Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
22 May 2014 21:53 #144916 by Νικολής Ασημάκης

Devilhunter_PS wrote:

Zaratoth wrote:

Devilhunter_PS wrote: Είδα εχτές το Godzilla, το οποίο δεν είναι και τόσο Godzilla, είναι περισσότερο μια διαφήμιση του αμερικάνικου στρατού με λίγο μάχες με τέρατα αντί για τρομοκράτες.....ίσως ακόμη περισσότερο και απ το Man of Steel :p

Εννοείς πως το Man of Steel ήταν μια διαφήμιση του αμερικάνικου στρατού ή κάτι κατάλαβα λάθος;

Ναι............εννοώ ακριβώς αυτό.......

Αυτό πρώτη φορά το βλέπω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2014 21:52 #145344 by Βασίλης Σπετσιέρης
Είδα το sequel των 300.Βαρετό και άθλιο.Το πρώτο ήταν 1000 φορές ανώτερο.Σχεδόν σε όλους τους τομείς.Και κάτι τελευταίο.ΕΛΕΟΣ με τους άτριχους.Αυτό μονάχα,τέλος...

More
13 Jun 2014 12:12 #145698 by Μάρκος Ασκανιάν
Είδα χτες το 1000 τρόποι να πεθάνεις στην Άγρια Δύση.
Είμαι μεγάλος φαν του Seth McFarlane (Family Guy, Ted κλπ) και ομολογώ ότι μου άρεσε αρκετά.
Έχει χυδαίο χιούμορ, ψιλορατσιστικά σχόλια αλλά γενικά βλέπεται ευχάριστα και σίγουρα θα γελάσετε (εκτός αν πάσχετε από πολύ κουλτούρα :P )
Ο McFarlane είναι αναγνωρισμένος και καταξιωμένος κωμικός και θεωρώ πως όποιος κράξει τη ταινία απλά δεν έχει χιούμορ.
Η ταινία δε διεκδικεί Όσκαρ ούτε είναι πρωτότυπη αλλά σε διασκεδάζει αρκετά και τα χάνεις ώρες ώρες γιατί σε σοκάρει στα καλά καθούμενα.
Τη προτείνω ανεπιφύλακτα!

Adododo!!!

More
23 Jul 2014 20:48 #146957 by duke
τελευταία ταινία που ειδαμε ητανε το spiderman 2 σε 3d
Περιμέναμε να ητανε παρόμοιο με το πρώτο
Μάπα το καρπούζι και ανύπαρχτο το 3d

More
24 Jul 2014 00:59 #146972 by Άγγελος - Σάββας Μπαλούρδος
Τελευταία είδα το Transformers 4 και μια από αυτές τις μέρες θα πάω να δω τον Ηρακλή με τον Rock και το Lucy

More
24 Jul 2014 18:45 #147026 by deratop

Riothorn wrote: Τελευταία είδα το Transformers 4 και μια από αυτές τις μέρες θα πάω να δω τον Ηρακλή με τον Rock και το Lucy

Δεν μας είπες όμως το transformers 4 πως ήτανε σαν ταινία θα ήτανε ενδιαφέρον για εμάς που δεν την είδαμε.

More
25 Jul 2014 00:53 #147037 by Trifon
The Dark Knight Rises ,saw 1-4 ,

More
22 Aug 2014 17:27 #148154 by Sotiris Greece

More
22 Aug 2014 17:49 #148166 by Donnie Darko
προσφατα ειδα το THE SILENT MOUNTAIN πολυ καλη ταινια.Τωρα θα ξεκινησω ξανα το Child's play την πενταλογια

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
22 Aug 2014 17:54 #148174 by Dionisis
The Expendables 3... οτι και να πειτε εχεται δικιο.. αλλα εγω μεγαλωσα με Rambo, Rocky και Commando..