Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιές ταινίες είδατε πρόσφατα; (Cinema ή DVD)

More
28 Sep 2014 14:58 #149947 by Giannis Spanorigas
The expendables 3 ..!! τα σπαααειιιιι!!! κ το νοα ειδα πριν κατι μερες καλουτσικο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2014 10:17 #150098 by Αγησίλαος Σιντόρης
Ειδα το before i go to sleep (Αμνησια) με την Nicole Kidman..Ωραιο ηταν,ειχε ωραια πλοκη,ηταν αναπαντεχος το τελος ηταν πολυ καλο σε γενικες γραμμες.Εγω το ειδα στο σινεμα απλα αυτες οι ταινιες δεν ειναι τοσο για σινεμα ..καλυτερα στο σπιτακι σου να μην ξοδευεις και πολλα...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
03 Oct 2014 10:22 #150100 by Αγησίλαος Σιντόρης
Ειδα ακομη το Deliver us from evil(Ξορκισε το κακο).Ηταν αρκετα καλο για να πω την αληθεια και δεν το περιμενα..εχοντας δει παρα πολλα θριλερ απο τα οποια στο μυαλο μου εχω μονο καμια δεκαρια καλα ,αυτο θα ελεγα οτι ηταν αρκετα καλο και τρομακτικο..Σε σχεση παντα με τα θριλερ που βγαινουν στην αγορα..Σιγουρα υπαρχουν σημαδια βελτιωσης..

Thomas Fuller

More
31 Oct 2014 22:04 #151381 by Στέφανος Αμπαδιωτάκης
Η καλυτερη κωμωδια που ειδα τα τελευταια χρονια lets be cops...
Tην προτεινω ανεπιφυλακτα

More
31 Oct 2014 22:18 #151383 by Donnie Darko
LETS BE COPS είναι επική ταινία....Ειδικά η τύπισσα απο The Vampire diaries τα έσπασε...Και που είσαι Λόλα;Αυτό είναι που σου έλεγα για Motorboat :P

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
01 Nov 2014 12:01 #151412 by Maro
Είδα κι εγώ το Lets Be Cops - μακράν απ τις καλύτερες κωμωδίες που έχω δει τον τελευταίο καιρό.
Επίσης είδα - και μου άρεσαν πολύ - το Non-Stop και το Divergent το οποίο το έχω κατατάξει στις αγαπημένες μου ταινίες!

More
01 Nov 2014 13:11 #151418 by Αγησίλαος Σιντόρης
Ειδα προχθες σε dvd το "αι ειδοί του Μαρτιου¨(THE Ides of March). Ειναι καθαρα πολιτικη ταινια,με τις εκλογες στην Αμερικη.Παρα πολυ καλη.δειτε την

Thomas Fuller

More
17 Nov 2014 02:38 - 17 Nov 2014 02:44 #152339 by Γιώργος Λόλας

Badlorg wrote: LETS BE COPS είναι επική ταινία....Ειδικά η τύπισσα απο The Vampire diaries τα έσπασε...Και που είσαι Λόλα;Αυτό είναι που σου έλεγα για Motorboat :P

Έτσι έτσι! Αγαπάμε :woohoo:

Το Divergent θα το δω απόψε, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτό. Πρόσφατα είδα το Case 39, ένα αξιόλογο θρίλερ μυστηρίου και το American Mary το οποίο το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον. Το Escape Plan με τους Schwarzenegger και Stalone δε μου έκανε αίσθηση, βαρέθηκα γρήγορα και μέχρι να ξεκινήσει η δράση, είχε τελειώσει η ταινία!

Σύντομα θέλω να δω το Edge of Tomorrow σε 3D και το Kick-Ass 2.

Last edit: 17 Nov 2014 02:44 by Γιώργος Λόλας.

More
17 Nov 2014 03:15 #152341 by Νικολής Ασημάκης
Αυτές τις μέρες είδα αρκετές ταινίες.

Interstellar: 10/10 Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία που με επηρέασε βαθιά.
The Shining: Ωραίο creepy thriller με τον Nicholson. 9/10
Hide and Seek: Κάτι έλεγε μέχρι τη μέση, αλλά το twist στο τέλος την κατέστρεψε. 5/10 και πολύ της βάζω.
The Machinist: Πολύ καλή ταινία με τον Christian Bale πριν γίνει Batman και με καλοδουλεμένο twist στο τέλος. 8/10

More
02 Dec 2014 14:51 #152900 by Γιάννης Πετρόπουλος