Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ελληνικό Τουρνουά

More
19 Nov 2009 18:25 #65225 by Frank

zorro wrote: θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχουν αρκετές συμμετοχές για τη Β Εθνική από την οποία θα επέλεγα Πανσερραικό.

ακομα δεν υπαρχει καποια συμμετοχη για Β εθνικη, αν θες σε βαζω στον Πανσερραικο.

XANTHIOTIS wrote: Θελω να παρω τη Ξανθη λογω οτι ειμαι οπαδος της.Παρακαλω τον φιλο αν δεν εχει προβλημα να το δεχτει και να αλλαξουμε.2η ομαδα πανθρακικος.

σε βαζω στον πανθρακικο, την ξανθη την προλαβε αλλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Nov 2009 18:34 #65226 by zorro
Βάλε με Λεβαδειακό τότε.

More
20 Nov 2009 02:23 #65238 by ethnikistan1
καλησπερα.

θελω Εθνικο ΠΕΙΡΑΙΩΣ και το τονιζω οχι οπως μας αναφερεις με αλλο ονομα σε παρακαλω..διορθωσε το...
εξ αλλου και στο fm λεει ξεκαθαρα.ethnikos omilos filathlon peiraios falirou...
συνδεση:forthnet 8

More
20 Nov 2009 02:52 #65239 by gregory_gr
να σας ενημερωσω οτι μολις σιγουρευτηκα οτι την Τεταρτη που μας ερχεται εχει αγωνες Champions league. Τωρα τι κανουμε??

More
20 Nov 2009 03:59 #65240 by Frank

ethnikistan1 wrote: θελω Εθνικο ΠΕΙΡΑΙΩΣ και το τονιζω οχι οπως μας αναφερεις με αλλο ονομα σε παρακαλω..διορθωσε το...

Συμβουλευτικα αυτο το site ! και εγω ''εθνικο πειραιως'' ξερω ... αλλα αφου ετσι ελεγε εκει ...

το αλλαξα παντως, δεν χαλαω χατιρια :wink:
(δώσε μας και msn για να παρεις την ομαδα.)

gregory_gr wrote: να σας ενημερωσω οτι μολις σιγουρευτηκα οτι την Τεταρτη που μας ερχεται εχει αγωνες Champions league. Τωρα τι κανουμε??

εχει αλλα δεν παιζει ελληνικη ομαδα ...

More
20 Nov 2009 12:08 #65244 by ethnikistan1
οκ φιλε ευχαριστω...

msn: pinezesg14@hotmail.com

More
20 Nov 2009 19:23 #65277 by Βαλάντης
Έχω μερικές απορίες και μια ''ένσταση''..
Απορίες:Πόσο χρόνο θα έχουμε την πρώτη φορά για να φτιάξουμε τις ομάδες μας(τακτική, προπόνηση, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις κ.τ.λ.);;
Στα στιγμιότυπα ενός αγώνα στον οποίο δεν θα έχουμε replay και θα βλέπουμε μόνο τις key φάσεις δεν είναι υπερβολικό το ''ένα κλικ πριν το τέλος'';;
''Ένσταση'':Επειδή μου φαίνεται -προσωπικά- λίγο αντιφατικό να ξεκινήσουμε ημέρα Champions League, μπορούμε να το τραβήξουμε την πρώτη μέρα εως τις 12:30(π.χ), για να προλάβουμε να φτιάξουμε όλοι τις ομάδες μας μιας και είμαστε δυο χοστ και μπορούμε νομίζω να το συννενοηθούμε κάτι τέτοιο;;
Υ.Γ:Γνώμες είναι όλες παιδιά για την ''βελτίωση'' και την ''ευκολία'' μας..

More
20 Nov 2009 19:59 #65278 by Frank

Valolthrass wrote: Απορίες:Πόσο χρόνο θα έχουμε την πρώτη φορά για να φτιάξουμε τις ομάδες μας(τακτική, προπόνηση, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις κ.τ.λ.);;

οσο χρονο συμφωνήσετε, συθηθως 20-30 λεπτα ...

Valolthrass wrote: Στα στιγμιότυπα ενός αγώνα στον οποίο δεν θα έχουμε replay και θα βλέπουμε μόνο τις key φάσεις δεν είναι υπερβολικό το ''ένα κλικ πριν το τέλος'';;

καθολου υπερβολικο, ισα ισα ... φαντασου τι θα γινεται εκεινη την ωρα 8 αγωνες με 2 χρηστες ο καθε αγωνας (αλλαγες ολη την ωρα/ σταματα ξεκινα) καθε αγωνιστικη λοιπον φαντασου το αυτο 8 αγωνες συγχρονως οι οποιοι θα διαρκουν διπλασιο και τριπλασιο χρονο απ τους αγωνες που παιζεις μονος σου ... (επισης οποιος δεν το κανει αυτο θα τον καταλαβαινουν οι υπολοιποι αφου ολοι θα εχουν τελειωσει τους αγωνες τους και δεν θα μπορουν να πατησουν continue για αυτον τον ενα ...)

Valolthrass wrote: ''Ένσταση'':Επειδή μου φαίνεται -προσωπικά- λίγο αντιφατικό να ξεκινήσουμε ημέρα Champions League,

δεν ειναι καθολου αντιφατικο και θα στο εξηγησω απλα: καθε τριτη/τεταρτη/πεμπτη εχει Champions league/europa league/euroliga/κυπελλο /εθνικες ομαδες κλπ

οποτε τι κανουμε ? δεν θα παιξουμε το τουρνουα ? κανονισα με ολους εναν εναν, αντι για τριτη να το κανουμε τεταρτη, ολοι λοιπον συμφωνουν για αυτη την μερα, και το τονισα στην προηγουμενη σελιδα, αν παιζει καποιο πολυ σημαντικο παιχνιδι ας το χασετε μια στις τοσες το τουρνουα, αλλα δεν γινεται να ειναι νεκρη μερα η τεταρτη ...

Valolthrass wrote: μπορούμε να το τραβήξουμε την πρώτη μέρα εως τις 12:30(π.χ), για να προλάβουμε να φτιάξουμε όλοι τις ομάδες μας

οτι μπορειτε να το τραβηξετε μεχρι 12,30 ανετα, αλλα τουρνουα τα ειχαμε τραβηξει μεχρι 2 ! αυτο θα το κανονισετε μονοι σας, απ την στιγμη ομως που θα βγαινει ενας (καποιοι δουλευουν/εχουν σχολη την αλλη μερα) τοτε το τουρνουα σταματα και συνεχιζετε την αλλη τεταρτη.

Valolthrass wrote: μιας και είμαστε δυο χοστ και μπορούμε νομίζω να το συννενοηθούμε κάτι τέτοιο;;

εδω δεν καταλαβα τι εννοεις

Valolthrass wrote: Υ.Γ:Γνώμες είναι όλες παιδιά για την ''βελτίωση'' και την ''ευκολία'' μας..

συμφωνω και δεν εχω προβλημα να λετε την αποψη σας, απλα ,με αυτες τις συνθηκες εχουν γινει τοσα τουρνουα μεσα απ το Gameworld.gr χωρις κανενα προβλημα ...

κατι που ηθελα να διευκρινίσω, ο χοστ καθε φορα μετα το παιχνιδι σας/ αντε το πολυ την επομενη μερα, θα ανεβαζει στο rapidshare το save και θα δινει εδω το λινκ. ετσι θα μπορει οποιος θελει να το κατεβασει και να ψαχνει για παιχτες, συστηματα κλπ (να τα σημειωνει σε κανα χαρτι) και την επομενη φορα που θα παιξετε να τα εχει ετοιμα και να μην ψαχνεται.

επισης μολις ο 1ος χοστ ανεβαζει το save θα δινει πρωτα το λινκ στον 2ο χοστ (μεσω msn) ωστε να το κατεβαζει αυτος (καθε φορα) σε περιπτωση απώλειας/format/καταστροφης του save απ τον 1ο χοστ, να υπαρχει σιγουρα ενα μπακ απ. :wink:

οτι αλλο θελετε εδω ειμαι ...

More
21 Nov 2009 09:22 #65289 by Βαλάντης

Frank16 wrote:

Valolthrass wrote: Απορίες:Πόσο χρόνο θα έχουμε την πρώτη φορά για να φτιάξουμε τις ομάδες μας(τακτική, προπόνηση, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις κ.τ.λ.);;

οσο χρονο συμφωνήσετε, συθηθως 20-30 λεπτα ...

Σούπερ..

Valolthrass wrote: Στα στιγμιότυπα ενός αγώνα στον οποίο δεν θα έχουμε replay και θα βλέπουμε μόνο τις key φάσεις δεν είναι υπερβολικό το ''ένα κλικ πριν το τέλος'';;

καθολου υπερβολικο, ισα ισα ... φαντασου τι θα γινεται εκεινη την ωρα 8 αγωνες με 2 χρηστες ο καθε αγωνας (αλλαγες ολη την ωρα/ σταματα ξεκινα) καθε αγωνιστικη λοιπον φαντασου το αυτο 8 αγωνες συγχρονως οι οποιοι θα διαρκουν διπλασιο και τριπλασιο χρονο απ τους αγωνες που παιζεις μονος σου ... (επισης οποιος δεν το κανει αυτο θα τον καταλαβαινουν οι υπολοιποι αφου ολοι θα εχουν τελειωσει τους αγωνες τους και δεν θα μπορουν να πατησουν continue για αυτον τον ενα ...)

Το θέμα δεν είναι μόνο να προχωράμε γρήγορα αλλά να ευχαριστηθούμε λίγο παραπάνω το αγαπημένο μας παιχνίδι μέσα από κάτι τόσο μεγάλο όσο το τουρνουά του gameworld..Και τέρμα δεξιά να έχουμε τα key στιγμιότυπα αν εγώ πατήσω παύση και κάνω μια ώρα να κάνω μια αλλαγή, δεν..Άρα έτερον εκάτερον, κανά δυο-τρία ή έστω δυο κλικ πριν το τέλος θα προσδώσουν μεγαλύτερη συγκίνηση..

Valolthrass wrote: ''Ένσταση'':Επειδή μου φαίνεται -προσωπικά- λίγο αντιφατικό να ξεκινήσουμε ημέρα Champions League,

δεν ειναι καθολου αντιφατικο και θα στο εξηγησω απλα: καθε τριτη/τεταρτη/πεμπτη εχει Champions league/europa league/euroliga/κυπελλο /εθνικες ομαδες κλπ

οποτε τι κανουμε ? δεν θα παιξουμε το τουρνουα ? κανονισα με ολους εναν εναν, αντι για τριτη να το κανουμε τεταρτη, ολοι λοιπον συμφωνουν για αυτη την μερα, και το τονισα στην προηγουμενη σελιδα, αν παιζει καποιο πολυ σημαντικο παιχνιδι ας το χασετε μια στις τοσες το τουρνουα, αλλα δεν γινεται να ειναι νεκρη μερα η τεταρτη ...

Αντιφατικό είναι αλλά σεβόμαστε όλοι την τρομοκρατία της δημοκρατίας..Εδώ έχεις 100% δίκιο, πολλά τα άτομα, μια η διαθέσιμη ημέρα..

Valolthrass wrote: μπορούμε να το τραβήξουμε την πρώτη μέρα εως τις 12:30(π.χ), για να προλάβουμε να φτιάξουμε όλοι τις ομάδες μας

οτι μπορειτε να το τραβηξετε μεχρι 12,30 ανετα, αλλα τουρνουα τα ειχαμε τραβηξει μεχρι 2 ! αυτο θα το κανονισετε μονοι σας, απ την στιγμη ομως που θα βγαινει ενας (καποιοι δουλευουν/εχουν σχολη την αλλη μερα) τοτε το τουρνουα σταματα και συνεχιζετε την αλλη τεταρτη.

Valolthrass wrote: μιας και είμαστε δυο χοστ και μπορούμε νομίζω να το συννενοηθούμε κάτι τέτοιο;;

εδω δεν καταλαβα τι εννοεις

Αν θέλει κάποιος χωρίς continue να κάτσει δέκα λεπτά παραπάνω να δει λίγο καλύτερα την ομάδα του θα είναι πιο ''καθαρό'' μιας και υπάρχουν δυο χοστ..

Valolthrass wrote: Υ.Γ:Γνώμες είναι όλες παιδιά για την ''βελτίωση'' και την ''ευκολία'' μας..

συμφωνω και δεν εχω προβλημα να λετε την αποψη σας, απλα ,με αυτες τις συνθηκες εχουν γινει τοσα τουρνουα μεσα απ το Gameworld.gr χωρις κανενα προβλημα ...

Δεν είναι κακό ν' ακούς και να προσθαφαιρέτεις γνώμες για την καλυτέρευση των ομολογουμένων καλύτερων τουρνουά μάνατζερ εν ελλάδι..
Υ.Γ:Τέλος τα λόγια, αρχίζει το σκάουτινγκ, ραντεβού την Τετάρτη..

More
22 Nov 2009 13:29 #65340 by gregory22
ομαδα: Αρης, Πανθρακικος, Πανσερραϊκός
email : filippidisgreg@yahoo.gr
ταχυτητα : 24mbps