Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ελληνικό Τουρνουά

More
16 Nov 2009 10:48 #65032 by kpapanikos
Παιδιά, ποδοσφαιρικές μέρες είναι όλες σχεδόν, εκτός Δευτέρας και Παρασκευής που δεν βολεύει, ειδικά η Παρασκευή. Επίσης καλό θα ήταν host να αναλάβουν κάποιοι από τις μεγάλες ομάδες, νομίζω θα ήταν πιο δίκαιο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Nov 2009 11:50 #65040 by Frank

Valolthrass wrote: Επίσης Frank νομίζω πως θα έπρεπε πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε ένα ψιλομίτινγκ στο msn για τεχνικά ζητήματα και λεπτομέρειες για να είμαστε σίγουροι πως θα πάνε όλα κατ' ευχήν..Κάνουμε και την σχετική γνωριμία πριν ξεκινήσουμε..

Το μιτινγκ θα γινει (καθε χρονο γινεται).

Valolthrass wrote: Επίσης θέλω να ρωτήσω αν και κατα πόσο μας είναι απαραίτητη η Γ' Εθνική..

Την Γ εθνικη την εβαλα γιατι α)σε λιγες μερες που θα διαφημιστεί το τουρνουα σε gazzetta.gr, sentra fm κλπ θα ερθει πολυς κοσμος που ενδιαφερεται να παιξει ... αυτοι θα μπουν αναγκαστικα Β και Γ εθνικη αφου λογικα θα εχουν γεμίσει οι θεσεις τις Α εθνικης. Οταν λοιπον εσυ, ή καποιος αλλος απο την Α' παρατησει το τουρνουα για τον χ,ψ λόγο, τοτε αυτος που ειναι στην Β και στην Γ θα εχει σειρα προτεραιότητας για να παρει αν θελει την ομαδα που αδειασε. Αλλα και να μην γινει αυτο, β) ειναι πολλοι που θελουν να παιξουν Γ' εθνικη σε τουρνουα μιας και ειναι ποιο δυσκολη απ την Α' , ειναι οπως παιζαμε πέρυσι 6η Αγγλιας

Αν τα παλικαρια απ το football-manager.gr εχουν ετοιμασει την Δ' εθνικη μεχρι να ξεκινησουμε, τοτε πολυ πιθανο να την βαλουμε και αυτη. :wink:

More
17 Nov 2009 01:10 #65071 by Frank
Μετα απο συνεννόηση με ολους τους συμμετεχοντες του τουρνουα, η μερα αλλαζει απο Τριτη και γινεται Τεταρτη, ετσι δεν θα εχει κανενας προβλημα. Επισης θα ισχυει και αυτο:

lavezzi7 wrote: Όποτε έχει CL,θα κανονίζουμε άλλη μέρα ή δεν θα παίζουμε βρε αδερφέ στη χειρότερη.

το ιδιο θα ισχυει και για καποιον μεγβαλο αγωνα μπασκετ.

Αυριο ολοι 21.30 στο msn (να τους εχετε κανει ολους add) ωστε να κανονισουμε τα τυπικα. (Δεν ξεκιναμε αυριο, αλλα καλο ειναι να γνωριστουμε, να τσεκαρουμε αν το παιχνιδι τρεχει και τα σχετικα.) Αν καποιος δεν μπορει αυριο, το λεει εδω στο τοπικ και το κανουμε αλλη μερα το μιτινγκ. Το τουρνουα ξεκιναει επισημα την αλλη Τεταρτη 25/11/09.

More
17 Nov 2009 10:18 #65089 by kpapanikos
Παίζω 5Χ5 σήμερα 8-9 οπότε θα μπω στην χειρότερη κατά τις 10 στο msn.

More
17 Nov 2009 10:42 #65090 by Maldino
Δεν αρχίζουμε σήμερα οπότε καλή διασκέδαση στο 5Χ5... Αύριο είναι το μιτινγκ!

More
17 Nov 2009 11:37 #65096 by doxitis
ομαδα:ΠΑΟΚ
το msn μου ειναι ntinos04@hotmail.com
και η ταχυτητα μου 2Mbp/s (conn-x)

More
17 Nov 2009 17:07 #65113 by Μάνος Γρυπάρης
Τετάρτη όλοι στο MSN στην ώρα σας! (δείτε 1η σελίδα)

Μην ξεχαστεί κανείς, οι ομάδες θα δωθούνε αλλού. Που στάνταρ κάποιοι θα ξεχαστούνε, το μόνο σίγουρο!

Θα ανακοινωθεί και στο Gazzetta.gr, σήμερα.

Οποιος μπορει να στησει τουρνουα και να αναλαβει υπευθυνος ας μιλησει με τον Frank16 στο ΜSN για να στησουμε και Αγγλικο, Ιταλικο, Ισπανικο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
17 Nov 2009 20:42 #65125 by Βαλάντης
Να μπούμε 21:45 στο περίπου, αντί για 21:30 να προλάβουμε να δούμε αν θα πάμε τελικά σ' αυτό το έρμο το μουντιάλ;;

More
18 Nov 2009 04:41 #65138 by Jogo7
Kalimera se olous!Kainourios apo to gazzeta sas vrika!Poli endiaferousa idea re paidia alla oi ipoloipou p den to exoun gnisio ti mporoume na kanoume!Iparxei tpt san crack?I moni lisi na to agorasoume?Euxaristw!

More
18 Nov 2009 11:37 #65142 by gregory_gr
παιδια μεσα οποτε θελετε Ομαδες Παναθηναικο Ολυμπιακο Αεκ Παοκ Αρη Λαρισα Τριπολη και ανοιχτος και για αλλες.
Ποτε ειπαμε για μσν???? Μπορω και να χοσταρω εχω ανοιχτα πορτς 8mbps συνδεση και εχω ξανα hostarei Πολλα games.
Η επιλογη των ομάδω πως θα γίνει?? Το msn mou einai gregorypappas@yahoo.gr