Χαίρετε ξανά..Νομίζω πως είμαστε λίγο εκτός θέματος κι εξηγούμαι..Όποιος νομίζει πως η ταχύτητα που θα τρέχουμε στα τουρνουά θα είναι ίδια με αυτή που έχει όταν παίζει μόνος του, κάνει μέγα λάθος και κακώς γράφτηκε στα τουρνουά..Για παράδειγμα -για να δείτε πως δεν φταίει πάντα το continue- πατήστε όταν είμαστε όλοι μαζί να δείτε τα στατιστικά ενός παίχτη, χελώνα, δηλαδή μπαλλίτσα βλέπεις και περιμένεις..Η ταχύτητα δεν πρόκειται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, βέβαια όταν αρχίσουν οι αγώνες θα καλυτερεύσει αλλά μην περιμένουμε τίποτα φεράρι, σε ρυθμούς επιταφίου θα κινούμαστε..!!Γι' αυτό και πιστεύω πως το ότι πήγαμε διακοπές χθες ήτανε μεγάλο λάθος και ξαναεξηγούμαι..Για να διορθώσουμε το ''πρόβλημα'' της ταχύτητας κάναμε ένα μεγάλο λάθος, καραμπερδέψαμε το πιο βασικό στάδιο στο παιχνίδι..Προσωπικά είχα κάνει πέντε προτάσεις σε αμυντικούς για να πάρω τους δυο και πήρα και τους πέντε!!Κάποιος άλλος δεν θα πρόλαβε να πάρει κανέναν!!Η προπόνηση της προετοιμασίας μπάχαλο..Δεν είδαμε καν τα αποτελέσματα των φιλικών, ποιοί παίξανε, γενικώς δεν βλέπουμε τίποτα για να τρέχουμε..Τότε ας κάνουμε όλοι μας από 4 προτάσεις σε παίχτες και ας πάμε διακοπές μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα κι ότι πήρε ο καθένας μας..!!
Κι επειδή δεν φτάνει μόνο να επισημαίνουμε τα προβλήματα αλλά και να λέμε τις προτάσεις μας, σκέφτομαι τα παρακάτω:Γνώμη μου είναι να χωριστούμε σε δυο ομάδες κάνοντας δυο τουρνουά, το ξέρω πως ακούγεται άσχημα αλλά πιστεύω πως είναι η μόνη λύση..Ειδικά αν την Τετάρτη που μας έρχεται γίνουν τα ίδια με χθες..Ή μάλλον την Δευτέρα..Την Δευτέρα στην οποία αποκλείεται να κάνουμε ότι χθες..Για την Δευτέρα θα γράψω στο ανάλογο ποστ μόλις τελειώσουμε με τα της Ελλάδας..Συνήθως είμαι κάθε βράδυ στο msn και θα χαρώ να συζητήσω για όλα με όλους..Σας ζάλισα, συγνώμη για όποιον τα διάβασε όλα, αλλά και το χθεσινό δεν παλευότανε..