Frank16 wrote: εχει καταντησει αηδία αυτο, στους μισους απ το τουρνουα εχω στειλει 1,2,3 ... φορες pm για παραβιαση κανονα του site ... και σε καποιους, μεχρι και 4 !
Για να μην ανηκω στην μειοψηφεια διοτι αισθανομαι ασχημα μπορεις να μου στειλεις και μενα ενα πμ
Valolthrass wrote: Όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε έχει αρχίσει και μας κυριεύει η τρέλα και δικαιολογημένα, όσο προχωράμε προς το τέλος η αγωνία μεγαλώνει κι όλοι μας κάνουμε όνειρα για την επίτευξη των στόχων μας..Υπομονή και φτάνουμε..Το βράδυ απ' το σπίτι όλες οι λεπτομέρειες, τι και πως..
Μια παρατηρηση, αιτηση εαν γινεται........
Λογω οτι οχι μονο εχτες αλλα και αρκετες φορες οταν παιζουν δυο ατομα μεταξυ τους κολαει το παιχνιδι (ie στο setup match) θεωρω οτι ειναι ποιο δικαιο να βγαινουν και δυο εκτος και οχι μονο ο ενας (μιας και ειναι στο ξεκινημα του αγωνα).
Ο λογος που το γραφω ειναι εχτες τελικα δεν ημουν εγω που κολλησα (διοτι το ελενξα υστερα και ολα δουλευαν like a cloack στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη) αλλα βγηκα ΜΟΝΟ εγω για να ξεκινησει ο αγωνας.
(Τονιζω) οτι δεν με ενοχλησε η ηττα απο τον Πανο που εχει την Λιβερπουλ μακαρι να με κερδιζει παντα αλλα με ενοχλησε που α) που βγηκα μονος, β) που εβλεπα τον αγωνα απο την εξεδρα!
Καλημερα σας.