Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
12 Jun 2010 16:38 #73764 by nenzo
Ένα έχω να πω .. ΣΕΝΤΟΟΟΝΙΙΙ ΣΕΝΤΟΟΟΝΙΙΙΙ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jun 2010 19:45 #73773 by Βαλάντης
Εγώ πολλά οπότε αρχίζω, χιχιχι..Χθες τέλειωσε η 2η χρονιά!!Κατ' αρχήν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από βάθους καρδίας σε όλους εσάς που και χθες είσαστε παρόντες..Η παρέα μαζί σας εδώ και πολύ καιρό ήταν κάτι παραπάνω από ευεργετική..Το καλύτερο είναι πως είστε όλοι σύμφωνοι για ανάλογη συνέχεια(3η χρονιά και μετά FM2011 με Ιταλικό τουρνουά)..3η χρονιά που ίσως είναι λίγο πιο δύσκολη ως προς τις συνεχόμενες συμμετοχές όλων μας μιας και είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και μ' ένα Μουντιάλ σε εξέλιξη..Όμως η καλή διάθεση περισσεύει απ' όλους, οπότε κάπως θα την βγάλουμε μέχρι την κυκλοφορία του νέου μάνατζερ..Το σίγουρο είναι πως δεν θα χρεώνονται απουσίες μέχρι το τέλος των διακοπών όλων μας..Για την 2η χρονιά που τελείωσε χθες, λίγο πολύ έχουμε πεί τι και πως..Ήταν δε λογικό σε μια ομάδα πολλών ατόμων(όπως εμείς), να υπάρχουν συγκρούσεις, διαφωνίες και καμιά φορά και παρεξηγήσεις, όμως όπως προείπα η καλή διάθεση για συννενόηση περίσευε απ' όλους σας και σας αξίζουν και γι' αυτό χίλια μπράβο..
Το μόνο που χρωστάμε όλοι μας είναι μια μάζωξη για καφέ και κουβέντα πριν σκορπίσουμε για τις καλοκαιρινές διακοπές..Το επόμενο ραντεβού για την αρχή της 3ης χρονιάς είναι την Δευτέρα 21/6 στις 21:00..

More
12 Jun 2010 20:53 #73775 by Βαλάντης
Ας πούμε δυο λόγια για την 2η χρονιά που τελείωσε χθες..Δύο είπα;;Θα μου επιτρέψετε να πω παραπάνω και να συμπληρώσετε κι εσείς μετά παραλείψεις κι αδικίες που μπορεί να γραφτούν εδώ..Π.χ.Για να μην το ξεχάσω μεγαλύτερος αδικημένος της χρονιάς που πέρασε ο Ορέστης(πρωταθλητής των δηλώσεων), ο οποίος έχασε το πρωτάθλημα μεσ' απ' τα χέρια του..Λοιπόν έχουμε και λέμε..
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ : CHELSEA(Valolthrass)
LEAGUE CUP : MAN CITY(Sleth)
FA CUP : LIVERPOOL(Panos)
CHAMPIONS LEAGUE : CHELSEA(Valolthrass)
EUROPA LEAGUE : LIVERPOOL(Panos)
COMMUNITY SHIELD : CHELSEA(Valolthrass)
Πρώτη κούπα της χρονιάς το Community Shield, Chelsea-Newcastle 2-0..
Στο πρωτάθλημα μέχρι και την 25η αγωνιστική 3 ομάδες(Chelsea, Man City, Liverpool) παλεύανε επί ίσοις όροις για την κατάκτηση της 1ης θέσης αλλά λίγο αργότερα(30η αγωνιστική) με μερικά απρόσμενα αποτελέσματα η City τέθηκε εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος, κάτι που συνέβη και με την Liverpool την 33η αγωνιστική και κάπου εκεί κρίθηκε κι ο φετινός τίτλος για την Chelsea, ο οποίος ήταν κι ο δεύτερος συνεχόμενος για την ομάδα του Δυτικού Λονδίνου!!
Συνεχώς κατά την διάρκεια της χρονιάς αναφερόμουν στην μάχη για τις θέσεις που οδηγούσαν στα κύπελλα Ευρώπης της νέας χρονιάς..Κι αν το πρωτάθλημα κρίθηκε ουσιαστικά την 33η αγωνιστική, η μάχη που προείπα ήταν απ' την αρχή του πρωταθλήματος με πολύ ένταση και αγωνία(εκεί να δείτε ματσάρες κι ανατροπές) και κορυφώθηκε την τελευταία αγωνιστική, σε μια δε ισοβαθμία η προνομιούχος θέση κρίθηκε στις καλύτερες διαφορές κ.τ.λ..
Φοβεροί και οι δύο τελικοί των Αγγλικών κυπέλλων FA και League Cup(καραόβερ και τα δύο!!)..Στον τελικό του League Cup αναμετρήθηκαν Man City-Chelsea(με ανοιχτούς λογαριασμούς σε όλα τα μέτωπα), με νικήτρια την πρώτη στην παράταση 5-4!!Δείτε διακύμανση του σκορ να καταλάβετε 0-1, 3-1, 3-3 κανονικός αγώνας, και 4-3, 4-4, 5-4 στην παράταση..Όπως είχε πεί και μια ψυχή, δεν περιγράφω άλλο..
Ο τελικός του FA Cup δεν είχε ανάλογες συγκινήσεις κι η Liverpool νικώντας την Aston V. 5-0 κατέκτησε την πρώτη της κούπα..
Για τις Αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη ότι και να πω μου φαίνεται φτωχό!!Δύο στα δύο!!Στο Champions League Chelsea-Real M. 3-1(παράταση, κανονικός αγώνας 1-1)..Να σημειώσω εδώ πως στον ημιτελικό είχαμε Αγγλικό εμφύλιο Chelsea-Man City..
Στο Europa League η Liverpool στην κορύφωση μιας ονειρεμένης χρονιάς γι' αυτήν νίκησε στον τελικό την Roma 3-1 αφού είχε προηγηθεί με 3-0 στα μέσα του 2ου ημιχρόνου..Αποτέλεσμα όλων των ομάδων μας που παίξανε και φέτος στην Ευρώπη η 1η θέση της Αγγλίας στην κατάταξη σε συλλογικό επίπεδο, yfrog.com/3uenglandpointsp
Τελική βαθμολογία : yfrog.com/g4telikip
Player stats : yfrog.com/20finalstatsp
Είμαι σίγουρος πως κάτι έχω ξεχάσει αλλά θα μου επιτρέψετε να δω την εθνική ομάδα της χώρας μας εναντίον των ΗΠΑ και να ξαναδώ το ποστ λίγο αργότερα, μέχρι τότε.........
[img

Uploaded with ImageShack.us

More
12 Jun 2010 23:16 #73780 by gavraki95
Λοιπόν θα ήθελα και εγώ να πω δυο λόγια :) !
Tους τελευταίους μήνες που παίζω μαζί σας ειλικρινά μου έχουν γεμίσει τα βραδια τις δευτέρας και τις παρασκευής μου! Έχω δεθεί παρα πολύ με αυτό το τουρνουά και Φυσικά με τους συναδέρφους προπονητές και θα ήθελα να ξέρουνε ότι δεν τους νίκαγα επίτηδες και ότι δεν ήθελα να τους κάνω να βλέπουν εφιάλτες τα βραδια με τους παίκτες τις ομάδας μου ;)
Αυτά a και by the way αυτός που είπε ότι όλα τα ωραία τελειώνουν είχε άδικο ΕΜΕΊΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ 3 SEASON !!!!

More
14 Jun 2010 02:29 #73846 by nenzo
Θα συμφωνίσω με τον Ορέστη σε ότι είπε και θα καταγγείλω τον βαλάντη γιατι απέκρυψε την τεράστια επιτυχία των ροζουλί μου να καταφέρουμε ( με αρκετή δόση τύχης ) να βγούμε Champions League τώρα το τι θα κάνουμε εκεί είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο ... ελπίζω πάντως να μην αποκλειστώ στα προκριματικά γιατί θα γελάνε και οι πέτρες χαχα επείσης θέλω να πω ότι η Chelsea είναι ομαδάρα ( σλουρπ σλουρπ ) και δίκαια κατέκτησε το treble
ΥΓ1. Πότε θα πάμε για καφέ?
ΥΓ2. Πότε θα πάμε για μπάλα?
ΥΓ3. παραδίδω μαθήματα ΜΑΖΙ με τον Ορέστη πως να γίνετε ΚΑΙ εσείς πρωταθλητες στις δηλώσεις
Με αγάπη για τους συνάδελφους προπονηταράδες
nenzo

Έλα πείτε την αλήθεια ..με μισήτε έτσι?

More
16 Jun 2010 20:52 #74038 by Βαλάντης
Λοιπόν, Τετάρτη 23 Ιουνίου 16:45 (θα δούμε και Αγγλία-Σλοβενία) θα κάνουμε την μάζωξη για την οποία είχαμε μιλήσει..Όποιος ξέρει κανα καλό μέρος για μπιρίτσα και για να δούμε και τον αγώνα το λέει..Καλό θα είναι να είναι κοντά σε μετρό για εύκολη πρόσβαση απ' όλους, εγώ προτείνω κέντρο..Καλά αυτό θα το δούμε κι απ' το msn, απλώς δηλώστε εδώ συμμετοχή να ξέρουμε ποιοί και πως..Φιδαααααααααααάκια..

More
16 Jun 2010 20:55 #74039 by gavraki95
Εγώ είμαι μέσα απλά ας πάμε κάπου κοντά σε metro!

More
18 Jun 2010 03:01 #74107 by SotsKab
geia sas...eimai kainourgios edw...paizetai kanena prwta8limataki?

More
18 Jun 2010 12:44 #74118 by RamayaGr

SotsKab wrote: geia sas...eimai kainourgios edw...paizetai kanena prwta8limataki?

1. μην γραφεις greekenglish γτ θα φαςς προιδοπιση
2. ναιπεζουμε πανε στην πρωτη σελιδα εκει εχει της ομαδεςπου εινε ελευθερες και τους ορους - κανονες του τουρνουα :D

More
18 Jun 2010 12:54 #74119 by Βαλάντης

SotsKab wrote: geia sas...eimai kainourgios edw...paizetai kanena prwta8limataki?

Τι να παίζουμε;;Όχι ρε συ, πως σου ήρθε τώρα εσένα αυτό;;!!