Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Football Manager 2010: Ελληνικό Τουρνουά

More
05 Dec 2009 15:19 #66334 by Maldino
Κοίτα αν ισχύει να ξαναδηλώσουμε τις ομάδες που είχαμε εγώ έχω Παναθηναικό, αν όχι βάλε μου Πανιώνιο
mad.95@live.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Dec 2009 18:48 #66345 by gregory_gr
Ειμαι ο Host του προηγουμενου game. Θελω να πω οτι πιστευω οτι με αυτους τους ορους θα μπορεσουμε να παιξουμε. Και αυτη την φορα θα βαλω το continue fastest να μην εχει επιλογη browse οπως την αλλη φορα που πατουσαν καποιοι και δεν προχωρουσαμε.. Αρα αυτην την Τεταρτη 9:30 κανω new game μεχρι 10 κανουμε την ομαδα μας και μετα παιζουμε κανονικα... Οποιος αργει συνεχεια μετα εχει holidays.. Τωρα το μονο προβλημμα ειναι με τις ομαδες πως θα μοιραστουν.

Παναθηναικο Παοκ Τριπολη
gregorypappas@yahoo.gr
host

More
05 Dec 2009 20:06 #66348 by gregory_gr

giannis1o wrote: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,ΑΡΗΣ,ΚΑΒΑΛΑ
ΗΛΙΚΙΑ 16
ΣΥΝΔΕΣΗ 1ΜΒ/Σ
MSN -EMAL ROBOTAKIOS@YAHOO.GR

Πως νομιζα οτι ησουν 14?

More
05 Dec 2009 20:52 #66353 by RamayaGr

gregory_gr wrote: Ειμαι ο Host του προηγουμενου game. Θελω να πω οτι πιστευω οτι με αυτους τους ορους θα μπορεσουμε να παιξουμε. Και αυτη την φορα θα βαλω το continue fastest να μην εχει επιλογη browse οπως την αλλη φορα που πατουσαν καποιοι και δεν προχωρουσαμε.. Αρα αυτην την Τεταρτη 9:30 κανω new game μεχρι 10 κανουμε την ομαδα μας και μετα παιζουμε κανονικα... Οποιος αργει συνεχεια μετα εχει holidays.. Τωρα το μονο προβλημμα ειναι με τις ομαδες πως θα μοιραστουν.

συγνομη αλλα επειδη εινε το τελςυται παιχνιδη του ολυμπιακου πολλυ απο μας θα θελουν α το δουν καλητερα μονο για αυτην την εμδομαδα να το παμε μια αλλη μερα ??

More
05 Dec 2009 21:06 #66357 by lavezzi7
Εγώ θα είμαι γήπεδο! :fball:
Δεν μπορώ Τετάρτη...αλλά παραμένω κανονικά στο τουρνουά με Ολυμπιακό.

More
05 Dec 2009 21:45 #66360 by Βαλάντης

lavezzi7 wrote: Εγώ θα είμαι γήπεδο! :fball:
Δεν μπορώ Τετάρτη...αλλά παραμένω κανονικά στο τουρνουά με Ολυμπιακό.

Κι εγώ φίλε lavezzi θα 'μαι γήπεδο οπότε εσύ παραμένεις Sir Takis κι εγώ θ' ανηφορίσω πάλι για τον κάμπο..

More
05 Dec 2009 21:46 #66361 by Frank
σιγουρα δεν θα παιξουμε τεταρτη, μονο για αυτην την φορα προτεινω να παιξουμε Πεμπτη ... αν υπαρχει καποιο προβλημα απλα χανουμε την εβδομαδα και συνεχιζουμε την αλλη Τεταρτη. Ακουω προτασεις :wink:

More
05 Dec 2009 22:06 #66362 by gregory_gr
εγω ειμαι οκ για Πεμπτη. Πως θα γινει τωρα το ξεκαθαρισμα με τις ομαδες?

More
05 Dec 2009 22:30 #66363 by Frank
την τριτη θα εχω ανεβασει την νεα λιστα με τις ομαδες, εσεις (οσοι δεν το εχετε ηδη κανει) δηλωνετε αν παραμενετε στην ομαδα σας και αν οχι 3 αλλες ομαδες (που δεν τις εχει δηλωσει καποιος ως πρωτη του ομαδα) θελετε.

More
05 Dec 2009 22:32 #66364 by Βαλάντης
Μέσα κι εγώ για Πέμπτη..