Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ελληνικό Τουρνουά

More
14 Nov 2009 23:12 #64960 by doxitis
Ρε μαγκες σας παρακαλω παρα πολυ γινεται να αλλαξουμε μερα γιατι Τριτη 21.30 με 23.00 εχω προπονηση?? :cry: :cry: :cry:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Nov 2009 23:12 #64961 by Maldino
Ααα μόλις θυμήθηκα οτι Τρίτη δεν μπορώ(έχω προπόνηση 21:30-22:45) Αν γίνετε κάποια άλλη μέρα θα μας έκανες χάρη αλλιώς δεν θα μπορέσω...

More
15 Nov 2009 13:23 #64984 by kpapanikos
1)Εργοτέλης
2)E-mail/MSN: kpapanikos hotmail.com
3)6 mbps

Επειδή βλέπω πολλοί έχουν πρόβλημα με την Τρίτη, ίσως θα έπρεπε να σκεφτούμε την Πέμπτη. Ούτως ή αλλώς η Πανάθα θα παίξει στους 2 τελευταίους αγώνες μία Πέμπτη και μία Τετάρτη, οπότε μπορούμε από τώρα να συμφωνήσουμε να μην παίξουμε εκείνη την Πέμπτη 3/12.

More
15 Nov 2009 13:32 #64987 by RamayaGr
Επειδη ειδα ο παναθηναικος εινε free θα ηθαλα εαν γινετε να αλλαξω στο παναθηναικο ευχαριστο

More
15 Nov 2009 13:51 #64988 by Frank
@RamayaGr: οκ, αν παραμεινουμε Τριτη, παιρνεις εσυ Παναθηναικο, αλλιως παραμενει ο Maldino.

@kpapanikos: το σκεφτομαστε να αλλαξουμε μερα, αλλα ηδη 5 ατομα εχουν δηλωσει για Τριτη (lavezzi7,MpiLLis,RamayaGr,Valolthrass,kpapanikos) ενω μολις 2 θελουν αλλη μερα (Maldino,doxitis) και αλλοι 2 που τελικα αλλαξαν γνωμη (RamayaGr,Valolthrass).

Σκεφτομαστε την αλλαγη μερας αλλα αυτο θα εξαρτηθει α) απ την συγκαταθεση των (5) ηδη συμμετεχόντων β) απ τους υπολοιπους που θα δηλωσουν συμμετοχη. Η αποφαση θα παρθει τις επομενες μερες, και θα ενημερωθειτε ολοι, προς το παρον παραμενουμε Τριτη.

More
15 Nov 2009 18:38 #65008 by stavros93
Ομάδα: Αεκ
E-mail: stauros_ralli@hotmail.com
Ταχύτητα: 1Mb

More
15 Nov 2009 19:35 #65010 by Haris
Θα ήθελα να συμμετάσχω και εγώ αλλά θα ήθελα περισσότερες πληροφορίες γιατί πρώτη φορά θα συμμετάσχω. Πείτε μου λίγο πως δουλεύει το όλο εγχείρημα,πως θα συνδεθώ κτλ. για να μην δηλώσω συμμετοχή και μετά δεν εμφανιστώ. :cup:

More
16 Nov 2009 00:05 #65018 by Frank
απλα εισαι msn την ωρα που εχουμε κανονισει, σου δινει την ip του ο host και εσυ απλα την κανεις paste στο παιχνιδι. αυτο ειναι ολο, εκτος και αν θες να γινεις εσυ host ποτε πρεπει να διαβασεις αυτο .

More
16 Nov 2009 01:07 #65019 by Βαλάντης
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα ποιά ημέρα θα παίζουμε, εκτός κι αν είναι ημέρα ποδοσφαιρική..Νομίζω κι άλλα παιδιά θα συμφωνούν με αυτό..Επίσης Frank νομίζω πως θα έπρεπε πριν ξεκινήσουμε να κάνουμε ένα ψιλομίτινγκ στο msn για τεχνικά ζητήματα και λεπτομέρειες για να είμαστε σίγουροι πως θα πάνε όλα κατ' ευχήν..Κάνουμε και την σχετική γνωριμία πριν ξεκινήσουμε..Αφήνω σε εσένα να αποφασίσεις αν και ποιά μέρα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο..Επίσης θέλω να ρωτήσω αν και κατα πόσο μας είναι απαραίτητη η Γ' Εθνική..

More
16 Nov 2009 01:51 #65020 by stormare
καλη φαση ακουγεται