Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ελληνικό Τουρνουά

More
03 Dec 2009 13:04 #66195 by kpapanikos
Εγώ παιδιά δυστυχώς πρέπει να αποχωρήσω από το τουρνουά, γιατί έχω ξαφνικά πρόβλημα με τις Τετάρτες και χτες με το ζόρι μπήκα. Ζητάω συγνώμη αν δημιουργώ πρόβλημα, αν και νομίζω ότι θα είναι καλύτερα με όσο το δυνατόν λιγότερα άτομα, αφού δεν μπορεί να τρέξει αλλιώς.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Dec 2009 19:42 #66221 by Βαλάντης
Επειδή μετά το χθεσινό έμεινε η Τετάρτη κενή δεν κανονίζουμε με τον Frank κάτι στα δυο;;Ένα Ελληνικό κι ένα Ιταλικό;;Ή δυο Ελληνικά;;7-8 άτομα στο καθένα θα πάει σφαίρα..

More
04 Dec 2009 08:03 #66236 by Frank
Ας μου μιλησει καποιος απ τους host στο msn να δουμε τι προβλημα υπάρχει.

Οποιος κραταει την ομαδα του να το δηλωσει ξανα με reply, αλλιως θεωρω οτι βγηκε απ το τουρνουα.

More
04 Dec 2009 14:41 #66250 by doxitis
Εαν γινουν δυο πρωταθληματα Ελληνικα απο 7-8 παιχτες το καθε ενα και παιζουμε σιγουρα Τεταρτες βραδυ τοτε ειμαι μεσα και εγω με τον Παοκ παντα..!

More
04 Dec 2009 22:40 #66286 by Μάνος Γρυπάρης
ΚΑΝΩ COPY-PASTE ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ VALOLTHRASS, για να καταλάβει κι ο κόσμος τι έγινε (κανονικά δεν έπρεπε αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση)

Πάρα πολλά άτομα που προφανώς δεν είχανε ξαναπαίξει ποτέ τουρνουά μιλούσανε και γράφανε ο καθένας το κοντό του και το μακρύ του. Άλλος γιατί δεν τρέχει γρήγορα το game, άλλος γιατί πατάμε συνέχεια continue, άλλος γιατί δεν μπορεί να κάνει τίποτα επειδή βλέπει συνέχεια μία μπάλα κ.ο.κ.

Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μιλήσει καν ο GrE (host) ή όταν μιλούσε να μην τον βιαβάζει κανένας. Όπως καταλαβαίνεις επικρατούσε πανδαιμόνιο.
Εγώ πρότεινα και το έχω γράψει κιόλας να κάνουμε τις Τετάρτη 2 τουρνουά. Κανένας δεν είπε τίποτα. Anyway, οι 6-7 τυχεροί έχουμε τις δευτέρες με το Αγγλικό, τώρα τι θα γίνει με τις Τετάρτες, άγνωστο. Το ελληνικό τουρνουά πάντως έλαβε τέλος γιατί την κάνανε όλοι.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ:
1)ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ HOST ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΤΕΤΑΡΤΗ 21:30-00:00 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
2)ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΑΣ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΤΥΑΚΟ FOOTBALL MANAGER ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝΕ ΑΤΟΜΑ 15 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ!
3)Και 3 ατομα να συνδεθουνε στο MSN, το τουρνουα ξεκιναει!
4)Οσοι θελουν να συνεχισουν, ας απαντησουν τώρα με τα στοιχεία τους, δηλωνοντας 3 ομαδες που θελουν να αναλαβουν. Οι host εχουν το ελευθερο, βαση των νεων κανονισμων, να πεταξουν εξω απο αυτη τη στιγμη μεχρι το βραδυ της Κυριακής, όποιους χρήστες δημιούργησαν πρόβλημα την Τετάρτη

Οι νέοι κανονισμοί:
2)Η συμμετοχή στα τουρνουά επιτρέπεται μόνο σε άτομα 15 ετών και πάνω.
6)Κάθε χρήστης οφείλεται να σέβεται τον διοργανωτή και να ακούει τις εντολές του. Το πότε θα πατηθεί το Continue (30 δευτερόλεπτα), πότε θα σταματήσουν οι χρήστες να παίζουν και γενικά όλα τα οργανωτικά θέματα, είναι 100% ευθύνη του διοργανωτή.
8)Τα μηνύματά σας στο MSN θα πρέπει να είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι με greeklish! Επίσης, θα πρέπει να γράφετε ολοκληρωμένες και ευανάγνωστες προτάσεις με σημεία στίξης (κόμμα, τελεία κτλ.) Η άσκοπη χρήση του ΜSN απαγορεύεται και όποιος χρήστης παρατηρηθεί να το χρησιμοποιεί άσκοπα και να γίνεται ενοχλητικός προς τους άλλους, αν δεν σταματήσει μετά από εντολή του host, τότε αποβάλλεται απευθείας από το τουρνουά.

Απλά και κατανοητά!
Προς host: Όσοι είπανε την Τετάρτη "φεύγω", "αποχωρώ" και τα σχετικά, να διαγραφούν από τώρα! Συννεννοηθείτε μεταξύ σας αν δεν κρατήσατε Logs.
Σεβασμός σε αυτούς που θέλουν να παίξουν και καλή συνέχεια να έχετε.

Αναλυτικά όλοι οι κανονισμοί

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Dec 2009 00:55 #66293 by RamayaGr
Ομαδα : Παναθηναικος ,Εργοτελης , Δοξα Δραμας
Συνδεση:24 Mb OTE
email/msn: agrimidis@gmail.com /cademis@hotmail.com
Ηλικια: 23

More
05 Dec 2009 00:59 #66294 by Βαλάντης
Όπως λέει κι ένα φοβερό τραγούδι ''πάμε ξανά απ' την αρχή'', οπότε να δηλώσω:
Ολυμπιακό(αν τον αφήσει ο Lavezzi) ή Λάρισα..

More
05 Dec 2009 02:03 #66302 by katsa10
Ομάδες: Ολυμπιακός,Πάοκ,Εργοτέλης
E-mail/msn:george111091@hotmail.com
Ταχύτητα:24 mbit

More
More
05 Dec 2009 11:17 #66320 by giannis1o
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΑΡΗΣ,ΚΑΒΑΛΑ
ΗΛΙΚΙΑ 16
ΣΥΝΔΕΣΗ 1ΜΒ/Σ
MSN -EMAL ROBOTAKIOS@YAHOO.GR