Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
28 May 2010 20:16 #72876 by Bouzouxis7
Παιδια επειδη αυριο πρεπει να συναντηθω με κατι παιδια για μια εργασια και επειδη πρεπει απο σημερα να κατσω να ψαξω καμια πληροφορια,ισως να μην καταφερω να μπω(εκτος και αν βρω γρηγορα αυτο που θελω) και δεν ξερω μεχρι τι ωρα θα ψαχνω.. :(

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2010 23:14 #72883 by Frank
παιδες τα διεγραψα ολα τα σχετικα γιατι το παρατραβηξατε το spam ... το λαθος ηταν του sleth που επεμενε κιολας μετα, nenzo, valolthrass δεν βρηκα κατι λαθος στο post των 8anos, Big boss ...

μην συνεχισετε το spam, εληξε το θεμα ...

για να αποφευγουμε κατι τετοια
1) διαβαζουμε τους κανονες του site (περαν απ αυτους του τουρνουα)
2) κοιταμε τα pm μας ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ !

εχει καταντησει αηδία αυτο, στους μισους απ το τουρνουα εχω στειλει 1,2,3 ... φορες pm για παραβιαση κανονα του site ... και σε καποιους, μεχρι και 4 !

More
29 May 2010 09:06 #72894 by Βαλάντης
Ρεεεεεεεεεεε μας έχει πάρει τα μυαλά ο Ντρογκμπά..Τον ματιάσατε και πάει κι αυτός, Πάνε πιάσανε ρε φίλε τα βουντού σου, και μέσα και έξω απ' το γρασίδι..Κατάλαβες Φρανκ γιατί γίνονται αυτά, και σιγά το λάθος του Sleth, εγώ μετά την ήττα χθες αντί να ζεστάνω γάλα στα μωρά, έριξα μπίρα στο μπρίκι!!
Πανικός και χθες στο πανηγύρι των τρελών, η Λίβερπουλ νίκησε στο ντέρμπι κορυφής την Τσέλσι με 3-1 και έβαλε και πάλι φωτιά στην κορυφή μειώνοντας την απόσταση της απ' την κορυφή στους 3 πόντους, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος..Έτσι ξανακάνει όνειρα για τίτλο, όνειρα που ελπίζει να γίνουν εφιάλτες για τον προπονητή της Τσέλσι, όνειρα τα οποία γίνανε εφιάλτες για τον προπονητή της Σίτυ όσον αφορά τον τίτλο και φέτος, μιας και χθες έκανε το καθιερωμένο της στραβοπάτημα κι έμεινε κι άλλο πίσω στην κούρσα διαδοχής της φετινής κούπας..
Αλλά και πιο κάτω ο πόλεμος συνεχίζεται με Έβερτον και Άρσεναλ να μάχονται για την προνομιούχο 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του CL..Στο κυνήγι τους όμως και οι Γουέστ Χάμ, Τότεναμ και Άστον Βίλλα..!!
Όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε έχει αρχίσει και μας κυριεύει η τρέλα και δικαιολογημένα, όσο προχωράμε προς το τέλος η αγωνία μεγαλώνει κι όλοι μας κάνουμε όνειρα για την επίτευξη των στόχων μας..Υπομονή και φτάνουμε..Το βράδυ απ' το σπίτι όλες οι λεπτομέρειες, τι και πως..

More
29 May 2010 11:00 #72895 by KaizerGr

Frank16 wrote: εχει καταντησει αηδία αυτο, στους μισους απ το τουρνουα εχω στειλει 1,2,3 ... φορες pm για παραβιαση κανονα του site ... και σε καποιους, μεχρι και 4 !

Για να μην ανηκω στην μειοψηφεια διοτι αισθανομαι ασχημα μπορεις να μου στειλεις και μενα ενα πμ :lol: :P

Valolthrass wrote: Όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε έχει αρχίσει και μας κυριεύει η τρέλα και δικαιολογημένα, όσο προχωράμε προς το τέλος η αγωνία μεγαλώνει κι όλοι μας κάνουμε όνειρα για την επίτευξη των στόχων μας..Υπομονή και φτάνουμε..Το βράδυ απ' το σπίτι όλες οι λεπτομέρειες, τι και πως..

Μια παρατηρηση, αιτηση εαν γινεται........

Λογω οτι οχι μονο εχτες αλλα και αρκετες φορες οταν παιζουν δυο ατομα μεταξυ τους κολαει το παιχνιδι (ie στο setup match) θεωρω οτι ειναι ποιο δικαιο να βγαινουν και δυο εκτος και οχι μονο ο ενας (μιας και ειναι στο ξεκινημα του αγωνα).
Ο λογος που το γραφω ειναι εχτες τελικα δεν ημουν εγω που κολλησα (διοτι το ελενξα υστερα και ολα δουλευαν like a cloack στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη) αλλα βγηκα ΜΟΝΟ εγω για να ξεκινησει ο αγωνας.

(Τονιζω) οτι δεν με ενοχλησε η ηττα απο τον Πανο που εχει την Λιβερπουλ μακαρι να με κερδιζει παντα αλλα με ενοχλησε που α) που βγηκα μονος, β) που εβλεπα τον αγωνα απο την εξεδρα!

Καλημερα σας.

More
29 May 2010 11:17 #72896 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ

Valolthrass wrote: Ρεεεεεεεεεεε μας έχει πάρει τα μυαλά ο Ντρογκμπά......
Αλλά και πιο κάτω ο πόλεμος συνεχίζεται με Έβερτον και Άρσεναλ να μάχονται για την προνομιούχο 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του CL..Στο κυνήγι τους όμως και οι Γουέστ Χάμ, Τότεναμ και Άστον Βίλλα..!!
Όπως όλοι μας καταλαβαίνουμε έχει αρχίσει και μας κυριεύει η τρέλα και δικαιολογημένα, όσο προχωράμε προς το τέλος η αγωνία μεγαλώνει κι όλοι μας κάνουμε όνειρα για την επίτευξη των στόχων μας..Υπομονή και φτάνουμε..Το βράδυ απ' το σπίτι όλες οι λεπτομέρειες, τι και πως..

Εγω με τις 15 ισοπαλιες τι να πω???Τιμιτικα πρεπει να περασω στο ουεφα!! \:D/ Μη με ξεγραφετε ομως.... θα το παλεψωωω :twisted:

More
29 May 2010 14:22 #72901 by nenzo
Κώστα παίζε σύστημα 3-1-6 ρε .. δεν θα ξαναφέρεις Χ στο υπόσχομαι.. \:D/

More
29 May 2010 15:20 #72903 by Bouzouxis7

nenzo wrote: Κώστα παίζε σύστημα 3-1-6 ρε .. δεν θα ξαναφέρεις Χ στο υπόσχομαι.. \:D/

Οι ασχετοι γκαντεμοχασογκοληδες,καλο ειναι να μην μιλανε ουτε καν για πλακα σε οτι αφορα τις τακτικες.. :mrgreen:

More
29 May 2010 19:15 #72912 by nenzo
Τι μου είπες τώρα .. φίλε έπεζα 45 λεπτά overload με 4-0-1-2-3 και εχασα 30 φασεις με τον χαζογκόλη τον delfouneso που πήγα και αγόρασα ... 4 τετ-α-τετ έχασε ... :(

More
29 May 2010 22:15 #72926 by Bouzouxis7
Τον οποιο χασογκολη τον πηρες απο μενα,αρα μαλλον δεν του εκανε καρδια να μου βαλει γκολ... :mrgreen:

Αλλα να πουμε και σε οσους δεν ξερουν οτι επαιζες για παρα πολυ ωρα με παικτη παραπανω...Και σου εκανα και φασεις..Ειναι να σε θελει η ατιμη(μην πω κατι αλλο :mrgreen: ) η μπαλα..

More
29 May 2010 22:33 #72930 by nenzo
ε έκανες... 3-4 φάσεις .. αλλά ρε αγορίνα είχα πάρα πολλές ΚΛΑΣΣΙΚΕΣ ευκαιρίες απο αυτές που ΔΕΝ χάνονται