Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ισπανικό Τουρνουά (πρώην Αγγλικό)

More
22 Dec 2009 08:18 #67026 by Frank

Valolthrass wrote: Σήμερα λείπανε απροειδοποίητα οι : vaci7880-Man Utd, katsa10-Everton, johnnys211-Fulham..

Επομενως, ο vaci7880 πηρε την πρωτη του απουσια, ενω οι katsa10 και johnnys211 αποχωρησαν απ το τουρνουα :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Dec 2009 18:24 #67046 by Βαλάντης
Τώρα νομίζω πως είμαστε στο καλύτερο τάιμινγκ!!Τα άτομα που έχουν μείνει είναι πιστοί στα ραντεβού και έχει αρχίσει να παίρνει φωτιά και το παιχνίδι ως παιχνίδι..Μπράβο στα παιδιά που δεν χάνουν ραντεβού αλλά και σ' αυτούς που όταν είναι να απουσιάσουν το γράφουν εδώ..Έτσι για ν' ακούγεται και κανα μπράβο σ' αυτούς που τ' αξίζουν και δεν κάνουν δημόσιες σχέσεις..!!

More
26 Dec 2009 19:15 #67189 by Βαλάντης
Δυστυχώς την Δευτέρα δεν θα προλάβω σίγουρα την έναρξη, μπορεί και καθόλου..Οπότε Ramaya αν χοστάρεις παίζεται κανονικά..Επ' ευκαιρία χρόνια πολλά και καλά σε όλους..

More
27 Dec 2009 12:47 #67209 by giannis1o
παιδια συγγνωμη αλλα ο υπολογιστης μου ειναι για φτιαξιμο ακομη!!!εχει πολλα σφαλματα μου ειπαν!!!με το νεο χρονο θα φτιαχτει !!ενημερωνω οτι θα απουσιαζω για καποιες βδομαδες!!!!

for liverpool thanks

More
27 Dec 2009 19:05 #67221 by Βαλάντης

giannis1o wrote: παιδια συγγνωμη αλλα ο υπολογιστης μου ειναι για φτιαξιμο ακομη!!!εχει πολλα σφαλματα μου ειπαν!!!με το νεο χρονο θα φτιαχτει !!ενημερωνω οτι θα απουσιαζω για καποιες βδομαδες!!!!

for liverpool thanks

No problem m8..Ρε πως το δουλεύω το Αγγλικό;;!!Καλά να είμαστε Γιάννο κι εδώ θα είμαστε..

More
28 Dec 2009 22:36 #67275 by RamayaGr
Λογο οτι ο Βαλαντης ελειπε ειπαμε να μαζευτουμε εντελει ειμασταν 3 αλλα ο Αποστολος επειδη εχει διαβασμα δεν μπορουσε να πεξει και ετσι λογο οτι τελικα μιναμε εγω και ο Xanthiotis ειπαμε να μην πεξουμε σημερα εαν επιθειμητε καποια αλλη μερα πειτε το. Αλλα αυτο εχει κανταντισει ελεος να εμφανιζομαστε 3-4 ατομα ενω εχοθν δικοσει περισοτερα ατομα εαν ξερετε οτι δν μπορειτε μην μπενετε .................... τεσπα εαν δν γινει κατι καλη χρονια και να σαβουροσετε οσο θελετε :bye:

More
28 Dec 2009 23:14 #67278 by Frank
giannis1o,Valolthrass και αποστολος δικαιολογημένοι

ολοι οι αλλοι (πλην RamayaGr/Xanthiotis) απουσια ...

ποιος ειναι ο Αποστολος ?

More
29 Dec 2009 01:21 #67282 by Παναγιώτης Πασχάλης
Γεια σας παιδιά, έχω άπειρο χρόνο τις Δευτέρες (ακόμα και εκτός διακοπών) και θα ήθελα να μπω στο πρωταθληματάκι

1)Aston Villa
2+3)panos99@windowslive.com
4)24Mbps

More
29 Dec 2009 10:36 #67286 by RamayaGr

Frank16 wrote: ποιος ειναι ο Αποστολος ?

αυτος Man Utd: vaci7880 (E-mail/Msn:tallaros22@hotmail.com ) απλος εινε αποστολος στο msn κια τον ειπα και ξεχαστικα :P

More
29 Dec 2009 18:27 #67317 by Βαλάντης

-Panos- wrote: Γεια σας παιδιά, έχω άπειρο χρόνο τις Δευτέρες (ακόμα και εκτός διακοπών) και θα ήθελα να μπω στο πρωταθληματάκι

1)Aston Villa
2+3)panos99@windowslive.com
4)24Mbps

Ok φίλε Πάνο, έγινες ήδη ''χωριάτης''..Ραντεβού την Δευτέρα στις 21:30 msn..