Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ελληνικό Τουρνουά

More
26 Nov 2009 12:49 #65641 by Βαλάντης
Χαίρετε ξανά..Νομίζω πως είμαστε λίγο εκτός θέματος κι εξηγούμαι..Όποιος νομίζει πως η ταχύτητα που θα τρέχουμε στα τουρνουά θα είναι ίδια με αυτή που έχει όταν παίζει μόνος του, κάνει μέγα λάθος και κακώς γράφτηκε στα τουρνουά..Για παράδειγμα -για να δείτε πως δεν φταίει πάντα το continue- πατήστε όταν είμαστε όλοι μαζί να δείτε τα στατιστικά ενός παίχτη, χελώνα, δηλαδή μπαλλίτσα βλέπεις και περιμένεις..Η ταχύτητα δεν πρόκειται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, βέβαια όταν αρχίσουν οι αγώνες θα καλυτερεύσει αλλά μην περιμένουμε τίποτα φεράρι, σε ρυθμούς επιταφίου θα κινούμαστε..!!Γι' αυτό και πιστεύω πως το ότι πήγαμε διακοπές χθες ήτανε μεγάλο λάθος και ξαναεξηγούμαι..Για να διορθώσουμε το ''πρόβλημα'' της ταχύτητας κάναμε ένα μεγάλο λάθος, καραμπερδέψαμε το πιο βασικό στάδιο στο παιχνίδι..Προσωπικά είχα κάνει πέντε προτάσεις σε αμυντικούς για να πάρω τους δυο και πήρα και τους πέντε!!Κάποιος άλλος δεν θα πρόλαβε να πάρει κανέναν!!Η προπόνηση της προετοιμασίας μπάχαλο..Δεν είδαμε καν τα αποτελέσματα των φιλικών, ποιοί παίξανε, γενικώς δεν βλέπουμε τίποτα για να τρέχουμε..Τότε ας κάνουμε όλοι μας από 4 προτάσεις σε παίχτες και ας πάμε διακοπές μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα κι ότι πήρε ο καθένας μας..!!
Κι επειδή δεν φτάνει μόνο να επισημαίνουμε τα προβλήματα αλλά και να λέμε τις προτάσεις μας, σκέφτομαι τα παρακάτω:Γνώμη μου είναι να χωριστούμε σε δυο ομάδες κάνοντας δυο τουρνουά, το ξέρω πως ακούγεται άσχημα αλλά πιστεύω πως είναι η μόνη λύση..Ειδικά αν την Τετάρτη που μας έρχεται γίνουν τα ίδια με χθες..Ή μάλλον την Δευτέρα..Την Δευτέρα στην οποία αποκλείεται να κάνουμε ότι χθες..Για την Δευτέρα θα γράψω στο ανάλογο ποστ μόλις τελειώσουμε με τα της Ελλάδας..Συνήθως είμαι κάθε βράδυ στο msn και θα χαρώ να συζητήσω για όλα με όλους..Σας ζάλισα, συγνώμη για όποιον τα διάβασε όλα, αλλά και το χθεσινό δεν παλευότανε..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Nov 2009 13:53 #65656 by gregory_gr

Valolthrass wrote: Χαίρετε ξανά..Νομίζω πως είμαστε λίγο εκτός θέματος κι εξηγούμαι..Όποιος νομίζει πως η ταχύτητα που θα τρέχουμε στα τουρνουά θα είναι ίδια με αυτή που έχει όταν παίζει μόνος του, κάνει μέγα λάθος και κακώς γράφτηκε στα τουρνουά..Για παράδειγμα -για να δείτε πως δεν φταίει πάντα το continue- πατήστε όταν είμαστε όλοι μαζί να δείτε τα στατιστικά ενός παίχτη, χελώνα, δηλαδή μπαλλίτσα βλέπεις και περιμένεις..Η ταχύτητα δεν πρόκειται να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, βέβαια όταν αρχίσουν οι αγώνες θα καλυτερεύσει αλλά μην περιμένουμε τίποτα φεράρι, σε ρυθμούς επιταφίου θα κινούμαστε..!!Γι' αυτό και πιστεύω πως το ότι πήγαμε διακοπές χθες ήτανε μεγάλο λάθος και ξαναεξηγούμαι..Για να διορθώσουμε το ''πρόβλημα'' της ταχύτητας κάναμε ένα μεγάλο λάθος, καραμπερδέψαμε το πιο βασικό στάδιο στο παιχνίδι..Προσωπικά είχα κάνει πέντε προτάσεις σε αμυντικούς για να πάρω τους δυο και πήρα και τους πέντε!!Κάποιος άλλος δεν θα πρόλαβε να πάρει κανέναν!!Η προπόνηση της προετοιμασίας μπάχαλο..Δεν είδαμε καν τα αποτελέσματα των φιλικών, ποιοί παίξανε, γενικώς δεν βλέπουμε τίποτα για να τρέχουμε..Τότε ας κάνουμε όλοι μας από 4 προτάσεις σε παίχτες και ας πάμε διακοπές μέχρι να αρχίσουν τα επίσημα κι ότι πήρε ο καθένας μας..!!
Κι επειδή δεν φτάνει μόνο να επισημαίνουμε τα προβλήματα αλλά και να λέμε τις προτάσεις μας, σκέφτομαι τα παρακάτω:Γνώμη μου είναι να χωριστούμε σε δυο ομάδες κάνοντας δυο τουρνουά, το ξέρω πως ακούγεται άσχημα αλλά πιστεύω πως είναι η μόνη λύση..Ειδικά αν την Τετάρτη που μας έρχεται γίνουν τα ίδια με χθες..Ή μάλλον την Δευτέρα..Την Δευτέρα στην οποία αποκλείεται να κάνουμε ότι χθες..Για την Δευτέρα θα γράψω στο ανάλογο ποστ μόλις τελειώσουμε με τα της Ελλάδας..Συνήθως είμαι κάθε βράδυ στο msn και θα χαρώ να συζητήσω για όλα με όλους..Σας ζάλισα, συγνώμη για όποιον τα διάβασε όλα, αλλά και το χθεσινό δεν παλευότανε..

Θα διαφωνησω με το On holidays μονο.. Δεν περασαμε ολη την μεταγραφικη περιοδο απο 19/6 μεχρι 30/6 πατησαμε holidays δηλαδη ουτε καν αρχησε η μεταγραφικη αρα δεν νομιζω πως χασαμε αυτο το σταδιο του παιχνιδιου.. Επισης θελω να πω κ εγω οτι μην νομιζετε οτι θα παιζεται οπως οταν ειστε μονοι σας το game Παντα θα καθηστερει δηλαδη οταν πατας να δεις εναν παιχτη θα κανει αρκετη ωρα το loading οχι οπως οταν παιζεισ μονος(αυτο το λεω γιατι χθες καποιοι παραπονιοταν οτι αργει πολυ και δεν μπορουν να δουν παιχτες γιατι θελει μια ωρα για να τους ανοιξουν).

More
26 Nov 2009 16:30 #65670 by kpapanikos
Συμφωνώ και εγώ ότι υπάρχει θέμα λόγω του ότι είναι πολλά τα άτομα. Θέμα ταχύτητας σίγουρα, αλλά και ζητήματα συννενόησης μεταξύ μας και με τον host (ο οποίος έκανε τρομερή δουλειά χτες, με γαϊδουρινή υπομονή), αφού είναι απόλυτα φυσιολογικό στους 20 που παίζουν, το 1/3 να παίζει πρώτη φορά online ή να κάνει κάποια λάθη κτλ.
Νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να υπάρχει ένα όριο π.χ. 10 άτομα ανά διοργάνωση και όλα θα έτρεχαν καλύτερα. Ούτως ή άλλως ήδη έχει ξεκινήσει το αγγλικό και φαντάζομαι θα ξεκινήσουν και άλλα στο μέλλον οπότε δύσκολα θα βρεθεί κάποιος απ' έξω.

More
26 Nov 2009 18:18 #65673 by lavezzi7
Συμφωνώ 1000% με Valolthrass.Δεν γίνετε να μην φτιάξουμε πρώτα την ομάδα και να πάμε holidays μόνο και μόνο επειδή κάποιος θέλει να παίξει παιγχνίδια πρωταθλήματος.

ΕΛΕΟΣ!!!

Πιστεύω θα το ξαναρχίσουμε από την αρχή και θα πάει καλύτερα και με λιγότερες εντάσεις.

More
27 Nov 2009 00:55 #65688 by zorro
Frank_16 θα ήθελα να σε ενημερώσω σχετικά με κάποιο θέμα που συζητήθηκε την Τετάρτη.Προσωπικά θεωρώ απαράδεκτο, επειδή η διοίκηση του καθενός θέτει κάποιους στόχους, να απολυόμαστε και παρόλα αυτά να χάνουμε το δικαίωμα του αυτόματου add manager.Πιστεύω πως είναι τρομερά άδικο να αφιερώσω 3 μήνες π.χ. στο στήσιμο της ομάδας μου και να έρθει κάποιος άλλος,επειδή απολύθηκα,και να χρησιμοποιήσει την ομάδα μου.Κάτι τέτοιο και το χρόνο που αφιέρωσα αχρηστεύει και μένω εκτός τουρνουα.Το πιο δίκαιο είναι οι 16 που ξεκινούν το παιχνίδι,οι ίδιοι να το τελειώνουν,εκτός αν το εγκαταλείψουν.Αλλίως δεν έχει νόημα να ξεκινάει κάποιος με μικρή ομάδα.Είμαστε εδώ για να περνάμε ευχάριστα την ώρα μας και όχι για να υλοποιούμε τους στόχους των διοικήσεων.Ευχαριστώ.

More
30 Nov 2009 13:37 #65890 by Μάνος Γρυπάρης
Βασικά θα το κανουμε ως εξης. Επειδή αν είστε 16 προπονητές, σίγουρα κάποιοι θα απολυθείτε, αν σε ένα τουρνουά είστε από 7 χρήστες και πάνω τότε η απόλυση δεν θα ισχύει και θα κάνετε κανονικά add manager αν σας σουτάρουν. Πως το βλέπετε αυτό?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Dec 2009 15:48 #65944 by doxitis
Την προηγουμενη Τεταρτη ειπαμε να αρχισουμε αυριο λιγο πιο νωρις για να εχουμε περισσοτερο χρονο...τι θα κανουμε τελικα?

More
02 Dec 2009 03:21 #66096 by bmwdakias
Ομάδα:Κέρκυρα
msn:bmwdakias@hotmail.com
Ταχύτητα σύνδεσης:24 Mbit

More
02 Dec 2009 10:05 #66103 by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ
Nα το κανουμε 8.30?Ελα να μαζευονται οι προπονητες!! Το πρωταθλημα αρχιζει!

More
02 Dec 2009 14:51 #66145 by doxitis
Επειδη βλεπω να γινεται μπερδεμα,καλυτερα να ειμαστε στο msn κανονικα στην ωρα μας (21.30) :wink: