Valolthrass wrote: Απορίες:Πόσο χρόνο θα έχουμε την πρώτη φορά για να φτιάξουμε τις ομάδες μας(τακτική, προπόνηση, μεταγραφές, αποδεσμεύσεις κ.τ.λ.);;
οσο χρονο συμφωνήσετε, συθηθως 20-30 λεπτα ...
Valolthrass wrote: Στα στιγμιότυπα ενός αγώνα στον οποίο δεν θα έχουμε replay και θα βλέπουμε μόνο τις key φάσεις δεν είναι υπερβολικό το ''ένα κλικ πριν το τέλος'';;
καθολου υπερβολικο, ισα ισα ... φαντασου τι θα γινεται εκεινη την ωρα 8 αγωνες με 2 χρηστες ο καθε αγωνας (αλλαγες ολη την ωρα/ σταματα ξεκινα) καθε αγωνιστικη λοιπον φαντασου το αυτο 8 αγωνες συγχρονως οι οποιοι θα διαρκουν διπλασιο και τριπλασιο χρονο απ τους αγωνες που παιζεις μονος σου ... (επισης οποιος δεν το κανει αυτο θα τον καταλαβαινουν οι υπολοιποι αφου ολοι θα εχουν τελειωσει τους αγωνες τους και δεν θα μπορουν να πατησουν continue για αυτον τον ενα ...)
Valolthrass wrote: ''Ένσταση'':Επειδή μου φαίνεται -προσωπικά- λίγο αντιφατικό να ξεκινήσουμε ημέρα Champions League,
δεν ειναι καθολου αντιφατικο και θα στο εξηγησω απλα: καθε τριτη/τεταρτη/πεμπτη εχει Champions league/europa league/euroliga/κυπελλο /εθνικες ομαδες κλπ
οποτε τι κανουμε ? δεν θα παιξουμε το τουρνουα ? κανονισα με ολους εναν εναν, αντι για τριτη να το κανουμε τεταρτη, ολοι λοιπον συμφωνουν για αυτη την μερα, και το τονισα στην προηγουμενη σελιδα, αν παιζει καποιο πολυ σημαντικο παιχνιδι ας το χασετε μια στις τοσες το τουρνουα, αλλα δεν γινεται να ειναι νεκρη μερα η τεταρτη ...
Valolthrass wrote: μπορούμε να το τραβήξουμε την πρώτη μέρα εως τις 12:30(π.χ), για να προλάβουμε να φτιάξουμε όλοι τις ομάδες μας
οτι μπορειτε να το τραβηξετε μεχρι 12,30 ανετα, αλλα τουρνουα τα ειχαμε τραβηξει μεχρι 2 ! αυτο θα το κανονισετε μονοι σας, απ την στιγμη ομως που θα βγαινει ενας (καποιοι δουλευουν/εχουν σχολη την αλλη μερα) τοτε το τουρνουα σταματα και συνεχιζετε την αλλη τεταρτη.
Valolthrass wrote: μιας και είμαστε δυο χοστ και μπορούμε νομίζω να το συννενοηθούμε κάτι τέτοιο;;
εδω δεν καταλαβα τι εννοεις
Valolthrass wrote: Υ.Γ:Γνώμες είναι όλες παιδιά για την ''βελτίωση'' και την ''ευκολία'' μας..
συμφωνω και δεν εχω προβλημα να λετε την αποψη σας, απλα ,με αυτες τις συνθηκες εχουν γινει τοσα τουρνουα μεσα απ το Gameworld.gr χωρις κανενα προβλημα ...
κατι που ηθελα να διευκρινίσω, ο χοστ καθε φορα μετα το παιχνιδι σας/ αντε το πολυ την επομενη μερα, θα ανεβαζει στο rapidshare το save και θα δινει εδω το λινκ. ετσι θα μπορει οποιος θελει να το κατεβασει και να ψαχνει για παιχτες, συστηματα κλπ (να τα σημειωνει σε κανα χαρτι) και την επομενη φορα που θα παιξετε να τα εχει ετοιμα και να μην ψαχνεται.
επισης μολις ο 1ος χοστ ανεβαζει το save θα δινει πρωτα το λινκ στον 2ο χοστ (μεσω msn) ωστε να το κατεβαζει αυτος (καθε φορα) σε περιπτωση απώλειας/format/καταστροφης του save απ τον 1ο χοστ, να υπαρχει σιγουρα ενα μπακ απ.
οτι αλλο θελετε εδω ειμαι ...