Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
02 Jan 2010 21:39 #67446 by RamayaGr
Χρονια πολλα καλη χρονια οι παιχτες της arsenal μετα το φαγοποτη εινε ετοιμοι να αναλαβουν τα ποστα τους και την ανακαψη τους τωρα τα κοκορια θα φανε 3 goalakia :lol: :lol: τες πα την Δευτερα μωρα ΣΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣ Γεια ΧαΡΡΡΡΡα φιλακια ρουφιχτα ρουφιχτα φιλακια οοοοοοοοοοοοο Σουλταν \:D/ \:D/ \:D/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jan 2010 02:00 #67466 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Eτοιμοι για την επομενη αγωνιστικη?

More
04 Jan 2010 21:58 #67566 by Lex
δεν μπορώ να μπω στην συζητηση στο μσν!!! το μσν μου πήγαινε καλά μέχρι τις 9 30. Δεν πιστεύω να φταίω εγώ. Δεν ξέρω τι να κάνω, καμιά βοήθεια?

More
04 Jan 2010 23:10 #67576 by Lex
Παίδες εγώ έκανα retire γιατί κάποιο πρόβλημα (άγνωστο) δεν μου επέτρεπε να συνεχίσω!! Ζητώ χίλια συγνώμη που δεν μπορώ να συμμετάσχω! Καλή συνέχεια παίδες! ~Lex

More
05 Jan 2010 01:00 #67592 by Βαλάντης

Lex wrote: Παίδες εγώ έκανα retire γιατί κάποιο πρόβλημα (άγνωστο) δεν μου επέτρεπε να συνεχίσω!! Ζητώ χίλια συγνώμη που δεν μπορώ να συμμετάσχω! Καλή συνέχεια παίδες! ~Lex

Φίλε δεν κατάλαβα πιο ήτανε το πρόβλημα αλλά σεβαστό..
Λοιπόν συνεχίσαμε σήμερα με μερικές απουσίες(δικαιολογημένες), δυο νέες παρουσίες(Panos, Sleth(μπήκε τελευταία στιγμή οπότε περιμένουμε το ποστ του)) κι ένα πρόβλημα με ένα παλικάρι που έιχε κλειδώσει την ομάδα του και δεν μπορεί να την πάρει κάποιος άλλος που μπορεί να την θέλει τώρα..Frank αν ξέρεις τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση, υπόχρεος..Το save μας :
rapidshare.com/files/330413915/G ... nt.fm.html
Έλειπε αδικαιολόγητα ο tsiamouras ο οποίος έχει βάλει και τoν κωδικό στην Man C.
Υ.Γ:Κώστα σου τα έλεγα εγώ πως τα ψέματα τελειώσανε..Πλάτηηηηηηηηηη..Χιχιχι..Ραντεβού την άλλη Δευτέρα στις 21:30..
Υ.Γ.2:Να ζητήσω συγνώμη απ' όλα τα παιδιά γιατί άργησα αρκετά να μπω σήμερα..

More
05 Jan 2010 01:12 #67594 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Δικαιολογημενος ο Αποστολος λογω διαβασματος.Πλατηη?? -2 Μονο!!!3-1 τη Λιβερπουλ που ειναι 3η.....ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕ..... \:D/ :bye:

Lex δε πειραζει για σημερα.Ελα την αλλη Δευτερα κατα τις 9 να δουμε τι θακανουμε.Αλλωστε το προβλημα ηταν του msn.Θα το δουμε και μεσα στη βδομαδα.

More
05 Jan 2010 10:47 #67599 by Frank

Valolthrass wrote: Sleth(μπήκε τελευταία στιγμή οπότε περιμένουμε το ποστ του))

επειδη εχει ξαναγινει το λεω για να το δουν ολοι, πρωτα κανουμε ποστ και μετα μπαινουμε στο τουρνουα, ωστε να ξερουμε ολοι (εντος ή εκτος τουρνουα) τι μας γινετε.

Valolthrass wrote: κι ένα πρόβλημα με ένα παλικάρι που έιχε κλειδώσει την ομάδα του και δεν μπορεί να την πάρει κάποιος άλλος που μπορεί να την θέλει τώρα..
Frank αν ξέρεις τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση, υπόχρεος..

Μας ειχε συμβει και πέρυσι, ρωτησα αυτους τις Sports interactive και βρηκα την λυση ...

εδω "η λυση" :xeriok:

Valolthrass wrote: Έλειπε αδικαιολόγητα ο tsiamouras ο οποίος έχει βάλει και τoν κωδικό στην Man C.

Αποχωρησε απο το τουρνουα, ελευθερη η city

More
05 Jan 2010 21:36 #67616 by Sleth
Χαιρετε κι απο μενα.Έχετε δίκιο για το ποστ απλώς βρήκα τα παιδιά μέσω msn και μπήκα αφού ο Βαλάντης έδωσε το οκ.Ας το κάνω κανονικά.
1)Manchester City, West Ham, Hull
2)vergil_8ras@hotmail.com
3)Εως 24-Οτε

More
05 Jan 2010 21:46 #67617 by Βαλάντης
Frank σ' ευχαριστώ για την βοήθεια με το πρόβλημα με το κλείδωμα..Όσο για το νέο παλικάρι, δεν νομίζω πως υπήρξε πρόβλημα με κανένα απ' τα παιδιά που συμμετέχουν και επίσης πιστεύω πως χωρίς τέτοιες πρωτοβουλίες δεν πάμε πουθενά..
Sleth αν κάποιο απ' τα παιδιά που είναι ήδη στο τουρνουά δεν δηλώσει την Man C εως την επόμενη Δευτέρα, είναι δική σου, αλλιώς συνεχίζεις με West Ham..

More
05 Jan 2010 22:38 #67619 by Frank
δικο εχεις valolthrass, απλα εχω κι εγω τους λογους μου ...
sleth οπως σου ειπε ο valolthrass, city αν δεν την δηλωσει αλλος, αλλιως west ham :wink: