Παιδια δυστυχως σημερα δεν θα μπορεσω να ειμαι,γιατι στις 8 εχω προβα με κατι παιδια...

Ας ελπισω ο βοηθος μου να εχει μαθει κατι απο οσο καιρο βρισκεται κοντα μου.. :roll:

Αλλιως θα υποστει τις συνεπειες.. :evil: :mrgreen:

More
04 Jun 2010 14:31 #73219 by nenzo

Valolthrass wrote: nenzo καλορίζικες φίλε οι νέες εμφανίσεις μπομπονιέρες..Νυφούλες φίλε του χρόνου..
yfrog.com/0f112352j
yfrog.com/ea112408j

Ναι το είδα στο sport-fm .. ωραίο το ροζ ρε φίλε γιατί??? να μασ βγεί σιγά σιγά ο πραγματικός μας εαυτός πρέπει να κρυβόμαστε δηλαδή? ρατσιστές ....

( ΥΓ. Πολύ ελεεινές οι εμφανίσεις ρε φιλε πλάκα πλάκα ... )
( ΥΓ2. Άλλα δεν μασάμε .. και με ροζάκια βγένουμε τσου λου )
( ΥΓ3. Ίσα ίσα ... τα βλέπετε νομίζετε είμαστε φλώροι και πριν καταλάβετε τι έγινε είσαστε πίσω στο σκορ με 3-0 / 0-3 )
αλλά... ΡΟΖ???? ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕ

More
04 Jun 2010 17:16 #73231 by Βαλάντης
Μάλλον σιγά σιγά θ' αρχίσουν αυτά με τις απουσίες μιας και καλοκαιριάζει και θ' αρχίσουν και τα μπάνια και τα ερωτικά σας παλιονεολαίρες..Έχω την εντύπωση πως θα λείπει κι ο Sleth σήμερα..Οι παπούδες απίκο και σήμερα..
Υ.Γ:Ναι ρε συ Κώστα, ροζ;;Μα ροζ;;Χαθήκανε τα χρώματα;;Ραντεβού το βράδυ κορίτσια, ωχ ξεχάστηκα, στις 9..

More
04 Jun 2010 17:34 #73232 by nenzo
Γ@μ1σ3 τα :( .. ΡΟΖ? ασ το κάνανε μοβ ξερω γω ... ΡΟΖ?

More
04 Jun 2010 19:03 #73235 by Sleth
Παιδια σημερα δεν θα μπορεσω να μπω λογω διαβασματος....καλη διασκεδαση...

More
06 Jun 2010 09:34 #73313 by Βαλάντης
Παρασκευή ακριβώς όπως την είχαμε προβλέψει με φοβερούς αγώνες και πάλι, μεγάλες αντροπές και εκπλήξεις όλο τρέλα..Ξέρω πως καμιά φορά ακούγονται πλέον κουραστικά και μονότονα αυτά που γράφω αλλά είναι η πραγματικότητα και δεν το κάνω για να ευλογήσω τα γένια μας, είμαστε όλοι μας τυχεροί..
Πάμε, βαθμολογία : yfrog.com/g436699974p
Η Chelsea ξέφυγε 12 βαθμούς απ' την Liverpool μ' ένα ματς περισσότερο 5 στροφές πριν το τέλος και είναι με το ένα χέρι στην κούπα του πρωταθλητή για 2η συνεχόμενη χρονιά..Everton, Tottenham, Arsenal, West Ham(λιγότερο απ' τις άλλες τρείς) δίνουν φοβερή μάχη για την 4η θέση..Την τελευταία αγωνιστική(την Παρασκευή) είχαμε Arsenal-Everton 4-4(απίστευτος αγώνας, 0-2, 4-2, 4-4!!) και Liverpool-Tottenham 2-4!!Συμπέρασμα;;Το 'χει πεί κι ο μέγας nenzo, Της εκδιδομένης επί χρήμασι γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα!!Aston V., Wolves, Man Utd κι αυτές από κοντά για πλασάρισμα στην 7η προνομιούχο θέση και γιατί όχι και ψηλότερα, ας ρωτήσουν το gavraki95 πως έκανε τις τελευταίες αγωνιστικές απίστευτο σερί..!!
Player Stats : yfrog.com/15stats66p
Το σίγουρο είναι πως θα έχουμε πάααααααααααρα πολλά να πούμε στον καφέ και τσιγάρα μετά το τέλος της 2ης χρονιάς..Ραντεβού αύριο, φιδααααααααααάκιαααα..

More
06 Jun 2010 17:30 #73347 by nenzo
Καλά στο παιχνίδι με την Arsenal οι άμυνες μας ήταν για κλάματα ( ή είχαμε και οι δύο επίθεση για σεμινάριο?? )